Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

HYTERA RD985 DMR REPEATER

  • Hytera RD985
    • Hytera RD985

Productomschrijving

De digitale repeater RD985 is het hart van conventionele meercellige DMR-radionetwerken en is ontwikkeld volgens de ETSI-standaard voor DMR. Het biedt een ergonomisch ontwerp, betrouwbaarheid en uitstekende digitale functies voor geavanceerde communicatie. RD985 - Uw digitale voordeel ten opzichte van uw concurrenten!


Dual mode en automatische verandering:
De RD985 kan automatisch wisselen tussen digitale en analoge modus, afhankelijk van het type ontvangersignaal.

Hart van professionele radiosystemen:
Alle repeaters van Hytera kunnen via IP-verbinding digitaal worden aangesloten op een uitgebreid radionetwerk. In analoge modus kunnen de repeaters rug aan rug met elkaar worden verbonden. Zowel in conventionele analoge als DMR-modi (DMR Tier II) kan de RD985-repeater samen met de RD985S, RD625 en RD965-repeaters in een radiosysteem worden gebruikt.

Verbeterd gebruik van het frequentiespectrum:
Dankzij de TDMA-technologie kunnen tweemaal zoveel gebruikers hetzelfde kanaal gebruiken, zoals bij analoge of digitale FDMA-systemen het geval is. Vanwege de beperkte frequentiebronnen is dit een belangrijke opluchting en worden de kosten voor systeemterminals en licenties verlaagd.

Veilige communicatie:
Om uw radiocommunicatie te beschermen tegen afluisteren, beschikt de RD985-repeater over geavanceerde digitale coderingsfuncties, volgens de DMRA-specificatie. Afhankelijk van de variant ondersteunt de RD985 40-, 128- of 256-bit encryptie. Met Air Interface Encryption worden signalering en communicatiegegevens tussen radio en repeaters verzonden met betrouwbare bescherming.

Hoog zendvermogen:
De repeater biedt een instelbaar zendvermogen tot 50 Watt en voldoet daarmee aan de hoge eisen van moderne PMR-radiosystemen.

Uiterst betrouwbaar:
Omdat de repeater is ontworpen volgens militaire normen, biedt deze een hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Testresultaten van onafhankelijke laboratoria hebben aangetoond dat de repeater tot 100.000 uur storingsvrij (MTBF) kan werken en daarmee voldoet aan de eisen voor gebruik in extreme situaties.

Flexibele installatie-opties:
De RD985-repeater kan worden geïnstalleerd in een 19-inch apparatuurrek met een optionele installatiekit. Als alternatief kan het eenvoudig worden bediend op een rek, een beugel of een tafel. Met de extra verkrijgbare montageset kan een optionele duplexer in het chassis worden ondergebracht.

Hoge koelcapaciteit:
De booster kan alle opgewekte warmte met buitengewone efficiëntie afvoeren. Bovendien zorgt het geïntegreerde ventilatorsysteem voor een stabiele en krachtige werking.

2-inch LCD-kleurendisplay met hoge resolutie:
Of het nu tijdens een lopende operatie of tijdens een onderhoudstaak is: u hebt eenvoudig toegang tot alle gewenste informatie via het grote LCD-kleurendisplay.

Professioneel ontwerp:
Geïntegreerde LED's op de volumeregelaar vullen het innovatieve ontwerp van de repeater aan en optimaliseren tegelijkertijd het gebruik ervan. De repeaters zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij hun overzichtelijke menu's en de grote navigatiecontroller.

HYTERA RD985 DMR REPEATER
Merk: Hytera
Categorie: Repeater
Gewicht: 8.58 kg
Product code: HYTRD985
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier