Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

EA ANTENNEMAST EA5@1.25M 5M 44-65MM

  • Alumast
    • Alumast

Productomschrijving

EA ANTENNEMAST EA5@1.25M 5M 44-65MM

De telescopische masten zijn vervaardigd uit aluminium buizen met zijwaartse sleuven; de mast kan willekeurig verlengd worden en zit stevig vast door middel van een massieve klem. De maximaal toegestane grootste lengte wordt gekenmerkt door een gekleurde ring ong. 20cm vóór het einde van elke buis. Er is geen vaste stop, waardoor het aan te raden is om met voorzichtigheid te werken ter hoogte van de markering bij het uitschuiven van de telescopen.
Deze masten zijn uitermate geschikt voor draagbare toepassingen vanwege het lage gewicht en hun telescopisch mechanisme. Bij het opzetten van de mast hoort u bijzondere aandacht besteden aan de klemlengte; de inspanlengte van de mast moet ten minste 1/6 van de uitgeschoven lengte zijn, of tenminste 1 meter. Bij het verlengen van de mast op meer dan 6 meter gemeten vanaf het bovenste klempunt zijn extra klemmen verplicht.

De buizen zijn gemaakt van een weerbestendige aluminiumlegering. De buizen versmallen met 5 mm en de buis dikte is 2mm. Raadpleeg de volgende tabel voor het gewicht en de afmetingen. De genoemde extra krachten hebben betrekking op een horizontaal aangebrachte kracht op het uiteinde van de verlengde mast - zonder bevestigingen en mastklem lengte van 1/6. De berekening omvat de inherente belasting bij een windsnelheid van 50 km / h (wat gelijk is aan een windkracht 7).

Model Length (transport) [m] Length [m] [mm] Number of Sections Weight [kg] Additional Force [N]

EA 5/1,25XL 1,25 5 65/45 5 5 110

EA ANTENNEMAST EA5@1.25M 5M 44-65MM
Merk: EA Antennas
Categorie: Antenne masten
Gewicht: 6 kg
Product code: MASTEA5-125XL
Downloads
  1. Tabel (28.82 kB)
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier