Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

HyGain SPT-500

  • HyGain SPT-500
    • HyGain SPT-500

Productomschrijving

Deze fantastische ware full-size 5/8 Wave 10/12 Meter verticale antenne van Hy-Gain was een legende in de jaren 70. . . nu is het terug om opnieuw zijn legendarische status te bewijzen!

Een radiator van de volledige grootte met een lagere stralingshoek concentreert de kracht dichter bij de grond, waar u hem wilt hebben. Maatregelen 22 voet, 9,5 inch. Grotere diameter, zware wand-ply-buisvormige constructie maakt de nieuwe Super-Penetrator ™ de absolute top omnidirectionele antenne rond! Vier radialen over de volledige lengte en speciale machine-gevormde steunen geven extra spreekvermogen en algehele sterkte.

De elektrische prestaties zijn verhoogd naar een nieuwe standaard door het gebruik van een langere radiator en afstemming met dubbele afstemming met lineaire faseringstechnieken die zorgen voor een lage SWR en meer uitgestraalde energie. De dubbele aanpassing zorgt ook voor een DC-pad naar de aarde om statische neerslag te verminderen, waardoor een antenne met extreem lage ruis wordt verkregen die in staat is tot hoog vermogen.

SPT-500 is speciaal ontworpen om AM-FM-SSB-DSB signalen met weinig verlies te accepteren. Geschikt voor 1,5 kilowatt. Deze antenne is illegaal voor 11 meter gebruik.

Specificaties

Gain (dBi): 5.3 dB
SWR: Minder dan 1.2:1
Wind Survival: 80 MPH
Lightning Protection: DC Ground
Accepted Mast Size: 1 ¼” to 1 ⅝” OD
Radial Length: Eight feet nine inches
Height: Twenty-two feet, six inches
HyGain SPT-500
Merk: HyGain
Categorie: Basis
Gewicht: 3 kg
Product code: HYSPT500
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier