Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

Pro Micro Dual Side (PMD6)

  • Pro Micro Dual
    • Pro Micro Dual

Productomschrijving

De Pro Micro Dual Side is een zeer unieke dubbelzijdige headset met hoge prestaties.
De headset is uitgerust met de HC-6 element. Voor commerciële broadcast toepassingen worden de -3dB punten op 100 Hz en 12 kHz met gevoeligheid van -57 dB bij 600 ohm uitgangsimpedantie (gecentreerd op 1 kHz.)
De microfoon audio voor de Pro Micro serie eindigt in een 1/8 "stekker terwijl het hoofd telefoon eindigt in een 1/8" stereo-stekker met adapter.
Om de headset aan te passen volstaat het buigen van het roestvrij stalen stuk dat zich in de zwarte gewatteerde hoofdband bevind.
Mic Gain
Stel de microfoon gain tijdens het kijken naar de ALC-meter. Stel zodanig af dat de audio pieken vul gewoon de ALC schaal en niet verder gaan dan de ALC schaal.
Speaker
De 706 luidspreker werkt de hele tijd. Om dat uit te schakelen sluit u gewoon een leeg 1/8 "stekker in het front hoofdtelefoonaansluiting.
vox
Stel de Vox gainregelaars voor een goede activering.
Carrier Balance
Als uw rig carrier balans heeft, fungeert het als een soort microfoon toonregeling. Het beste is om om jezelf te luisteren in een andere ontvanger als u zend op een dummy load. Je verplaatsts de drager +200 Hz boven of onder het midden van het filter netwerk, dat de microfoon geluidskwaliteit laat veranderen .Het gebruik van de AD-1 serie mic adapters kan eenvoudige interfacen met populaire transceiver ingangen. De adapter is 6 "lang en heeft een 1/8" female ingang voor de boomset microfoon en een 1/4 "vrouwelijk dat is voor de PTT (push to talk) lijn voor de Heil voetschakelaar of handschakelaar. De 1/4 "stereo plug gaat in de hoofdtelefoon aansluiting van de zendontvanger voorpaneel.

Alle Heil Pro Micro Boomsets worden geleverd met een schuim windscherm die past over de microfoon. Het windscherm heeft geen invloed op de frequentie respons, alleen de ademhaling ontploffing rechtstreeks in de microfoon.

Pro Micro Dual Side (PMD6)
Merk: Heil Sound
Categorie: Accessoires
Gewicht: 0.5 kg
Product code: HEILPMD6
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier