Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.

HT883 Entel UHF ATEX Intrinsiek veilig

  • HT883 Entel UHF ATEX Intrinsiek veilig
    • HT883 Entel UHF ATEX Intrinsiek veilig

Productomschrijving

Algemeen

Entry & geavanceerde modellen
De 'Entry'-modellen van de Entel HT800 Series 2.0 bieden directe Push-to-Talk-communicatie met' geavanceerde 'modellen en voegen extra functies toe, zoals individueel bellen en groepbellen, Lone-worker-beveiliging, sms-berichten enz.

In essentie veilig
Alle HT800 Series 2-laptops zijn ATEX (II 2 G Ex ib IIA T4) Intrinsiek veilig gecertificeerd.

Milieubescherming tot IP68 (2 meter gedurende 4 uur)
De praktische HT800 Series 2.0-portables hebben een IP68 (2 meter voor 4 uur) nominale constructie, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen stof en volledig onderdompelbaar zijn.

MILSTD 810C / D / E / F
Voldoet aan MIL-STD 810C / D / E / F en biedt commerciële kwaliteit voor zware, duurzame prestaties. De HT800 Series 2.0-portables van Entel voldoen aan strenge normen, waardoor ze bestand zijn tegen de dagelijkse ontberingen van schokken, trillingen en de corrosieve effecten van stof en vocht, en vele jaren probleemloos gebruik garanderen.

1800 mAh Li-ionbatterij
Portables van de HT800 Series 2.0 worden standaard geleverd met de nieuwste intelligente Lithium-Ion-batterijtechnologie. Een belangrijk voordeel van Lithium-Ion-batterijtechnologie is de manier waarop het 'geheugeneffect' wordt geëlimineerd, wat betekent dat het niet nodig is om uw batterij volledig te ontladen voordat u ze opnieuw oplaadt. Daarom bent u verzekerd van een volledige lading elke keer dat u uw Entel-batterij uit de oplader haalt.

Flash-upgradebaar om toekomstige functies toe te voegen
Entel voegt functies toe en verbetert deze op zijn HT800-radio's door middel van software-updates. Met behulp van de Flash Upgrade-technologie kunnen uw Entel HT800-radio's op elk gewenst moment door uw dealer worden geüpgraded.

Robuuste accessoire-aansluiting
De socket is speciaal ontworpen zodat wanneer een accessoire is bevestigd aan de draagbare, de verbinding bestand is tegen elke vorm van straf; van vallen tot onzorgvuldig misbruik. Verder bevat de bevestigingsbout een afschuifpunt om de connector te beschermen.

kanalen
Alle niet-display HT800-portables bieden 16 programmeerbare kanalen. Portables weergeven bieden 255 programmeerbare kanalen.

Gemak

Slot
Om onbedoelde bediening te voorkomen, kunnen de toetsen en bedieningselementen van uw radio worden vergrendeld door de gebruiker of, indien ingesteld, automatisch door de radio.

VOX handsfree (met audio-accessoire)
Wanneer u een Entel VOX-audio-accessoire gebruikt, kan uw HT800 portable volledig handsfree werken. Het enige dat u hoeft te doen is praten en de HT800 portable verzendt automatisch voor u.

Scan / prioriteitsscan
De portables van de HT800-serie hebben de mogelijkheid om naar een actief (of gratis) kanaal te zoeken. Wanneer het kanaal wordt gevonden, zal de radio het automatisch voor u selecteren. Met Prioriteitsscan kunt u één kanaal selecteren in de scanlijst die wordt behandeld als een "Prioriteit". Het wordt vaker gecontroleerd dan alle andere kanalen in de lijst.

Programmeerbare kanaalmonitorknop
Als je kanaalbeveiliging is ingeschakeld op je draagbare HT800, worden alle andere signalen dan je eigen netwerken uitgefilterd. Dit kan tijdelijk worden uitgeschakeld, zodat je alle signalen op je kanaal kunt volgen.

Praat rond
Sommige radiosystemen gebruiken een "repeater" om het bereik van het systeem te vergroten. Wanneer u echter buiten het bereik van de repeater gaat, is communicatie met een andere radio niet mogelijk, hoe dicht u ook bent. Talkaround stelt u in staat om rechtstreeks met een andere radio te praten, zonder de repeater te omzeilen.

Individual & Group Calling (alleen geavanceerde modellen)
Entel's geavanceerde 5-Tone Selcall & MPT1327 Trunking-modellen bieden Individual, Group & All Call. De lijst met contacten van de radio kan worden gebruikt om de te bellen persoon te selecteren, evenals snelkiesnummers.

Veiligheid

Programmeerbare scrambler (stemomkering)
Wordt gebruikt om uw stem te versleutelen en beschermt tegen onvrijwillige afluisterpraktijken.

Veiligheid

Local Personal Attack Alarm
Alle HT800-portables bevatten een optie voor een persoonlijk aanvalalarm. Eenmaal geactiveerd, zal de luidspreker van uw radio een hoge sirene afgeven als een afschrikmiddel en een lokale oproep voor assistentie doen.

Lone-worker & Man-Down-alarmen (alleen geavanceerde modellen)
Entel's geavanceerde 5-Tone Selcall-modellen zijn ontworpen om alleenstaande werknemers te beschermen. De oranje knop van de radio kan worden ingedrukt om een ​​noodsignaal naar uw collega's te sturen. Als iemand valt en bewusteloos raakt, kan de optionele Man-Down-sensor automatisch het alarm verzenden. De tijdzone Lone-Worker-timer controleert of de radio-gebruiker in orde is, als er geen antwoord wordt ontvangen, verzendt de radio automatisch het alarm. De lokale sirene met een hoog volume waarschuwt bovendien niet-radiogebruikers in de buurt van de noodsituatie. Deze mogelijkheid kan door uw dealer worden geprogrammeerd.

Specificaties

Frequentiebereik: 400 - 470MHz
Kanalen: Non LCD 16 Channels, LCD 255 channels
Kanaalafstand: 12.5 kHz / 25 kHz
Communication Method: Simplex / semi duplex
Antenne-impedantie: 50 ohm
Antenne: Whip / stubby
Battery Type: 1800 mAh Li-Ion battery pack
Voeding: 7.4V DC
Huidig: 40mA
Inschakelduur: 12.5 hours
Microphone: Internal condenser microphone
Bedrijfstempreatuur: -20° to +55°C
grootte: 59.5(W) x 130(H) x 37(D)
Gewicht: 277g with battery and aerial
Uitgang: High - 4W / Low - 1W
Modulatie: 8K0G3E/16K0G3E
Oscillator: Method PLL
Frequency stability: 2.5PPM
Maximale afwijking: ±2.5 kHz(Narrow)/ ±5 kHz(Wide)
Audio vervorming: ±2.5 kHz(Narrow)/ ±5 kHz(Wide)
Valse emissie: -68 [dBc]
Hum and noise: -40 [dB]
Type ontvanger: Double Super Heterodyne type
Valse afwijzing: +70 dB
Aangrenzende kanaalselectiviteit: -60 dB (Narrow) , -70 dB (Wide)
Distortion: < 5% (1 kHz 60%)
Audio uitgang: 1W
Gevoeligheid: -0.25uV (12dB SINAD)

Accessoires

De CNB950E is een 1800mAh lithium-ion lichtgewicht batterij voor de HT ATEX-serie  draagbare radio's.

ATEX-goedgekeurde reserve veerbelaste riemclip.

Een stevige lederen draagtas met riemlus en riem. Dit geeft de radio cosmetische en maximale impactbescherming bij valle...

Een heavy-duty oorverdedigingshoofdset met hoogwaardige noise-cancelling-mastmicrofoon, ontworpen om via de bijgeleverde...

Een heavy-duty oorverdedigingshoofdset met hoogwaardige noise-cancelling-mastmicrofoon, ontworpen om via de bijgeleverde...

Een hoogwaardige, robuuste, beengeleide compacte helm-com-eenheid voor professionals die in gevaarlijke omstandigheden w...

Een hoogwaardige keelmicrofoon met een comfortabele, zacht aanvoelende nekband. Een robuust 'D' oorstuk begeleid...

Een helder, akoestisch buisoortje dat in uw oor past met behulp van de meegeleverde kleine of grote, zachtroze oordopjes...

Een 'D' -vormig, zacht oorstukje met rubberachtig gevoel dat over uw oor past. Dit is verbonden met een gecombin...

De CMP950 is bevestigd met een draaiende clip en laat de radio-gebruiker de radio aan hun riem dragen en heeft de mogeli...

Deze intelligente snellader (voor 6 toestellen) zorgt ervoor dat de batterijen de juiste hoeveelheid lading krijgen. Laa...

Deze intelligente snellader zorgt ervoor dat de batterij de juiste hoeveelheid lading krijgt. Laadtoestand wordt aangege...

Antenne-adapter voor externe antenne-aansluiting.

HT883 Entel UHF ATEX Intrinsiek...
Merk: Entel
Categorie: Portabel
Prijs: € 639,00
Gewicht: 1 kg
Product code: HT883
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier