Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.

GX1300E ECLIPSE DSC VHF

  • GX1300E ECLIPSE DSC VHF
    • GX1300E ECLIPSE DSC VHF
    • GX1300E ECLIPSE DSC VHF

Productomschrijving

Dit toestel is geëvolueerd uit de immens populaire GX1200E. Het intuïtieve GX concept gaat verder dan ooit, met een grotere display en makkelijk, duidelijke leesbare informatie op het scherm.

De diepte werd verminderd, waardoor de montageopties aanzienlijk verhogen, zeker bij dashboard montages. Hierdoor is de GX1300E een van de kleinste vaste DSC VHF transceiver op de markt. Afmetingen zijn 2.4”H x 6.1”D x 5.9”D (61mm x 155mm x 150mm).

Verdere nieuwigheden zijn specifieke iconen, die menubediening via pictogrammen mogelijk maken zoals ‘GPS’, ‘DSC’ en ‘Set Up’. Standard Horizon's legendarische waterdichtheid gaat ook nu weer een stap verder naar IPX8! Dit staat gelijk aan 1,50 meter diepte gedurende 30 mins. Hierdoor is deze GX1300E ook ideaal voor installatie in boten die tijdens het varen constant water maken, zoals:  RIB's, sport en vissers-boten. Om transitie in de toestanden op deze boten ook verstaanbaar en duidelijk te maken werd de microfoon uitgerust met Clear Voice Technology, die ervoorzorgt dat ongewenst achtergrondgeluid uitgefilterd wordt.

Ondanks het compact formaat heeft dit toestel elke optie die nodig is voor noodgevallen, veiligheid en routine DSC communicatie. Gekeurd als full ITU-R-M493-13 Class D marine DSC toestel heeft de GX1300E soft keys om zo effeciënt gebruik te maken van het welgekende Channel 70.

GX1300E ECLIPSE DSC VHF
Merk: Standard Horizon
Categorie: Vast
Prijs: € 169
Gewicht: 1 kg
Product code: SHGX1300E
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
  4. Piraatvriendelijk (Der Feind hört mit)
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier