Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS TRANSPONDER

 • QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS TRANSPONDER
  • QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS TRANSPONDER
  • QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS TRANSPONDER
  • QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS TRANSPONDER
  • QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS TRANSPONDER
  • QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS TRANSPONDER

Productomschrijving

De A051T Klasse B AIS-transponder van Quark-elec is de ideale oplossing voor het verzenden van uw scheepsinformatie, waaronder; locatie, naam, koers, snelheid etc ..

De ideale transponder om te voldoen aan uw lokale wettelijke vereisten van Klasse B, maar ook voor gemoedsrust en het volgen van projecten,

Dit is de ideale, compacte AIS-transponder.Naast het verzenden van uw AIS-informatie naar lokale boten en ontvangststations, decodeert de A051T ook inkomende AIS-berichten.

De A051T ontvangt en decodeert uw GPS-locatie en de AIS-berichten van lokale schepen. Door de AIS- en GPS-gegevens te combineren, kunt u zien welke andere boten en schepen in de buurt zijn en uw positie ten opzichte van hen en de kustlijn.

U kunt uw AIS- en GPS-gegevens bekijken op

maximaal twee kaartplotters
uw laptop, computer of tablet via USB OTG (compatibel met Android of Linux)
tot 4 WiFi-apparaten

Eenvoudige configuratie

Kenmerken:

Overdracht van eigen positie, snelheid en koers van schepen etc. naar andere schepen en ontvangststations binnen marifoonbereik
Ontvangt en verwerkt GPS en alle soorten AIS-berichten
Een methode voor het bewaken van de positie, snelheid en koers van andere AIS-schepen binnen het marifoonbereik
De mogelijkheid om de voortgang en veranderingen in koers / snelheid van andere AIS-schepen binnen VHF-bereik uit te zetten op een pc, kaartplotter of draadloos apparaat.
AIS-zender ‘Standby’ mogelijkheid om stroom te besparen of voor privacy.
Voordelig antibotsings- / bewakingssysteem
Voldoet aan alle noodzakelijke normen onder het Europese R & TTE-artikel
LED-lampjes geven realtime feedback. LED's knipperen elke keer dat een bericht met succes wordt verzonden of ontvangen, dus u kunt erop vertrouwen dat de A051T uw informatie verzendt.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de daadwerkelijke 'ruwe' AIS-berichten te lezen, met behulp van onze gratis applicatie OceanCom.


Technische samenvatting:

AIS-transmissiesnelheid: 2 watt
AIS-ontvangstbereik: 40nm
VHF-connectorpoort: standaard SO239 / UHF vrouwelijke connector. Kan worden aangesloten op een externe VHF / AIS-antenne (vereist standaard PL-259 / UHF mannelijke stekker)
GPS-connector: TNC vrouwelijke schotconnector voor aansluiting op een externe GPS-antenne. De A051T heeft een ingebouwde GPS-module en vereist alleen een GPS-antenne om aangesloten te worden
POWER-aansluiting: 9-pins POWER / NMEA-aansluiting
Voedingsbereik: 12V - 35V
2 NMEA 0183-uitgangspoorten (1x RS422 en 1x RS232): voor aansluiting op kaartplotters en andere NMEA0183-compatibele apparatuur zoals gewenst.
USB-uitgang: Type B USB voor eenvoudige aansluiting op uw laptop of pc (gegevens bekijken en configureren indien nodig)
WiFi-uitvoer: de NMEA 0183-zinnen worden ook verzonden via WiFi. Het ondersteunt Ad-hoc en Station-modus WiFi (met en zonder router). Geen configuratie vereist voor ad-hoc wifi.
LED-lampjes bevestigen inkomende en uitgaande AIS-berichten, GPS, WiFi en voedingPerfect voor gebruik in alle klasse B-boten (minder dan 300 ton enz.): Zeilboten of jachten, kleine vissersboten, enz.

QUARK-ELEC QK-A051T WIFI AIS...
Merk: Quark-Elec
Categorie: Randapparatuur
Gewicht: 0.6 kg
Product code: QK-A051T
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier