Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

METROVNA ANTENNE ANALYZER 1-180 MHz

  • METROVNA ANTENNE ANALYZER 1-180 MHz
    • METROVNA ANTENNE ANALYZER 1-180 MHz

Productomschrijving

Antenne analyzer tot 180 MHz  die werkt op batterijen, met kleurenbeeldscherm plus USB plus Bluetooth-interface.

De MetroVNA antenne analysator geeft de gebruiker de mogelijkheid metingen van antennes, filters, kabels  onafhankelijk van een locatie uit te voeren. Het frequentiebereik van de MetroVNA begint bij 1 MHz en gaat tot 180 MHz, dit voor de meeste grote amateur radio bands van 160 tot 2m (VHF). De verlichte kleurendisplay is eenvoudig te lezen voor alle metingen en dient ook als een invoerapparaat, via de touch-functie. De softkeys op het display veranderen afhankelijk van de instelling en de wijze en bieden een duidelijk en gemakkelijk te begrijpen bediening van het apparaat. Naast de displaytoetsen is er een rij gebruikelijke toetsen beschikbaar op de vaste metalen behuizing.

Naast een grafische weergave van de SWR boven de frequentie, biedt de ingebouwde software een groot meetbereik met opties voor 2- en 4-polige metingen, bijvoorbeeld SWR (R & Z), terug verlies, fasehoek, transmissie verlies en nog veel meer . Een speciale functie is de gelijktijdige meting van de SWR op meerdere banden tegelijk. Deze functie vereenvoudigt de tuning van multiband antennes. Al deze opties bieden veel gemak voor de frequentie afhankelijke meting van filters, antennes, kabel, low power versterkers, resonante circuits en nog veel meer radio-gerelateerde componenten.

Door de ingebouwde LiIon batterij, is de werking van de MetroVNA onafhankelijk van alle stationaire stroombronnen. Metingen kunnen worden uitgevoerd en gecontroleerd direct bij de antenne. Of u kunt de analysator aansluiten op een (portable) computer en gebruik maken van een programma zoals IG / VNA, vna / J of BlueVNA om de metingen te controleren. Deze programma's bieden ook een handige methode voor het opslaan en archiveren van meetgegevens, bijvoorbeeld voor documentatiedoeleinden. De draadloze overdracht van de meetgegevens via Bluetooth biedt mogelijkheden, waar de MetroVNA direct bij het apparaat is geplaatst onder test, maar waarbij de ontvangende computer zich op een beschutte plaats (in een kantoor, een hut etc) bevindt. Een ander zeer comfortabele eigenschap is de mogelijkheid om een ​​Android smartphone en BlueVNA software voor metingen te gebruiken. De USB-interface wordt gebruikt voor het opladen van de interne batterij, het bijwerken van de firmware en voor het aansluiten van programma's als vna / J en gelijkaardig. De nieuwste software V2.82 biedt een extra krachtige meting. Met een optie 60dB demper kan je meten tot 100W.

De MetroVNA maakt gebruik van een robuuste aluminium metalen behuizing, de grootte slechts 125 x 95 x 20mm. Het lage gewicht van slechts 200 g maakt het mogelijk om de analyser echt overal mee naartoe nemen, net als in een vakantie, een expeditie, de fieldday - waar u ook bent.

METROVNA ANTENNE ANALYZER 1-180 MHz
Merk: MetroVNA
Categorie: Meetapparatuur
Gewicht: 0.2 kg
Product code: METROVNA
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier