Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-6240 40m 2 ELEMENT COLLINEAR ARRAY ANT.

  • MFJ-6240 40m 2 ELEMENT COLLINEAR ARRAY ANT.
    • MFJ-6240 40m 2 ELEMENT COLLINEAR ARRAY ANT.

Productomschrijving

Toen Radio King was. . .
MFJ reikte terug in de tijd toen de radio koning was en bracht enkele van de meest populaire, klassieke antennes tot leven die de krachtigste signalen gaven.
Deze klassieke hoogwaardige antennes geven je een krachtig, dreunend signaal en hebben slechts twee bomen nodig om op te hangen en te spelen!
We hebben ze bijgewerkt met sterkere, duurzamere moderne materialen, sommige aangepast aan eenvoudige, directe coax-invoer en ze laten hangen en spelen.
Two Element Arrays
Deze MFJ-62XX single-band collineaire array met twee halve golfelementen geeft u een versterking van bijna 2 dB - ongeveer 150% vermogenswinst - en tweemaal het ontvangende opnamegebied van een dipool met halve golf. Ze hebben een directe coaxvoeding en een lage SWR over de hele band.
Hang and PlayTM!
U kunt virtueel hangen en spelen wanneer u ze ontvangt. Snijden, solderen, afstemmen of trimmen is niet nodig. Volg gewoon de eenvoudige installatie-instructies en u kunt binnen de kortste keren aan de slag!
Ze zijn volledig geassembleerd en bevatten supersterke op maat gemaakte glasvezel middenisolatoren, authentieke geglazuurde keramische eindisolatoren, heavy-duty 7-strengs, 14 gauge hard koperen elementdraad en extreem sterke, soldeerloze, gekrompen constructie.
DX de wereld!
Met het grotere opnamegebied en de vermogenswinst hoor en werk je meer DX dan ooit tevoren!
Wereldwijde dekking
Een paar van deze antennes in een rechte hoek kunnen wereldwijde dekking bieden. Deze arrays stralen bi-directioneel loodrecht op de draad uit en kunnen 1500 watt aan.
Verschillende antennes met enkele band kunnen een uitstekende frequentiedekking en versterking bieden zonder torens en roterende balken.
Deze antennes zijn stil!
Hun richtingseigenschappen en polarisatie verminderen ruis tot twee tot drie S-units onder verticalen en omgekeerde vees.
Eenvoudige installatie
Deze antennes werken zelfs goed bij een golflengte van 1/4 boven de grond, maar presteren het best bij een golflengte van 1/2 tot 3/4 boven de grond. Ze moeten horizontaal worden gemonteerd en strak worden getrokken. Lengtes zijn horizontaal 55 tot 136 voet.
De toevoerlijn en de steeklijn hangen eenvoudig aan de antenne en kunnen onderaan worden gebogen of onder een hoek worden weggetrokken om de installatie gemakkelijk te maken. Een beetje verdraaien van de feedline of stub is oké.

MFJ-6240 40m 2 ELEMENT COLLINEAR...
Merk: MFJ
Categorie: Antennes
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-6240
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier