Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

Pro Set iC

 • Pro Set iC
  • Pro Set iC

Productomschrijving

Ontworpen om aan de strenge normen van wereldklasse Contest en DX operatoren te voldoen, is de Heil Sound Pro Set-serie is de best verkochte Boom Mic / Headset combo op de markt!

De Heil Sound Pro Set is een lichtgewicht, veelzijdige boom mic / headset ontworpen voor comfort, duurzaamheid en vooral de prestaties.
De oorstukken zijn full-size, met goed gevulde kussens voor het comfort van de operator tijdens de lange gebruiksduur. De oorhoezen zijn afneembaar, voor het wassen, en vervangpads zijn ook beschikbaar.

Naast het afdichten van passieve geluidsoverlast, bevat de Pro Set nu 'Heil Sound exclusieve fase-omkering-technologie', die het mogelijk maakt voor de gebruiker om het binnenkomende signaal "te bewegen" door het schakelen van de fase-omkering schakelaar,
dit zorgt voor een unieke ruimtelijke verbreding van geluid ,dat in sommige situaties , een aanzienlijke verbetering van de verstaanbaarheid betekent, zeker in een moeilijke DX pile-up.

De oortelefoon luidsprekers in de Pro Set serie zijn 200-Ohm-apparaten, met een -3 dB punt bij 8000 Hz.
Deze combinatie vermindert veel van de ruis in de ontvanger audio fasen.
Deze luidsprekers vertonen gemiddelde gevoeligheid, maar ze zijn gemakkelijk gedreven door de meeste rigs als u de AF-Gain controle tot ongeveer 2 uur.

De Pro Set is verkrijgbaar in vier versies:

 • de Pro Set 4 (PS 4) wordt geleverd met de HC-4 "DX Dream Machine" element, met een agressieve lage frequentie cut-off en een hoge nadruk bij 2000 Hz, voor een uitstekende pile-up "punch".
 • De Pro Set iC (PS iC) maakt gebruik van de Heil Sound "iC" condensator element speciaal ontworpen door Heil Sound voor compatibiliteit met de low gain op veel Icom transceivers 'mic amp fasen.
  De PS iC wordt ook geleverd met de AD-1 iC adapterkabel (de PS 4 vereist een optionele adapterkabel zodat de Pro ingesteld op MIC uw zendontvanger jack eisen voldoen).
 • Tenslotte wordt de Set Pro Pro Media geleverd met een hoog niveau condensor element en twee 1/8 "pluggen voor toepassingen die aansluiting van een headset / boom microfoon op de geluidskaart van de computer vereisen.
 • De Pro Set 6 maakt gebruik van de HC-6 element. Voor commerciële toepassingen broadcast, de-3dB punten Op 100 Hz en 12 kHz met gevoeligheid van -57 dB bij 600 ohm uitgangsimpedantie (gecentreerd op 1 kHz.)


Elke Pro Set is voorzien van een windscherm voor de microfoon. Het windscherm heeft geen invloed op de frequentierespons van de microfoon, en het is zeer effectief bij het minimaliseren van ademruis terwijl je spreekt.
Profiteer van jaren Heil Sound van technische ervaring, en verschaf je een Pro Set vandaag!

Pro Set iC
Merk: Heil Sound
Categorie: Accessoires
Gewicht: 0.5 kg
Product code: HEILPSIC
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier