Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.

IC-M23 Marifoon VHF - Drijvend

  • M23
    • M23

Productomschrijving

Drijvende VHF Marine Transceiver
De IC-M23 uitbundige VHF Marine portofoon meet net onder de 13cm in hoogte en is de kleinste en lichtste drijvende handheld op de markt *. Zelfs met zijn ongelooflijke omvang, kan de IC-M23 overeenkomen met de audio en batterij prestaties van andere vergelijkbare modellen op de markt. Wat meer is, de IC-M23 bevat een heldere rode LED, die knippert wanneer de IC-M23 in het water valt (zelfs als de radio is uitgeschakeld) waardoor hij zowel overdag en 's nachts makkelijk te vinden is.

FLOAT'N FLASH
Een belangrijk veiligheidskenmerk van de drijvende IC-M23 is dat een helder interne rode LED die automatisch begint te knipperen aan drie zijden van de onderkant van de radio wanneer het in contact komt met water. Deze functie zal vooral nuttig zijn als de radio is gevallen in het water in omstandigheden met weinig licht of zelfs 's nachts.

Kleinste en lichtste in de wereld!
De IC-M23 VHF portofoon heeft de kleinste capaciteit en gewicht in de wereld *. In feite, in vergelijking met de vorige drijvende radio, heeft de IC-M23 heeft 28% gereduceerde capaciteit. * Met ingang van december 2010, onderzocht door Icom.

Energiebesparende 3.7V circuit
De IC-M23 wordt aangedreven door de BP-266 3,7 V Lithium-Ion batterij. Een nieuw ontwikkeld PA-circuit zorgt voor een stabiele 5W (ong.) RF-uitgang en een krachtige 600 mW (typ.) audio, zelfs bij lage spanning, tijdens de spaarstand heeft de IC-M23 10 uur bedrijfstijd .* * Typisch samenwerking met Tx (Hi): Rx : stand-by = 5:5:90

Built-in regelmatige laadcircuit
De ingebouwde regelmatig laadcircuit maakt direct opladen van de accu met behulp van een lader of sigarettenaanstekerkabel mogelijk en toont de huidige laadtoestand op de LCD. Bij gebruik met de optionele desktop-snellader BC-119N (AD vereist-123), kan de BP-266 accu worden verwijderd uit de zendontvanger en is hij opgeladen in 2,5 uur (ong.).

Gemakkelijk te zien LCD-scherm met grote aanduiding van de kanalen
Terwijl de IC-M23 een kleinere en lichtere body heeft in vergelijking met de IC-M35, heeft de IC-M23 een makkelijk en groot LCD scherm (32x16 mm). Het grote LCD heeft een duidelijke 2-cijferig kanaalnummer indicatie. LCD-achtergrondverlichting is ingebouwd nachtelijk gebruik.

Tag scan-functie en favoriete kanaal functie
De tag scan-functie scant alleen de gedecodeerde zenders, terwijl de niet-gecodeerde zenders over worden geslaan. Met de "FAV" (favoriet)-toets kunt u snel een kanaal selecteren door de tagged channels in rotatie terug op te roepen.

Luid volume / mute-functies
De luide volume / mute functies wijzigen het volume op de maximale / minimale niveau tijdelijk met twee toetsaanrakingen. Om te voldoen aan de omgeving, kan de gebruiker gemakkelijk van volume niveau veranderen om de ontvangen boodschappen zeker te begrijpen.

Andere functies
• waterdichte constructie gelijk aan IPX7 (1 meter diepte gedurende 30 minuten)
• Dual / Tri-watch functies
• 4-traps levensduur van de batterij-indicator
• 2-step power save-functie
• Auto scan functie begint met scannen wanneer er geen signaal wordt ontvangen gedurende 30 seconden
• Directe toegang tot Ch 16 en een programmeerbare oproep kanaal
• AquaQuake drainerende functie
• DC power jack is beschermd met een waterdichte plastic dop om indringing van water te voorkomen.

Accessoires

De snellader heeft een indicatielampje, stevige basis, en netsnoer. De lader heeft de AD-123 adapter cup nodig.

De Icom FA-SC58V antenne is speciaal ontworpen voor Icom draagbare handheld marine radio's. Standaard VHF antenne Za...

12 / 24V sigarettenaansteker-kabel met ingebouwde DC-DC converter.

Ontworpen voor Icom M24 Handheld Marifoon Type batterij: Li-ion (Lithium-Ion) Battery Power: 3.7 Volt, 1500/1590 mAh (mi...

220V lader. Laadtijd is 8.5 uur.

220V voeding voor BC-121N

Houd uw radio te allen tijde gevoed met een van deze ICOM handheld muur AC-adapters. Beschikbaar voor verschillende mode...

De Icom BC-121N multi-lader is ideaal voor degenen die meerdere radio's tegelijk moeten opladen op korte tijd en je ...

Adapter Cup voor BC-119N

De ICOM OPC-478UC is een speciale USB-clone kabel kit. De kit bevat de interface box OPC-478UC, de OPC-1637 USB-kabel (m...

IC-M23 Marifoon VHF - Drijvend
Merk: Icom
Categorie: Portabel
Gewicht: 2 kg
Product code: ICM23
Archief (Niet meer verkrijgbaar)
Videos

  • M23 Drijf en flash demo
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier