Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-1785 ROTATABLE DIPOLE, 80/40/20 METER

  • MFJ-1785 ROTATABLE DIPOLE, 80/40/20 METER
    • MFJ-1785 ROTATABLE DIPOLE, 80/40/20 METER

Productomschrijving

HF Beam Antenna Bands
80 meter
40 meter
20 meter
MFJ Draaibare dipolen zijn uiterst efficiënte draaibare antennes die onopvallend zijn en een super laag profiel hebben ... ze zijn vanaf de overkant bijna onzichtbaar! Met hun kleine draaicirkel en geringe gewicht passen ze op zelfs kleine daken en zijn ze perfect voor herenhuizen, appartementen en appartementen.

Deze antennes zijn geen watjes! MFJ Draaibare dipolen zijn gebouwd om lang mee te gaan met behulp van een ongelooflijk sterke, solide glasvezelstaaf middenisolator en 6063 T-6 vliegtuigsterke aluminium buizen. Ze zijn zo goed ontworpen dat ze in een middag samenkomen! Vallenvangers met een hoog rendement zorgen voor een werking tot wel 1.500 watt SSB / CW. Ze kunnen gemakkelijk worden gedraaid door een lichtgewicht tv-antennerotator. Indien nodig kunnen ze zelfs in de meeste grote zolders worden gemonteerd voor antennes met beperkte ruimte, appartementen en buurten.

MFJ draaibare dipolen hebben een bidirectioneel patroon dat kan helpen QRM of QRN te verminderen terwijl het signaal in de gewenste richting wordt gemaximaliseerd.

MFJ-1785 ROTATABLE DIPOLE,...
Merk: MFJ
Categorie: Mobiel
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-1785
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier