Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Wij zijn gesloten 13 - 21 juli - Nous sommes fermé le 13-21 juillet

ENTEL DX422 DMR DRAAGBARE ZENDER ONTVANGER VHF ZONDER DISP

  • ENTEL DX422 DMR DRAAGBARE ZENDER ONTVANGER VHF ZONDER DISP
    • ENTEL DX422 DMR DRAAGBARE ZENDER ONTVANGER VHF ZONDER DISP

Productomschrijving

De DX400 DMR digitale portables zijn de meest compacte, MIL-STD & IP68, betaalbare bedrijfskritische radio's die momenteel beschikbaar zijn.
DX400-radio's leveren uitstekende audio, helderheid, kwaliteit en volume die echt vergeleken moeten worden met andere DMR-radio's om echt gewaardeerd te worden.
De zorgvuldig ontworpen ergonomie, ultra-tactiele knoppen, superieure constructie en ongeëvenaarde audioniveaus maken de DX400-radio's ook perfect thuis in toepassingen waar voorheen veel grotere commerciële radio's zouden worden gebruikt.


Kenmerken

Milieubescherming tot IP68 (2 meter gedurende 4 uur) Alle DX400-serie radio's hebben een IP68-constructie (2 meter voor 4 uur), wat betekent dat ze beschermd zijn tegen stof en volledig onderdompelbaar zijn (zelfs als de accessoirekap is verwijderd).

MILSTD 810C / D / E / F / G Voldoet aan MIL-STD 810C / D / E / F / G en biedt een constructie van commerciële kwaliteit voor zware, duurzame prestaties. Entel's DX400-serie radio's voldoen aan strenge normen, waardoor ze bestand zijn tegen de dagelijkse ontberingen van schokken, trillingen en de corrosieve effecten van stof en vocht, waardoor ze jarenlang probleemloos kunnen worden gebruikt.

Robuuste accessoire-aansluiting De DX400-radio-accessoire-aansluiting is speciaal ontworpen zodat de verbinding bestand is tegen elke hoeveelheid straf wanneer een accessoire aan de draagbare telefoon wordt bevestigd; van vallen tot onzorgvuldig misbruik. DX400-radio's behouden hun IP68-classificatie, zelfs wanneer de accessoirekap is verwijderd.

Wit-op-zwart OLED-scherm met hoog contrast DX400-schermmodellen profiteren van een wit-op-zwart OLED-scherm met hoog contrast dat superieure leesbaarheid biedt in verschillende lichtomstandigheden, wat bijdraagt ​​aan de intuïtieve gebruikersinterface van de DX400.

Kanalen / zones DX422-portables bieden 16 programmeerbare kanalen en 2 programmeerbare zones.

Li-ion-batterijtechnologie en verbeterde gesprekstijd DX400-radio's worden standaard geleverd met de nieuwste intelligente lithium-ion-batterijtechnologie. Een belangrijk voordeel van de lithium-ionbatterijtechnologie is de manier waarop het 'geheugeneffect' wordt geëlimineerd, wat betekent dat het niet nodig is om uw batterij volledig te ontladen voordat u deze opnieuw oplaadt. Hierdoor bent u verzekerd van een volledige lading elke keer dat u uw Entel-batterij uit de oplader haalt. DX400-radio's profiteren ook van TDMA Digital-modus signalering die het uithoudingsvermogen van de batterij met wel 40% verhoogt, wat zorgt voor langere standby / gesprekstijden.

Veld upgradebaar om toekomstige functies toe te voegen Entel voegt functies toe en verbetert deze op zijn DX400-radio's door middel van gratis software-updates. Met behulp van Entel's innovatieve End User Programmer-app kunnen Entel DX400-radio's eenvoudig worden geüpgraded zonder dat de dealer de site of koerier hoeft te bezoeken en de radio's heen en weer bespaart, wat aanzienlijke tijd en kosten bespaart.

Gemak

TDMA Two-Slot Direct Mode (ook bekend als 'Two Slot Simplex')

De DMR Digital-standaard splitst een enkel 12,5 kHz analoog kanaal in twee afzonderlijke kanalen, waardoor het aantal beschikbare kanalen voor de radiogebruiker wordt verdubbeld. Gebruik met twee slots is normaal gesproken alleen mogelijk wanneer een DMR-repeater in het systeem is opgenomen. Entel DMR-radio's overwinnen deze beperking op zowel Simplex- als DMR446-kanalen, zodat beide kanalen (slots) altijd beschikbaar zijn voor de gebruiker, ongeacht het kanaaltype.

Bediening in gemengde modus

In de modus Gemengde modus kan de radio zowel DMR digitale als analoge modi ontvangen zonder dat de gebruiker van kanaal hoeft te veranderen. Mixed Mode is gunstig wanneer zowel analoge als digitale radio's samen worden gebruikt, b.v. waar een klant migreert van een bestaand analoog radiosysteem naar een DMR digitaal radiosysteem.

Sleutelvergrendeling Om onbedoelde bediening te voorkomen, kunnen de toetsen en bedieningselementen van uw radio worden vergrendeld.

Programmeerbare kanaalmonitorknop Als u kanaalbeveiliging hebt ingeschakeld op uw DX400 portable, worden alle signalen behalve uw eigen netwerken uitgefilterd. Dit kan tijdelijk worden uitgeschakeld, zodat je alle signalen op je kanaal kunt volgen.

Individueel, groepsgesprek en nummerherkenning De DX400-modellen van Entel bieden zowel individueel als groepsgesprekken die kunnen worden geselecteerd via de kanaalbediening en, op displaymodellen, de grote contactenlijst van de radio. Weergavemodellen kunnen ook de nummerweergave weergeven.

Veiligheid

Privacy DX400-portables bieden standaard verbeterde privacy en bieden daarom extra bescherming in vergelijking met analoge radio's.

Veiligheid

Persoonlijke aanvalsknop Alle gelicentieerde DX400-portables bevatten een programmeerbare persoonlijke aanvalsknop. Eenmaal geactiveerd, zal de radio een alarmoproep naar andere radio ('s) sturen en een lokaal alarm laten afgaan.

Lone-Worker & Man-Down-alarmen Entel's gelicentieerde DX400-portables zijn ontworpen om alleenstaande werknemers te beschermen. De radio Lone-Worker-timer controleert of de gebruiker van de radio in orde is; als er geen reactie wordt ontvangen, stuurt de radio automatisch een alarmoproep naar andere radio ('s). Het lokale alarm waarschuwt ook niet-radio gebruikers in de buurt van de noodsituatie. Als iemand valt en bewusteloos raakt, kan de optionele Man-Down-sensor automatisch een alarm verzenden.

 

ENTEL DX422 DMR DRAAGBARE ZENDER...
Merk: Entel
Categorie: Portabel
Prijs: € 291,00
Gewicht: 1 kg
Product code: DX422
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier