Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-2289-PKG TRIPOD TELEKOOP MAST MET PORT DIPOLE EN TAS

  • MFJ-2289-PKG
    • MFJ-2289-PKG

Productomschrijving

Pakket omvat MFJ-2289 "BigEAR" draagbare HF dipoolantenne (7-55 MHz), MFJ-6204 draagtas en MFJ-1918EX statief met telescopische glasvezelmast

Als je op weg bent naar de heuvels of naar de kust, zet de MFJ's BigEAR draagbare HF-antenne een nieuwe standaard voor stevigheid, eenvoud en QSO-grijpen!

Efficiëntie is de sleutel tot het lanceren van een groot signaal in afgelegen gebieden en BigEAR ™ doet het zo goed dat je vergeet dat je van huis bent gegaan!

Het geheim schuilt in MFJ's ongelooflijk sterke en weerbestendige telescopische zwepen van roestvrij staal - strekt zich uit tot maar liefst 34 'spanwijdte, tweemaal de lengte van andere draagbare apparaten.

Voeg een robuust middenblok van 45 graden toe en ons unieke Hi-Q matching-systeem en je hebt een 'paar oren' die de zwakke uitgraven die de andere jongens missen.

MFJ-2289 doet het allemaal met minder onderdelen om te monteren en een veel snellere afstemmingsprocedure. Sterker nog, je zult on-the-air zijn met SWR op de bodem terwijl je vrienden nog steeds hun instructiehandleidingen lezen!

De MFJ-2289 is echt een “algemene dekking” antenne omdat je hem kunt afstemmen met uitzonderlijk lage SWR op elke frequentie tussen 7,0 en 55 MHz.

Met 34 'signaaluitstralende elementen beschikbaar, zult u niet worden gehinderd door krachtroberende verliezen van grote laadspoelen.

MFJ-2289-PKG TRIPOD TELEKOOP...
Merk: MFJ
Categorie: Basis
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-2289-PKG
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier