Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-57B PVC CROSS W/WIRE FOR LOOP TUNERS

  • MFJ-57B PVC CROSS W/WIRE FOR LOOP TUNERS
    • MFJ-57B PVC CROSS W/WIRE FOR LOOP TUNERS

Productomschrijving

De MFJ-57B PVC Cross Loop Antenna Kit bevat een PVC Cross Mount die in de kap van de Loop Tuner kan worden gestoken en een 13-ft geïsoleerde 10-gauge flexibele lusdraad met lugs met lage weerstand. Plaats de 13-ft lus rond de PVC Cross Mount en maak je klaar voor multi-band dekking.

De MFJ-57B PVC Cross Loop Antenna Kit is ontworpen om te werken vanaf 10.100 à ¢ €⠀ œ 14.350 MHz en werkt het meest efficiënt op 14.350 MHz. De lus kan lager in frequentie worden afgestemd met enig efficiëntieverlies, afhankelijk van de lusvorm en omgeving.

De PVC Cross Mount bestaat uit 4 delen ¾ inch PVC die slechts 26 inch lang zijn en binnen enkele seconden met elkaar worden verbonden met behulp van een PVC Cross Connector.

Wanneer het kruis is geassembleerd, is het kruis ongeveer 4 ½ meter hoog en 4 1/2 meter breed. Bij demontage en bundeling nemen de PVC-secties slechts 2 inch x 2 inch x 26 inch ruimte in beslag.

Gooi de MFJ-57B PVC Cross Loop Antenna Kit in je plunjezak of koffer, en je hebt een draagbare, gemakkelijk mee te nemen multi-band antenne voor gebruik met je Loop Tuners. U bent in minder dan vijf minuten operationeel!

MFJ-57B PVC CROSS W/WIRE FOR...
Merk: MFJ
Categorie: Mobiel
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-57B
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier