Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

IC-M506GE VHF MARIFOON

 • IC-M506GE
  • IC-M506GE

Productomschrijving

De IC-M506GE zit vol met functies, zoals geïntegreerde AIS-ontvanger, NMEA2000 connectiviteit, 'Last Call' voice recordingsfunctie, 'Active Noise Cancelling' technologie plus Icom's nieuwe intuïtieve menugestuurde gebruikersinterface en grote dot matrix display maakt het heel gemakkelijk om te gebruiken.

Geïntegreerde AIS-ontvanger en GPS
Met een geïntegreerde AIS-ontvanger, kan de IC-M506 EURO real-time AIS zeescheepvaart informatie op het display tonen. De AIS target call functie laat u eenvoudig een individueel DCS gesprek opzetten . De Plotter, Target lijst en Danger lijst kunne geschakeld worden op het display.

NMEA 2000 ™ Connectiviteit
Met de plug-and-play functionaliteit van NMEA 2000, kan je de IC-M506EURO eenvoudig aansluiten op een NMEA 2000-netwerk. De IC-M506 EURO kan GPS ontvangen en verzenden(positie, koers (COG) en snelheid (SOG)), AIS report en DSC-call informatie gegevens en verzenden van radiofrequentie en PGN list data op het netwerk. AIS-data kunnen alleen worden weergegeven wanneer deze is aangesloten op een compatibel apparaat via NMEA 2000. Bij het gebruik van NMEA 0183, de IC-M506 N2K versie zal enkel DSC en GPS-gegevens uitzenden.

Last Call Voice Recording
De last call voice recordingsfunctie slaat automatisch de laatste twee minuten van de laatste inkomende oproep op. U kunt de ontvangen oproep beluisteren, en toch geen enkele inkomende oproep missen.

Active Noise Cancelling
Met behulp van digitale signaalverwerkingstechnologie, biedt de ingebouwde bidirectionele actieve noise cancelling uitstekende prestaties. Het vermindert achtergrondlawaai tot 90% in het ontvangstsignaal en 30% gefixeerd in het transmitting signaal. De functie OFF is ook mogelijk.

Intuïtieve Menu-aangedreven User Interface
De intuïtieve software belangrijkste functies zorgen voor een gemakkelijke en snelle bediening om de vele functies van de IC-M506 EURO te beheersen. De onderste regel van de dot-matrix display toont de belangrijkste software functies die kunnen bediend worden met de linker en rechter knoppen.

25W Two-Way Hailer
Wanneer aangesloten op een externe hailer hoorn, kunt u met mensen op het dek of op de oever praten via de radiomicrofoon en die mensen kunnen antwoorden via de hailer luidspreker. De RX hailer functie laat u de ontvangen audio van de hailer hoorn monitoren. 25W versterker verhoogt uw gesprekstroom en maakt je commucatie zo nog luider en duidelijker.

Built-in Horn (Automatisch & Manual)
Foghorn functie is ingebouwd via de externe Hailer hoorn. Vier hoorn patronen zijn selecteerbaar voor de automatische hoorn functie.

ITU klasse D DSC (Voldoet aan ITU-R M493-13)
De ingebouwde DSC watch functie bewaakt Ch. 70 (DSC kanaal) activiteit, zelfs terwijl u een ander kanaal ontvangt. DSC functies zijn: distress, individu, groep, alle schepen, urgentie, veiligheid, positie verzoek / rapport, polling request en DSC-test oproepen. Tot 100 DSC adres ID's kunnen worden geprogrammeerd.

Achterkant microfoon Versie
Met deze versie, wordt de microfoon aansluiting getrokken uit het achterpaneel en een 6.1m (20ft) microfoon verlengkabel wordt meegeleverd, zodat u een schone en nette paneel installatie hebt. Je selecteert gewoon uit de keuzelijst als u deze versie nodig hebt.

IPX8 Geavanceerde Waterdicht
De IC-M506GE en bijgeleverde HM-205B / RB microfoon kan 1m (3.2ft) diepte van het water weerstaan gedurende 60 minuten.

andere kenmerken

 • Eenvoudige afstandsbediening luidspreker-microfoon, HM-205B / RB
 • 15W audio-uitgangsvermogen (met externe luidspreker)
 • AquaQuake ™ drainerende functie
 • Optionele spraakscrambler, UT-112 voor privé-gesprek
 • MA-500TR AIS transponder en compatibele Marine Commander™

Optionele COMMANDMIC ™ voor 2de station Capability
Volledig beheer en Intercom
De optionele COMMANDMIC, HM-195B / SW biedt 2e station mogelijkheid voor het gebruik van de IC-M506GE op maximaal 18,3 m (60ft) * afstand zoals een aparte cabine of een toren. De meeste functies, waaronder DSC en AIS-functies kunnen worden bediend vanuit de COMMANDMIC en kunnen gebruikt worden als een intercom met de IC-M506GE. Eén COMMANDMIC kan worden gebruikt.
* Twee optionele OPC-1541 verlengkabels vereist.

IPX7 waterdichte constructie
De HM-195B/SW is bestand tegen onderdompeling in maximaal 1 meter diepte water gedurende 30 minuten.

Zelfde Menu-aangedreven User Interface met IC-M506GE
De HM-195B/SW biedt dezelfde gebruikersinterface met de IC-M506 EURO. Met de directionele toetsen en softkeys kunt u verschillende bewerkingen en instellingen uitvoeren. De audio- en backlight niveaus kunnen afzonderlijk worden ingesteld door de IC-M506EURO.

Meer Opties:

 • Externe luidsprekeraansluiting
 • Remote power ON / OFF-functie
 • Zwart en super witte kleurenversie

Accessoires

De ICOM COMMANDMIC IV (HM-195) is een 4e generatie afstandsbediening microfoon. Functioneert perfect tot 18,3 meter afst...

6 meter verlengkabel voor extra afstand bij gebruik van de COMMANDMIC™. Er kunnen maximaal 2 OPC-1541 kabels worde...

Zorgt voor schone verzonken montage Geïnstalleerd op achterkant van de console Roestvrij stalen constructie

Zorgt voor schone verzonken montage Geïnstalleerd op achterkant van de console Roestvrij stalen constructie

De Icom UT-112 Voice Scrambler Unit biedt tot 32 codes voor privé-communicatie.

Klasse B AIS Transponder Ontworpen voor niet-SOLAS-schepen, zoals pleziervaartuigen, werkboten en kleine schepen.  ...

IC-M506GE VHF MARIFOON
Merk: Icom
Categorie: Vast
Gewicht: 1 kg
Product code: ICM506G
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier