Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

HYTERA RD625 DMR REPEATER

  • Hytera RD625
    • Hytera RD625

Productomschrijving

De RD625 is een digitale repeater die speciaal is ontworpen voor betrouwbare radiodekking in gebouwen en tunnels. De RD625 is ontwikkeld in overeenstemming met de Digital Mobile Radio (DMR) open ETSI-standaard en kan worden bediend met digitale of analoge signalen.

Hoogtepunten - Flexibele IP-netwerken:
De DMR-repeater van Hytera kan worden aangesloten op een IP-gebaseerd communicatienetwerk met meerdere locaties. De roaming-functie wordt gebruikt om radio's in dit radionetwerk te voorzien van spraak- en datadiensten over cellen heen.

Verbinden van VoIP private automatische filiaalbeurzen:
De RD625-repeater biedt als SIP-abonnee een verbinding met bestaande VoIP-telefoonsystemen op het DMR-radionetwerk. Hierdoor kunnen DMR-radioabonnees half-duplex gesprekken voeren met deelnemers van het telefoonnetwerk. Telefoonabonnees hebben de mogelijkheid om individuele of groepsgesprekken te voeren in het radionetwerk.

Analoge en digitale bediening met de mogelijkheid om automatisch te schakelen:
De RD625 repeater kan zowel analoog als digitaal worden bediend en is volledig compatibel met analoge systemen die momenteel in gebruik zijn. Het apparaat kan automatisch wisselen tussen digitale en analoge modus, afhankelijk van het type ontvangersignaal, wat zowel tijd als geld bespaart door de noodzaak om frequenties en kanalen handmatig te configureren te elimineren.

Automatische omschakeling AC / DC:
De geïntegreerde voeding van de RD625 kiest automatisch tussen wisselstroom en gelijkstroom. Dit maakt het mogelijk om een ​​faalveilig radiosignaal te leveren door de repeater naast de normale stroomtoevoer aan te sluiten op een onafhankelijke gelijkstroombron (UPS). Als de AC-voeding uitvalt, schakelt de RD625 automatisch over naar de tweede voeding.

Versleuteling van de Air Interface:
Met Air Interface Encryption worden signalering- en communicatiegegevens tussen radio's en repeaters verzonden met betrouwbare bescherming.

Makkelijke installatie:
Het doordachte ontwerp van de RD625 maakt wandmontage eenvoudig met de optioneel verkrijgbare muurbeugel. Dit maakt het mogelijk om de repeater flexibel en gemakkelijk in gebouwen te installeren.

Compact alles-in-één ontwerp:
De RD625 combineert zender- en ontvangercomponenten, de voeding en de duplexer (optioneel) in zijn compacte chassis.

Repeater diagnostiek en controlesysteem (RDAC):
De RD625 kan worden bewaakt, gecontroleerd en bediend met een pc-gebaseerde applicatie. De software ondersteunt netwerktoegang vanaf meerdere punten en stelt beheerders in staat het DMR-radionetwerk te bewaken.

Toegangsbeheer repeater:
Om een ​​hoog beveiligingsniveau te garanderen, beschikt de RD625 over een repeatertoegangsmonitor die het radionetwerk beschermt tegen ongeoorloofde toegangspogingen.

HYTERA RD625 DMR REPEATER
Merk: Hytera
Categorie: Repeater
Gewicht: 2.9 kg
Product code: HYTRD625
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier