Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

Universal, small collapsible mast base STU-70

  • STU-70
    • STU-70

Productomschrijving

De STU-70 maakt gebruik van een vierkante aluminium met een grootte van 90 x 90 mm. Het wordt geleverd met vier steunsteunen die horizontaal op de grond rusten wanneer deze gemonteerd zijn en die op verschillende manieren kunnen worden gemonteerd.

Het gebruik van 2 stutten resulteert in een kantelmast basis waarop een auto kan worden geparkeerd. Het monteren van alle 4 struts starlike resultaten in een vrijstaande mast basis; De stutten kunnen op de vloer worden bevestigd met gewichten zoals betonplaten, of met behulp van de meegeleverde bevestigingsbeugels en met schroefpennen.

Uiteindelijk kunnen de steunsteunen verticaal worden gemonteerd en vervolgens in beton of in de grond worden gezet; deze laatste is echter alleen mogelijk in lichte zandgrond. Guying is in ieder geval natuurlijk noodzakelijk.

De mastbasis is geschikt voor het vasthouden van draagbare masten of andere buizen van aluminium of staal, alsmede voor het klemmen van glasvezelversterkte masten met een diameter van 40-70 mm. Het meegeleverde klemstuk zorgt ervoor dat glasvezelmasten niet met een puntlading worden gestrest, waardoor de masten makkelijk verliefd kunnen worden. In plaats daarvan wordt de lading verdeeld over een groter oppervlak

Afmetingen van de mastbasis bij instorting zijn 550x90x90 mm en passen in elke auto kofferbak. De steunsteunen en alle benodigde hardware onderdelen kunnen in de mastbasis geplaatst worden, de uiteinden worden afgesloten door twee gemakkelijk verwijderbare aluminium platen. Het totale gewicht is 4,7 Kgs.

Universal, small collapsible...
Merk: nobrand
Categorie: Antennemast Accessoires
Gewicht: 4.7 kg
Product code: STU70
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier