Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

Heil Pro Set Elite 6 IC

  • Pro set Elite
    • Pro set Elite

Productomschrijving

Heil Pro Set Elite 6 IC 

De nieuwe Heil Pro Set Elite is de ultieme boomset ontworpen voor commerciële sportscasters, podcasters en amateur radio-operators het gebruik van de nieuw ontworpen Heil HC 6 breed reactie microfoon element. De nieuwe technologie van het Heil HC 6 is ontworpen voor volledig gamma commerciële AM-of FM-uitzendingen of het netwerk kan worden aangepast voor heldere, articuleren audio door te snijden amateur radio ruis en signaal pileups. De Pro Set Elite biedt tweezijdige, zeer efficiënte luidsprekers gemonteerd in akoestisch afgestemde kamers die een hoge afwijzing van buiten lawaai te produceren. De exclusieve Heil Fase Reversal-functie kan de gebruiker het signaal akoestisch bewegen, wat zorgt voor een ruimtelijke uitbreiding van het geluidsveld dat maakt het makkelijker om 'zien' een signaal in een pileup tijdens het verwijderen van luisteraar vermoeidheid bij langdurig gebruik. De hoofdtelefoon luidsprekers van vouwen voor gemakkelijk transport en opslag.

Het veld-vervangbare kussens oorkussentjes ook komen met afneembare katoenen hoes die gemakkelijk kan worden verwijderd voor het wassen. De 6 'opgerolde kabel eindigt in een 1/8 "mono plug voor de microfoon, en een stereo 1/8"-stekker voor hoofdtelefoon speaker aansluiting. Een 1/8 "tot 1/4" adapter bijgeleverd. De PRO-SET ELITE werkt met alle Heil AD-1 adapter kabels, die paren met zo ongeveer elk type van de radio amateur transceiver.

Er zijn twee verschillende modellen:

Pro Set Elite - 6 bevat de Heil HC 6 volledige reeks dynamische uitzending element. De HC-6 is ontworpen voor commerciële broadcast applicaties, de-3dB punten worden vastgesteld op 100 Hz en 12,5 kHz, met een gevoeligheid van -57 dB bij 600 Ohm impedantie (gecentreerd op 1 kHz). Met behulp van nieuwe dynamische technologie, kan de HC 6 reactie worden gelijkgesteld aan te passen zowat elke eis, van de volledige reeks commerciële omroep tot ernstige wedstrijd en DX. Luister naar John W5GI als hij doorgeeft met behulp van de HC-6 in zijn Flex-zender en waar je naar luistert, is dat het signaal ontvangen op een tweede Flex ontvanger.

Pro Set Elite - iC bevat de speciaal ontworpen high-performance elektreetcondensator die werd ontworpen voor laag niveau mic inputs gebruikt in vele iCOM amateur-radio-ontvangers. De-3dB punten op 80 Hz en 12,5 kHz. De IC-element vereist + 5 Volt DC fantoomvoeding, die alle iCOM rigs bieden.

Heil Pro Set Elite 6 IC
Merk: Heil Sound
Categorie: Accessoires
Gewicht: 0.5 kg
Product code: PROSETELITE6IC
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier