Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

IC-F5400DS IDAS VHF Digitale transceiver

  • IC-F5400DS IDAS VHF Digitale transceiver
    • IC-F5400DS IDAS VHF Digitale transceiver

Productomschrijving

MEERDERE TALEN
Functies en menu-items kunnen in gelokaliseerde talen worden getoond. Engelse, Franse, Duitse, Spaanse, Russische en vereenvoudigde Chinese lettertypen worden ondersteund. Bovendien kunnen gesproken mededelingen worden opgenomen en gewijzigd voor uitvoer in de gelokaliseerde taal.

Transparant gegevens- / tekstbericht
De nieuwe IDAS-radio's kunnen worden gebruikt als een transparant datamodem dat verschillende gegevens verzendt bij 9600 bps via het radiokanaal met een kanaalafstand van 12,5 kHz. SMS-berichten kunnen maximaal 100 tekens tekstbericht verzenden en scrollen het ontvangen bericht op het display.

ANC (actieve ruisonderdrukking)
Het ANC helpt bij het geven van duidelijke opmerkingen. Sommige gespecificeerde geluidsbronnen (zoals sirenes of ketelluis) kunnen worden geannuleerd.

UPGRADES DOOR LICENTIEWETGEVING
IDÉES-transceivers worden toegevoegd met behulp van licentiecodes. Hierdoor kan het apparaat worden geüpgraded en beter worden afgestemd op uw specifieke behoeften.

NXDN ™ Trunking-upgrade
De nieuwe IDAS-radio's zijn compatibel met IDAS digitale conventionele modus en analoge FM-modus met automatische detectiefunctie. De radio's kunnen worden geüpgraded naar NXDN Type-C-trunking of NXDN Type-D multi-site trunking-modus met een licentiesleutel.

DES / AES Encryptie met OTAR
Voor digitale communicatiebeveiliging bieden de nieuwe IDAS-radio's standaard 4-sleutel DES-codering. Bij gebruik met de optionele UT-134 encryptie-eenheid zijn 256-bit AES-codering en de OTAR-functie (Over-the-Air Rekeying) beschikbaar. Met de OTAR-functie kunnen coderingssleutels via het radiokanaal worden bijgewerkt.

OTAP en OAA
Voor efficiëntie bij radioprogrammering, maakt de OTAP-functie (Over-the-Air-Programming) het mogelijk om programmeergegevens (bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuwe repeater) via het radiokanaal op afstand te wijzigen. De OAA-functie (Over-the-Air-Alias) verzendt de gebruikersnaam over het radiokanaal en elimineert de noodzaak om de aliastabel te programmeren. Beheer uw vloot met succes.

Ingebouwde Bluetooth®
De ingebouwde Bluetooth-module biedt bediening op afstand en handsfree communicatie in combinatie met een Bluetooth-headset van derden *. Wanneer verbonden met Bluetooth-telemetrische apparaten of pc-terminals, kunnen gegevens of bestanden draadloos worden overgedragen.
* Beschikbare functies zijn afhankelijk van gekoppelde Bluetooth-apparaten.

Audio Equalizer
Met de audio-equalizer kunt u de geluidstoon aanpassen aan de spraakkenmerken en de gebruikte taal. Er zijn vijf soorten toonregeling beschikbaar: flat, high boost, middle boost, low boost en low cut. De audioweergavebesturingsfunctie bestuurt de spraakaudio tot een constante, ongeacht de ingangsgroottes van de stem of de afstand van de microfoon tot de mond.

GPS-ontvanger
De positiegegevens kunnen worden verzonden met een spraakoproep of statusoproep en kunnen worden gebruikt met een AVL (Automatic Vehicle Location) -systeem. De GPS-logfuncties loggen gebruikerspositiedata met regelmatige tussenpozen en kunnen worden opgeslagen op een microSD-kaart. De nieuwe IDAS-radio's kunnen de richting en afstand tot een andere radio of een opgegeven punt weergeven en waarschuwen u met een piepgeluid als het doel zich binnen het opgegeven bereik bevindt.
* Voor mobiele radio's is een optionele GPS-antenne, UX-241, afzonderlijk vereist.

Accessoires

Adapter 220V voor de BC-210

De Icom MB-96F is een hoge kwaliteit lederen riem hanger die wordt bevestigd. Het is zwart.

Beltclip voor bepaalde Icom radio's.

DC Voedingskabel 12-15V voor desktop-opladers

DC Voedingskabel 12-15V voor desktop-opladers

12 / 24V sigarettenaansteker-kabel met ingebouwde DC-DC converter.

Compacte constructie met een onopvallende microfoon ontwerp (voor discreet gebruik zonder merkbare uitsteeksels) Hoge ge...

Oorhaak headset met flexibele microfoonarm

Werkt handsvrij. Microfoonarm is verstelbaar voor maximale postionering en hoge verstaanbaarheid.

220V voeding voor BC-121N

De Icom BC214 multi-oplader is ideaal voor diegenen die meerdere radio's tegelijk moeten opladen. Als u moe bent van...

Dit is een zware leren riem hanger. Als je moe bent van andere hangers te dragen, probeer een van deze eens, ze zijn zo ...

IC-F5400DS IDAS VHF Digitale...
Merk: Icom
Categorie: Mobiel
Gewicht: 1 kg
Product code: ICF5400DS
Downloads
  1. Brochure (1.52 MB)
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier