Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Uitzonderlijk gesloten 31 Mei, 1 Juni - Exceptionnellement fermé le 31 Mai, 1 Juin

WR-CMC-30 Common-Mode Choke

  • WR-CMC-30 Common-Mode Choke

Productomschrijving

Dit apparaat biedt een mogelijkheid mogelijkheid vermindering of afschaffing van common-mode-ruis van een antenne feedline, resulterend en in een aanzienlijke toename van de ontvangen signaal kwaliteit. Common-mode ruis wordt gegenereerd door computers, lamp dimmers en andere elektrische of elektronische apparaten. Dergelijke ruis kan een probleem vormen, vooral in de lagere delen van HF spectrum,waar zwakke signalen soms  compleet worden gemaskeerd door diverse zoemtonen en andere ongewenste geluiden. De Common-Mode Choke kan ook heel nuttig zijn om een alternatief aardpunt te voorzien voor een actieve antenne, als de antenne zelf niet kan worden geaard vanwege de ligging, of de massa-aansluiting ontoereikend is. (Het frequentiebereik DC tot 30 MHz / 50 ohm / Robuuste weerbestendige constructie)
De WiNRADiO WR-CMC-30 common-mode smoorspoel wordt in de coaxiale voedingslijn nabij de receiver ingebracht, om common-mode ruis stromingen 'te choken' en ze door te geven aan de grond zonder de bruikbare signalen tussen de antenne en de ontvanger te beïnvloeden.

WR-CMC-30 Common-Mode Choke
Merk: Winradio
Categorie: Accessoires
Prijs: € 49
Product code: WINR_WR-CMC-30
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
  4. Piraatvriendelijk (Der Feind hört mit)
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier