Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

PortaPack for HackRF One, Kit

 • Portapack
  • Portapack
  • Portapack kit

Productomschrijving

Voeg een PortaPack H1 toe aan je HackRF One softwaregedefinieerde radio en laat je laptop achter! De PortaPack H1 wordt aangesloten op uw HackRF en voegt een LCD-aanraakscherm, navigatieknoppen, koptelefoonaansluiting, realtime klok, micro SD-kaartsleuf en aangepaste aluminium behuizing toe.

Voeg gewoon een USB-batterij toe en u bent klaar om het radiospectrum te verkennen, waar u ook bent. De PortaPack-firmware werkt op de snelle ARM-processors in uw HackRF. Geen computer nodig (behalve voor het opnieuw programmeren van firmware).
 
OPEN SOURCE
De PortaPack H1 is open-source - hardware en firmware. De bronbestanden worden gepubliceerd op GitHub. Bijdragen, forks en bugrapporten zijn welkom!

GEGEVENS
 • 2,4 inch, 240 x 320 RGB LCD met resistief aanraakscherm.
 • Vierwegpijltoetsen, draaiwieltje en selectieknop.
 • Hoofdtelefoon / microfoonaansluiting, compatibel met recente mobiele headsets van Samsung en Apple (mogelijk andere).
 • Muntbatterij voor behoud van instellingen en datum / tijd.
 • Micro SD-kaartsleuf voor opslag van gegevens en codes.
 • Aangepaste behuizing van gefreesd aluminium, zwart geanodiseerd.
 • NIEUW: 2,5 delen per miljoen temperatuurgecompenseerde klokreferentie.

DE KLEINE LETTERTJES
Er is enige montage vereist. De PortaPack wordt geleverd met een "spudger" (gitaarplectrum) die je kunt gebruiken om je HackRF One uit de behuizing te verwijderen. Bouten, ringen, afstandshouders en een sleutel zijn inbegrepen om de twee platen in de aluminium behuizing te installeren. De montagestappen zijn gedocumenteerd in de ondersteuningswiki en video's.

PortaPack H1 bevat geen HackRF One. Je kunt een HackRF One apart kopen bij ons.

Je HackRF blijft werken met computergebaseerde SDR-software, wanneer je de PortaPack in "HackRF-modus" zet.

PortaPack H1 is alleen compatibel met de HackRF One. Het is niet compatibel met het eerdere HackRF Jawbreaker-ontwerp. Als je een RF-shield hebt geïnstalleerd op je HackRF, zou de PortaPack prima moeten passen. Compatibiliteit met de HackRF Blue is experimenteel. Een Blue-eigenaar heeft goede resultaten gemeld met geringe mechanische interferentie tussen de PortaPack-audiocondensatoren en de baseband-header. Als uw HackRF Blue geen baseband-header heeft geïnstalleerd, zou u geen mechanische problemen moeten hebben.

PortaPack H1 heeft een externe batterij nodig. Elke USB-aangesloten batterij zou moeten werken, hoewel deze in kwaliteit sterk varieert en slecht ontworpen batterijen spanningsregelaarruis in de radio kunnen injecteren.

De PortaPack H1 en HackRF One zullen uw draagbare ham radio-ontvanger niet vervangen. De ontvangstgevoeligheid varieert van band tot band, maar zal niet zo goed werken als een echte hamradio-ontvanger.

LINKS

 

Let op: HackRF NIET inbegrepen bij dit product, dit is een uitbreidingskit voor de HackRF.

Accessoires

HackRF One van Great Scott Gadgets is een Software Defined Radio perifere in staat is het verzenden of ontvangen van rad...

Accessoire voor

HackRF One van Great Scott Gadgets is een Software Defined Radio perifere in staat is het verzenden of ontvangen van rad...

PortaPack for HackRF One, Kit
Merk: Sharebrained Technologie
Categorie: Accessoires
Gewicht: 0.1 kg
Product code: PORTAPACK
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier