Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

IC-F3400DT IDAS Transceiver met keypad

  • IC-F3400DT IDAS Transceiver met keypad
    • IC-F3400DT IDAS Transceiver met keypad

Productomschrijving

Met de nieuwe generatie IDAS brengt Icom je naar een nieuw niveau van 'slim'. Niet alleen het uiterlijk en het totale ontwerp van de nieuwe IDAS-serie is compleet nieuw, maar ook een overvloed aan functies en aandacht voor hardwaregegevens die alleen Icom u kan bieden, biedt u een oplossing waarmee u er niet alleen goed uitziet, maar ook slim werkt.

De synergie in verfijningen en verbeteringen in ontwerp, bruikbaarheid en functies met de elektrische en industriële hardwareverbeteringen verhogen de totale betrouwbaarheid van de nieuwe IDAS-serie. Deze betrouwbaarheid varieert van de "zero adjustment", niet-tolerante productiekwaliteit van elke gemaakte radio, tot een nieuwe, stressvrije gebruikerservaring die de echte complexiteit achter dit multi-protocolplatform maskeert. De productkwaliteit van Icom is legendarisch. Zie er slim uit en werk slim met de nieuwe IDAS-serie, want gebruiken is geloven.
functies:

SMAL, SLIM EN SMART
De compacte behuizing is mogelijk gemaakt door nieuwe engineeringtechnieken, waaronder het gebruik van een aangepast SoC-systeem (System-on-a-Chip) en toetsenpaneel voor vlakke platen. De slanke afmetingen worden ook aangevuld met een lager energieverbruik, waardoor een dunner batterijpakket mogelijk is.

HOOG-RESOLUTIE KLEUR LCD
Het transreflectieve kleuren-LCD met hoge resolutie verbetert de zichtbaarheid bij zowel natuurlijke als binnenverlichting. Functies en menu-items zijn duidelijk gelabeld met gemakkelijk te begrijpen pictogrammen en tekens. De LCD-instelling voor de nachtmodus is een alternatief voor gebruik in nachtelijke of zwakke lichtomstandigheden.

MEERDERE TALEN
Functies en menu-items kunnen in gelokaliseerde talen worden getoond. Engelse, Franse, Duitse, Spaanse, Russische en vereenvoudigde Chinese lettertypen worden ondersteund. Bovendien kunnen gesproken mededelingen worden opgenomen en gewijzigd voor uitvoer in de gelokaliseerde taal.

LICENTIE SLEUTEL UPGRADE
De nieuwe IDAS-radio's kunnen nieuwe functies en protocollen toevoegen met licentiesleutelopties. De radio's kunnen worden geüpgraded en aangepast aan uw specifieke behoeften.

NXDN ™ Trunking-upgrade
De nieuwe IDAS-radio's zijn compatibel met IDAS digitale conventionele modus en analoge FM-modus met automatische detectiefunctie. De radio's kunnen worden geüpgraded naar NXDN Type-C-trunking of NXDN Type-D multi-site trunking-modus met een licentiesleutel.

ANC (actieve ruisonderdrukking)
Het ANC helpt bij het geven van duidelijke opmerkingen. Sommige gespecificeerde geluidsbronnen (zoals sirenes of ketelluis) kunnen worden geannuleerd.

OTAP en OAA
Voor efficiëntie bij radioprogrammering, maakt de OTAP-functie (Over-the-Air-Programming) het mogelijk om programmeergegevens (bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuwe repeater) via het radiokanaal op afstand te wijzigen. De OAA-functie (Over-the-Air-Alias) verzendt de gebruikersnaam over het radiokanaal en elimineert de noodzaak om de aliastabel te programmeren. Beheer uw vloot met succes.

Ingebouwde Bluetooth®
De ingebouwde Bluetooth-module biedt bediening op afstand en handsfree communicatie in combinatie met een Bluetooth-headset van derden *. Wanneer verbonden met Bluetooth-telemetrische apparaten of pc-terminals, kunnen gegevens of bestanden draadloos worden overgedragen.
* Beschikbare functies zijn afhankelijk van gekoppelde Bluetooth-apparaten.

Digitale spraakopname
De nieuwe IDAS-radio's kunnen inkomende en uitgaande communicatie registreren en opgenomen communicatie opnieuw afspelen. Wanneer een microSD * -kaart van 32 GB wordt gebruikt, is een Max. 500 uur opname is mogelijk. De opgenomen audio wordt opgeslagen in het "wav" -formaat en kan opnieuw worden afgespeeld op de radio of een pc.
* MicroSD-kaart is apart vereist.

Bewegings / stationaire detectiesensoren.
Voor noodsituaties hebben de nieuwe IDAS-radio's een noodknop en vijf noodgerelateerde functies: man down, bewegingsdetectie, stationaire detectie, eenzame werker en noodhulpfuncties. Het gevoeligheidsniveau van de beweging / stationaire sensor is programmeerbaar in 10 niveaus voor elke functie.
* Man down, bewegingsdetectie en stationaire detectie alleen voor draagbare radio's.

Transparant gegevens- / tekstbericht
De nieuwe IDAS-radio's kunnen worden gebruikt als een transparant datamodem dat verschillende gegevens verzendt bij 9600 bps via het radiokanaal met een kanaalafstand van 12,5 kHz. SMS-berichten kunnen maximaal 100 tekens tekstbericht verzenden en scrollen het ontvangen bericht op het display.

GPS-ontvanger
De positiegegevens kunnen worden verzonden met een spraakoproep of statusoproep en kunnen worden gebruikt met een AVL (Automatic Vehicle Location) -systeem. De GPS-logfuncties loggen gebruikerspositiedata met regelmatige tussenpozen en kunnen worden opgeslagen op een microSD-kaart. De nieuwe IDAS-radio's kunnen de richting en afstand tot een andere radio of een opgegeven punt weergeven en waarschuwen u met een piepgeluid als het doel zich binnen het opgegeven bereik bevindt.
* Voor mobiele radio's is een optionele GPS-antenne, UX-241, afzonderlijk vereist.

Audio Equalizer
Met de audio-equalizer kunt u de geluidstoon aanpassen aan de spraakkenmerken en de gebruikte taal. Er zijn vijf soorten toonregeling beschikbaar: flat, high boost, middle boost, low boost en low cut. De audioweergavebesturingsfunctie bestuurt de spraakaudio tot een constante, ongeacht de ingangsgroottes van de stem of de afstand van de microfoon tot de mond.

DES / AES Encryptie met OTAR
Voor digitale communicatiebeveiliging bieden de nieuwe IDAS-radio's standaard 4-sleutel DES-codering. Bij gebruik met de optionele UT-134 encryptie-eenheid zijn 256-bit AES-codering en de OTAR-functie (Over-the-Air Rekeying) beschikbaar. Met de OTAR-functie kunnen coderingssleutels via het radiokanaal worden bijgewerkt.

Voice Announcement
De nieuwe IDAS-radio's kunnen het kanaalnummer, de zone en het kanaaltype op de hoogte brengen via een spraakaankondiging. Deze functie is handig om radio-aanpassingen te maken zonder naar de radio te hoeven kijken.

USB-poort voor pc-verbinding
De nieuwe IDAS-radio's kunnen via een USB-poort op een pc worden aangesloten voor het programmeren van radio's en voor toegang tot de geïnstalleerde microSD-kaart in de massaopslagmodus.

Vibration Alert
Wanneer een oproep van een specifieke gebruiker wordt ontvangen, trillen de nieuwe IDAS handheld radio's krachtig genoeg om door zware kleding gevoeld te worden. Trilpatronen zijn programmeerbaar.

AQUAQUAKE ™ AFTAPPENDE FUNCTIE
Door een vibrerend zoemgeluid uit te zenden, verwijdert de AquaQuake-drainfunctie water van de luidsprekergrill en zorgt het voor een helder geluid. (Handheld radio's).

Accessoires

Adapter 220V voor de BC-210

Dit is een zware leren riem hanger. Als je moe bent van andere hangers te dragen, probeer een van deze eens, ze zijn zo ...

De Icom MB-96F is een hoge kwaliteit lederen riem hanger die wordt bevestigd. Het is zwart.

Beltclip voor bepaalde Icom radio's.

DC Voedingskabel 12-15V voor desktop-opladers

DC Voedingskabel 12-15V voor desktop-opladers

12 / 24V sigarettenaansteker-kabel met ingebouwde DC-DC converter.

Compacte constructie met een onopvallende microfoon ontwerp (voor discreet gebruik zonder merkbare uitsteeksels) Hoge ge...

Oorhaak headset met flexibele microfoonarm

Werkt handsvrij. Microfoonarm is verstelbaar voor maximale postionering en hoge verstaanbaarheid.

220V voeding voor BC-121N

De Icom BC214 multi-oplader is ideaal voor diegenen die meerdere radio's tegelijk moeten opladen. Als u moe bent van...

Handmicrofoon met Alarm voor Icom SA

IC-F3400DT IDAS Transceiver met...
Merk: Icom
Categorie: Portabel
Gewicht: 1 kg
Product code: ICF3400DT
Downloads
  1. Brochure (1.52 MB)
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier