Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

HT886 UHF Advanced 5-Tone LCD

  • HT886 UHF Advanced 5-Tone LCD
    • HT886 UHF Advanced 5-Tone LCD

Productomschrijving

Algemeen

Milieubescherming conform IP68 (2 meter gedurende 4 uur) Alle DX400-serie radio's hebben een IP68 (2 meter voor 4 uur) nominale constructie, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen stof en volledig dompelbaar zijn (zelfs als de accessoiredeksel is verwijderd).

MILSTD 810C / D / E / F / G
  en een constructie van commerciële kwaliteit voor zware, duurzame prestaties. De DX400-serie-radio's van Entel voldoen aan strenge normen, waardoor ze bestand zijn tegen de dagelijkse ontberingen van schokken, trillingen en de corrosieve effecten van stof en vocht, en jarenlang probleemloos gebruik garanderen.

Robuuste accessoire-contactdoos De DX400-radioaccessoireaansluiting is speciaal ontworpen zodat wanneer een accessoire aan de draagbare computer is bevestigd, de verbinding elke hoeveelheid straf kan weerstaan; van vallen tot onzorgvuldig misbruik. DX400-radio's behouden hun IP68-classificatie zelfs wanneer de accessoireklep is verwijderd.

Hoog contrast witte op zwarte OLED-display DX400 display-modellen profiteren van een OLED-display met een hoog contrast op zwart, dat superieure leesbaarheid biedt in verschillende lichtomstandigheden, wat bijdraagt ​​aan de intuïtieve gebruikersinterface van de DX400.

Kanalen / zones DX446E-portables bieden 16 programmeerbare kanalen en 2 programmeerbare zones.

Li-ionbatterijtechnologie en verbeterde spreektijd DX400-radio's worden standaard geleverd met de nieuwste intelligente Lithium-Ion batterijtechnologie. Een belangrijk voordeel van Lithium-Ion-batterijtechnologie is de manier waarop het 'geheugeneffect' wordt geëlimineerd, wat betekent dat het niet nodig is om uw batterij volledig te ontladen voordat u ze opnieuw oplaadt. Als gevolg hiervan bent u verzekerd van een volledige lading elke keer dat u uw Entel-batterij uit de oplader haalt. DX400-radio's profiteren ook van TDMA Digital-modussignalering die het uithoudingsvermogen van de batterij met maximaal 40% verhoogt, waardoor langere standby- / spreektijden worden gegarandeerd.

Veld kan worden geüpgraded om toekomstige functies toe te voegen Entel voegt functies toe aan zijn DX400-radio's door middel van gratis software-updates. Met behulp van Entel's innovatieve eindgebruikersprogrammer-app Entel DX400-radio's kunnen eenvoudig worden geüpgraded zonder dat de dealer de site of koerier hoeft te bezoeken. De radio's heen en weer besparen veel tijd en geld.

Gemak

TDMA directe modus met twee slots (ook bekend als 'Two Slot Simplex')

De digitale DMR-norm splitst een enkel 12,5 KHz analoog kanaal op in twee afzonderlijke kanalen en verdubbelt zo het aantal kanalen dat beschikbaar is voor de radiogebruiker. Twee-slots werking is normaal gesproken alleen mogelijk als een DMR-repeater in het systeem is inbegrepen. Entel DMR-radio's overwinnen deze beperking op DMR446-kanalen zodat beide kanalen (slots) altijd beschikbaar zijn voor de gebruiker.

Gemengde modus operatie

In de modus Gemengd bedrijf kan de radio zowel DMR Digital & Analogue-modi ontvangen zonder dat de gebruiker van kanaal hoeft te veranderen. De gemengde modus is gunstig wanneer zowel analoge als digitale radio's samen worden gebruikt, b.v. waar een klant migreert van een bestaand analoog radiosysteem naar een DMR digitaal radiosysteem.

Keylock Om onbedoelde bediening te voorkomen, kunnen de toetsen en bedieningselementen van uw radio worden vergrendeld.

Programmeerbare kanaalmonitorknop Als u kanaalbescherming hebt ingeschakeld op uw draagbare DX400, worden alle signalen behalve uw eigen netwerken uitgefilterd. Dit kan tijdelijk worden uitgeschakeld, zodat je alle signalen op je kanaal kunt volgen.

Individueel, groepsoproep en nummerherkenning De DX400-modellen van Entel bieden individuele en groepsoproepen die kunnen worden geselecteerd via de kanaalbesturing en, op displaymodellen, de grote contactenlijst van de radio. Displaymodellen kunnen ook de ID van de beller weergeven.

Veiligheid

Privacy DX400-portables bieden standaard verbeterde privacy en bieden daarom extra bescherming in vergelijking met analoge radio's.

HT886 UHF Advanced 5-Tone LCD
Merk: Entel
Categorie: Portabel
Gewicht: 0.77 kg
Product code: HT886
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier