Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Tijdens de Corona maatregelen, gratis verzending binnen Benelux van bestelling vanaf 50 euro, met uitzondering pakketten langer dan 1,75m

Clock kit

  • Clock kit
    • Clock kit

Productomschrijving

Aanpasbare shackklok met optionele GPS-interface, geeft tijd, datum, GPS-parameters en temperatuur weer (twee temperatuursensoren kunnen optioneel worden aangesloten).

Deze klokkit is gebaseerd op dezelfde kit (PCB, componenten, enz.) Als de Ultimate3 QRSS / WSPR-zenderset, maar met een andere firmwareversie (en natuurlijk geen LPF-set of Si5351A-moduleset). Sommige componenten voor de U3S-set worden opgenomen in de klokkitentas maar worden niet gebruikt.

Een GPS-ontvangstmodule zoals de QLG1-kit van QRP Labs kan optioneel rechtstreeks op de klokkit worden aangesloten. Eén GPS-set kan op meerdere kits worden aangesloten (bijvoorbeeld Clock-kit, VFO / SigGen-kit, Ultimate3S-kit). De klok kan ook onafhankelijk werken zonder GPS of met een andere signaalbron van 1 puls per seconde (pps).

De klok kan worden geconfigureerd om tijd, datum en verschillende informatie die is gedecodeerd uit de GPS seriële gegevensstroom weer te geven. Twee analoge temperatuursensoren kunnen optioneel op de kit worden aangesloten, zodat temperatuurmetingen kunnen worden weergegeven (bijvoorbeeld binnen- en buitentemperatuur). De inhoud van het display kan worden geconfigureerd. De foto's op deze pagina tonen de standaardconfiguratie van de klokweergave.

De klok heeft 10 configureerbare alarmen, die ook I / O-signalen kunnen aansturen of relais activeren als ze zijn aangesloten. Dit kan een QRP Labs TX2 / 5V relais zijn (verkrijgbaar in deze winkel), of de QRP Labs 6-band relaiskaart. Er is een lokale tijdzoneverschuiffunctie zodat u zowel de GPS UT-tijd als uw lokale tijd en datum kunt weergeven. Raadpleeg de bedieningshandleiding voor een volledige lijst met functies.

Gedrukte montage- en bedieningshandleidingen worden niet bij de set geleverd; download ze alsjeblieft van de klokkitpagina.

Een geboorde, gesneden, zeefdruk bedrukte behuizing is beschikbaar (klik hierboven op het selectievakje bij het bestellen), met een accessoireset met aansluitingen, knoppen / schakelaars en bevestigingshardware. Zie de klokgevalpagina voor meer informatie.

Volledige informatie vindt u op de QRP-Labs klokkit pagina (in het engels).

Accessoires

Module voor GPS-ontvangermodule, inclusief patch-antenne. Dit is een kit voor een GPS-ontvanger die de populaire Mediate...

Clock kit
Merk: QRP Labs
Categorie: Kits
Prijs: € 20
Gewicht: 0.1 kg
Product code: QRPCLK
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
  4. Piraatvriendelijk (Der Feind hört mit)
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier