Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

HYTERA RD965 OUTDOOR DMR REPEATER

  • Hytera RD965
    • Hytera RD965

Productomschrijving

De Hytera RD965 is de eerste digitale / analoge repeater die geschikt is voor gebruik buitenshuis. Compact en lichtgewicht, het apparaat kan snel worden ingezet en gedragen in een rugzak (optioneel), aan een muur worden gemonteerd of in een apparatuurrek worden geïnstalleerd.


GPS:
Met de GPS-module kunnen alarmcentrales de locatie van een klein radionetwerk in realtime volgen als de repeater als mobiele eenheid wordt gebruikt.

Kleine back-upbatterij (optioneel):
De 10 Ah lithium-ionbatterij kan minimaal acht uur werken met een inschakelduur van 50% en heeft een hoog zendvermogen als noodstroomvoorziening voor buitengebruik en mobiel gebruik. RD965 is compatibel met de SMBus 1.1-standaard en kan de batterijstatus controleren, zoals de geschatte resterende capaciteit. Dankzij intelligent laadbeheer kan de batterij automatisch worden opgeladen voor later gebruik. De drietraps batterijbescherming verhoogt de veiligheid en betrouwbaarheid van het laadproces.

Repeater-diagnose- en regelsysteem:
Met behulp van een pc-applicatie is het mogelijk om externe repeaters (via de IP-interface met een aangesloten netwerk) en lokale repeaters (via USB-poort) te bewaken, diagnosticeren en besturen. De RDAC-software van Hytera ondersteunt netwerktoegang op meerdere punten en stelt de beheerder in staat om in het DMR-radionetwerk geregistreerde portofoons te bewaken.

Spraakinvoer / -uitvoer via dubbel tijdslot: ideaal voor de bewaking en spraakopname:
Het apparaat ondersteunt spraakinvoer en -uitvoer via dubbele tijdsloten in digitale modus en stelt gebruikers in staat continu gesprekken op te nemen.
Flexibel netwerken

Door geografisch verspreide repeaters die op dezelfde of verschillende frequenties werken te verbinden tot een IP-gebaseerd en locatie-onafhankelijk draadloos communicatienetwerk, kunnen mobiele radio's spraak- en datadiensten gebruiken, zelfs in roaming-modus. De RD965 kan worden gebruikt met de RD985 in een repeaternetwerk.

Verbinden van VoIP private automatische filiaalbeurzen:
De RD965 repeater maakt het mogelijk om een ​​verbinding te maken van bestaande VoIP-telefoonsystemen met het DMR-radionetwerk. Hierdoor kunnen DMR-radioabonnees half-duplex gesprekken voeren met deelnemers van het telefoonnetwerk. Telefoonabonnees hebben de mogelijkheid om individuele of groepsgesprekken te voeren in het radionetwerk.

Versleuteling van de Air Interface:
Met Air Interface Encryption worden signalering- en communicatiegegevens tussen radio's en repeaters verzonden met betrouwbare bescherming.

Buitengebruik en beschermingsgraad IP67:
RD965 voldoet volledig aan de normen MIL-STD-810 C / D / E / F / G en voldoet aan de beschermingsgraad IP67, waardoor uitzonderlijke prestaties worden gegarandeerd, zelfs onder zware omstandigheden.

1024 kanalen:
De repeater ondersteunt tot 1024 spraakkanalen. De gebruiker kan schakelen tussen kanalen met behulp van de pc-gebaseerde RDAC-software, de kanaalkeuzeschakelaar op het voorpaneel van het apparaat of de externe interface op de repeater.

Slimline en draagbaar:
Met zijn compacte ontwerp meet het apparaat slechts 52 mm hoog en weegt het minder dan 5 kg, inclusief de 10 Ah batterij.

Opwaardeerbare software:
Nieuwe functies kunnen eenvoudig en soepel worden geïntegreerd via software-upgrades, wat betekent dat de gebruiker geen nieuw apparaat hoeft te kopen.

Digitale / analoge aansluiting:
Met behulp van een back-to-back-verbinding tussen twee repeaters, kunnen analoge radionetwerken worden aangesloten op het DMR-radiosysteem, waardoor de soepele overgang van analoge naar digitale radiotechnologie wordt vergemakkelijkt.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel:
Het bedieningspaneel heeft verschillende indicatoren voor de kanaalstatus, een knop voor de kanaalinstellingen en een aansluiting voor een handmicrofoon of een externe luidsprekermicrofoon.

Flexibele toepassingen:
De repeater kan op tafels en muren worden gemonteerd voor mobiele radiodekking in een gebouw, geïnstalleerd in een mobiele koffer of rek voor noodcommunicatie of op uw rug gedragen voor gebruik buitenshuis. De RD965 repeater is ook geschikt voor het aanbrengen van tunnels en ondergrondse voorzieningen, b.v. ondergrondse parkeerplaatsen, met radiodekking.

HYTERA RD965 OUTDOOR DMR REPEATER
Merk: Hytera
Categorie: Repeater
Gewicht: 3.5 kg
Product code: HYTRD965
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier