Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz

 • IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz
  • IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz
  • IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz
  • IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz
  • IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz
  • IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz
  • IC-7600 All Mode Transceiver - HF/50MHz

Productomschrijving

Push Prestaties naar de Pinnacle

De nieuwste DSP technologie ontwikkeld voor de IC-7800/7700, plus meer dan 45 jaar van analoge circuit en deskundigheid geven de IC-7600 het prestatie voordeel. De flagship van de lijn: dual DSP-eenheden, 3 kHz 1 (dakbedekking) filter, dubbele conversie superheterodyne, alle directe afstammelingen van de IC-7800/7700

* Dual DSP: Aparte DSP-eenheden voor de zender / ontvanger en spectrum scope.
* Ist IF Filter: Drie ingebouwde 1e IF (dakbedekking) filters - 3, 6 en 15 kHz.
* Receiver System: De dubbele conversie superheterodyne systeem en de afbeelding afwijzing mixer verbeteren inband IMD.
* Display: 5,8 inch / 400 × 240 pixels WQVGA ultrabrede kijkhoek TFT-scherm met een lange levensduur van LED-achtergrondverlichting.
* Spectrum Scope: Hoge-resolutie real-time spectrum scope met behulp van een speciale DSP-eenheid.
* USB-aansluitingen: Gemakkelijk toetsenborden, flash-geheugen, harde schijf en pc's aansluiten.
* PSK Operation: Built-in PSK en RTTY bediening met een USB-toetsenbord - PC niet nodig.

Dual DSP voor de zender / ontvanger en spectrum scope
Twee afzonderlijke 32-bits DSP-eenheden drijven de zender / ontvanger en spectrum scope aan. Deze processors geven de IC-7600 hoge prestaties die vergelijkbaar zijn met onze top-of-the-line IC-7800 en IC-7700, dankzij de combinatie van dubbele DSP en onze analoge RF ontwerp deskundigheid.

104dB dynamisch bereik en + 30dBm derde orde intercept point (IP3)
Icom's lange jaren van analoge RF circuit ervaring, gecombineerd met de nieuwste digitale technologie resulteert in een verbazingwekkende 104 dB ontvanger dynamisch bereik en + 30dBm IP3 in de HF-banden zonder concessies gevoeligheid van de ontvanger. Zelfs een zwak signaal naast een sterk signaal wordt duidelijk door de IC-7600 ontvanger.

Dubbele conversie superheterodyne verbetert drastisch inband IMD
De IC-7600 maakt gebruik van een met dubbele conversie superheterodyne systeem dat een beeld afwijzing mixer voor de 2e mengtrap heeft. In vergelijking met een typisch triple-conversiesysteem, is een dubbele conversiesysteem moeilijker om te implementeren, maar het reduceert signaalvervorming en levert een hifi RF signaal naar de DSP processor.

Dual AGC lussen gecontroleerd door DSP
De IC-7600 heeft dubbele AGC loops, een analoog en een digitaal, zowel onder DSP controle. Deze architectuur voorkomt sterke aangrenzende signalen "pompen" AGC en maakt maximale dynamische bereik in de DSP.

Drie ingebouwde 1e IF (dakbedekking) filters, waaronder 3 kHz
De IC-7600 heeft drie ingebouwde 1 IF (roofing) filtert vóór de 1e IF versterkertrap. De 3 kHz filter is vooral effectief in CW en SSB modi om overbelasting te elimineren veroorzaakt door een sterk signaal net buiten de doorlaatband.

Digitale IF-filter
Met de IC-7600 DSP kunt u je eigen digitale IF-filter 'bouwen' . Je kan bandbreedte snel kiezen, hetzelfde geldt voor vormfactor en midden frequentie, zodat je die zeldzame DX-station kan verwerken terwijl de concurrentie nog steeds hun transceiver controles aan ten tweaken zijn. Met drie filter geheugens kunt u filter instellingen direct veranderen, wat een grote hulp is tijdens operaties aan hoge snelheid.

Digitale twin PBT
Na het "bouwen van je eigen" digitale IF-filter, kunt u digitale twin passband Tuning (PBT) gebruiken om de IF doorlaatband te verkeinen en te verschuiven totdat de storing is verdwenen en je dat zwak signaal duidelijk kan horen.

ruisonderdrukking
De rekenkracht van de 32-bit DSP produceert resultaten die je kunt horen! De 16-stappen variabele ruisonderdrukking is een aanzienlijke verbetering van de signaal-ruisverhouding van de ontvanger, waardoor u een schoon, helder audio signaal krijgt die het verschil betekent tussen wel of geen contact maken.

Noise blanker
Een 100-stap digitale noise blanker vermindert storing van pulsruis bronnen zoals motorontsteking systemen.

Dualwatch functie
Met dualwatch kunt u twee signalen gelijktijdig ontvangen in dezelfde band. Je kan bijvoorbeeld luisteren naar een DX-station die zendt op 14.025MHz en terwijl ook het luisteren naar de pileup calling op 14.030MHz.

Hoge stabiliteit TCXO-eenheid
De IC-7600 biedt ± 0,5 ppm frequentie stabiliteit met behulp van een hoge stabiliteit temperatuur-compensatie kristaloscillator (0 ℃ tot + 50 ℃). Deze hoge stabiliteit TCXO unit biedt een stabiele werking, zelfs tijdens continu-transmissie op RTTY of PSK31 mode.

5.8 inch ultra-brede kijkhoek TFT-scherm
Ultrabreed kijkhoek scherm van de IC-7600 heeft een uitstekende kleurweergave en een hoge contrast ratio met een snelle responstijd. Met deze functies laat het spectrum scope en gesimuleerde analoge meter soepel en natuurlijk bewegen. terwijl de LED-achtergrondverlichting een snellere start biedt, stabiele helderheid, en zeer lange levensduur.

spectrum scope
De specifieke spectrum scope DSP met ingebouwde digitale filtering verbetert dynamisch bereik, responstijd en nauwkeurig van het spectrum scope. De scope selecteert automatisch de optimale resolutie band op de sweep bandbreedte. Bovendien kan het spectrum scope bereik onafhankelijk worden ingesteld van de ontvangstfrequentie. U kunt de bandomstandigheden monitoren tussen de vooringestelde sweep randen (max. 500kHz) in de vaste stand, evenals een geselecteerde bandbreedte gecentreerd op de ontvangstfrequentie in het midden sweepen.

Digitaal geheugen
Met digitaal geheugen, kunt u het inkomende signalen opnemen en de audio direct afspelen, een must-have functie voor DX en wedstrijden. Omdat de zendontvanger continu bezig is met opnemen, time-sift kan 15N seconden geluid herafspelen dat u hoorde toen je duwde op de Rec-knop! De IC-7600 is voorzien van een 4-kanaals zend geheugen (maximaal 90 seconden per kanaal) en 20 cannel ontvangt geheugen (maximaal 30 seconden per cannel, in totaal 200 seconden met 20 kanalen). Bovendien kan het opgenomen binnenkomende signaal worden opgeslagen op een USB-stick.

Multifunctionele meter
De multifunctionele meter laat u de zend/ontvangst omstandigheden observeren in een oogopslag. Naast de signaalsterkte, zendvermogenniveau, ALC, compressieniveau en SWR meter, toont de IC-7600 de drain klemspanning van de eindversterker (Vd), de afvoerstroom van de eindversterker (Id) en de temperatuur van de PA schakeling (TEMP) ..

RF spraak compressor
De digitale RF-compressor verhoogt de gemiddelde RF uitgang, dit zorgt voor verbetering van de signaalsterkte en de leesbaarheid.

RTTY / PSK31 bediening met een USB-toetsenbord
Sluit gewoon een USB-toetsenbord aan om RTTY en PSK te bedienen! De digitale twin-peak-filter vermindert interferentie en een tuning-indicator helpt u zero-beat van de signalen. Acht RTTY en PSK zend geheugens bewaren tot 62 tekens per kanaal.

Triple band stacking register
De triple band stacking register onthoudt snel en roept de werkfrequentie en modus voor 3 kanalen op elke band. Druk gewoon op de band sleutelknop (ten-keyoad), en u kunt bellen met de laatste operationele frequentie en modus. Deze functie is handig, vooral wanneer u van banden wisselt tijdens wedstrijden, enz.

Programmeerbare bandrand piep
U kunt de band edge niet alleen programmeren volgens amateurradioband plan, maar ook meer specifieke frequenties zoals wedstrijd frequenties, CW bedrijfsmodus, enz. Als u probeert om te werken op de UIT-band, waarschuwt de transceiver u met een pieptoon. 

Ingebouwd geheugen keyer
Ingebouwd geheugen keyer biedt 4 kanalen voor de CW-modus and8 kanalen elk voor om RTTY en PSK31 modes, staat reeks van maximaal 70 tekens voor elk kanaal. Het geheugen keyer is handig voor het verzenden van CQ of het uitwisselen van nummers tijdens wedstrijden. Wanneer niet betwisten, kunt u opslaan en versturen van uw naam, QTH, installatie, enz. Met een USB-toetsenbord, kunt u de inhoud van het geheugen met een functie toets op het toetsenbord te sturen.

USB-aansluitingen aan de voorzijde en achterzijde
De IC-7600 heeft een USB-aansluiting op het voorpaneel en één op het achterpaneel. U kunt een USB-toetsenbord of een USB-stick op het frontpaneel aansluiten (type A stekker) en een PC aansluiten op de achterzijde (type B-stekker). Met behulp van de CI-V dataformaat en externe software *, kunt u de IC-7600 te bedienen vanaf een pc via de USB-poort. U kunt ook audio-overdracht, zowel verzenden als ontvangen, via de USB-poort.
* software is niet van Icom geleverd ..

Microfoon equalizer en verstelbare zend-bandbreedte
De ingebouwde audio-equalizer heeft aparte bass en treble aanpassingen voor een totaal van 121 combinaties, zodat u de klankkleur van uw stem kunt aanpassen als je wilt. Bovendien, de zend-bandbreedte selecteerbaar van 100, 200, 300, 500 Hz op de lowpass rand en 2500, 2700, 2800, 2900Hz op hoogdoorlaat edge. Drie soorten van hoge en lage combinaties kunnen worden opgeslagen in het geheugen van favoriete instellingen. Met deze flexibiliteit van DSP-gebaseerde golfvorm vormgeven, is de door te sturen audiokwaliteit is instelbaar op uw voorkeur.

Hoog vermogen finale versterkers
Voor versterker keying (SEND-aansluiting), kunt u ofwel een mechanisch relais (max. 16V / 500mA) of een FET-schakelaar (max. 250V / 200mA) selecteren. De FET-schakelaar is ontworpen om oudere lamp-type versterkers te keyen die een hoge spanning op de SEND lijn hebben.

Twee soorten send relaisinstellingen
De geluidsreductie scheidt het doel signaal van willekeurige ruis componenten. Door het gebruik van de uitstekende prestaties van de 32-bit floating point DSP, wordt deze scheiding onmiddellijk gemaakt zonder vertraging en onttrekt signalen van ruiscomponenten. De ruisonderdrukking ontstoringsgraad is variabel in 16 stappen om het evenwicht tussen de S / N-verhouding en duidelijkheid aan te passen.

Built-in high-speed automatische antenne tuner
De antenne tuner slaat de instellingen op, op basis van uw zendfrequentie, zodat het  snel kan afstemmen wanneer je banden verandert. Hoogspanningscondensatoren laten continu-duty-cycle full-power werking toe.

andere kenmerken
antenne-aansluitingen

* Twee TX / RX antenne-aansluitingen met automatische antenne selector
* Rx antenne IN / OUT aansluiting voor de ontvanger antenne of externe verzwakker

Receiver

* Algemeen dekking ontvanger * covers van 30kHz tot 60Mhz
(* Sommige frequentiebanden zijn niet gegarandeerd, afhankelijk van de versie)
* Twee soorten ontvanger voorversterkers: preamp1: Verhoogt laag niveau signaal dit zorgt voor verbetering van inter modulatie kenmerken Preamp2: High gain voorversterker
* Built-in 3 stappen HF verzwakker (6, 12 en 18dB)

zender

* Tx-monitor
* 50 CTCSS toon encoder en decoder
* VOX functie (Voice bediende transmissie)
* Alle mode power control

CW-modus

* DSP gecontroleerde CW keying golfvorm vormgeven
* Multifunctionele elektronische keyer met instelbare intoetssnelheid, streep-radio, paddle polariteit en bug keyer
* CW pitch control van 300Hz naar 900Hz
* Dubbele sleutel jack
* Volledige break-in functie en semi break-in functie
* Verstelbare CW envelop

Werking

* Digitale meter geeft uitgangsvermogen weer, ALC-niveau, SWR, COMP (compressie-niveau), ID (drain stroom van de eindversterker) en Vd (spanning van de eindversterker)
* Ingebouwde voice synthesizer kondigt de frequentie, de stand en de S-meter niveau aan in het Engels.
* Set mode functie voor flexibele en snelle instelling
* Geheugen pad slaat tot 5 of 10 bedrijfsfrequenties op
* Snelle split-functie en de frequentie lock-functie
* Single-knop controle van RF gain tot squelch
* RIT en delta Tx variabele tot 9.999kHz ±
* Twee klokken die de lokale en UTC-tijd tonen
* 1Hz toonhoogteafstemming en indicatie
* 101 geheugens met 10-karakter naam
* Programma, het geheugen, selecteert u het geheugen en ∂f scans
* Auto tuning stap functie
* Verstelbare tuning spanningsknop
* Dial lock
* Band rand piep (Kan worden uitgeschakeld)
* AH-4 stuurschakeling
* Automatische tuning snelheid voor data-mode operation
* CI-V-interface met optionele CT-17
* Screensaver functie

Options

* CT-17 CI-V converter
* HM-36 HAND MICROPHONE
* SM-20 DESKTOP ELECTRET MICROPHONE
Unidirectional, electret microphone for base station operation. [UP/DOWN] switches and a low cut function are available.
* SM-50 DESKTOP DYNAMIC MICROPHONE. [UP/DOWN] switches, low cut switch
* SP-23 Base-station loudspeaker 5W met audio filters
* Optional IC-PW1/EURO 1kW linear amplifi er available
* AH-4 HF+50 MHz AUTOMATIC ANTENNA TUNER
Covers 3.5-54 MHz with a 7 m (23 ft) or longer wire antenna.
* AH-2b ANTENNA ELEMENT
A 2.5 m long antenna element for mobile operation with the AH-4. All bands between 7-54 can be matched.
* PS-125 DC POWER SUPPLY
Style and size are matched to the IC-756PROII. 13.8V DC, 25A max.

Specificaties

Dimensions: 340×116×279.3 mm;
Weight: 10kg
Frequency stability: Less than ±0.05ppm (0°C to +50°C)
Receiver gevoeligheid: Double conversion super-heterodyne system
Selectivity: SSB (BW : 2.4kHz) More than 2.4kHz/–6dB Less than 3.8kHz/–60dB CW (BW : 500Hz) More than 500Hz/–6dB Less than 900Hz/–60dB RTTY (BW : 350kHz) More than 350Hz/–6dB Less than 650Hz/–60dB AM (BW : 6kHz) More than 6.0kHz/–6dB Less than 15kHz/–60dB FM (BW :
Antenna connector: SO-239×2 and RCA ×1 (RX only)
Power supply requirement: 13.8V DC±15%
Output power: SSB, CW, FM, RTTY, PSK31 : 2–100W AM : 1–30W
Modulation system: SSB : Digital PSN modulation FM : Digital phase modulation AM : Digital low power modulation
Spurious emission: HF bands : Less than -50dB 50MHz bands : Less than -63dB
Carrier suppression: More than 40dB
Unwanted sideband suppression: More than 55dB
Microphone impedance: 600Ω (8-pin connector)
Intermediate frequencies: 1st : 64.455MHz 2nd : 36kHz
Sensitivity: SSB, CW, RTTY (BW : 2.4kHz at 10dB S/N) 1.8–29.995MHz 0.15μV *1 50.0–54.0MHz 0.12μV *2 AM (BW : 6kHz at 10dB S/N) 0.1–1.8MHz 6.3μV *1 1.8–29.995MHz 2.0μV *1 50–54.0MHz 1.6μV *2 FM (BW : 15kHz at 12dB SINAD) 28–29.97MHz 0.5μV *1 50.0–54.0MHz 0.32μV *2
Spurious and image rejection ratio: More than 70dB (Except 50MHz through point)
Audio output power: More than 2.0W at 10% distortion with an 8Ω load
Ext sp connector: 2-conductor 3.5 (d) mm /8Ω

Accessoires

Heil HSTA-IC8 adapter kabel Voor de Heil Traveler Headsets Voor Icom Pro series 1,2,3, 746Pro, IC-7600, IC-7700, IC-7800

De SM-50 is een stijlvolle desktop unidirectionele microfoon met een flexibele hals, hij werd ontworpen voor basisstatio...

HF / 6 Meter All-band 1 kW Lineaire versterker. (Nu met EU-goedkeuring) Brede frequentiedekking met 1 KW uitvoer * Alle ...

13,8V DC, 25A (max) voeding met een 4-pin connector

de Icom OPC-1457 is een DC voedingskabel voor de IC-7000. Het beschikt over twee geïntegreerde, vervangbare 30 amp ...

Vervangen door HM-219 Praten en luisteren zonder vasthouden radio / transceiver 8 pins Ronde Plug Speaker Mic voor Radio...

De ICOM AH-4 automatische antenne tuner is ontworpen om te werken met Select ICOM transceivers, met inbegrip van de 703,...

Voor mobiel gebruik (40-6 meter of 7-54MHz), koppel het sprietelement aan de ICOM AH-4 automatische antenne tuner. Deze ...

sterke punten Met de RC-28 IP Remote Control System kunt u de radio gebruiken in een andere kamer met behulp van uw thui...

ICOM CI-V niveau Converters zijn ontworpen zodat één of meer ICOM transceivers kunnen aangesloten worden o...

Deze nieuwe SM-30 is een desktop microfoon met gebogen hals die over een 8-pins metalen connector, PTT / PTT lock schake...

Afstandbediening Icom transceivers via een IP-netwerk De RS-BA1 kunt u de radio in een andere kamer geïnstalleerd m...

kenmerken Vier afzonderlijke audio-netwerk filters uitgerust voor maximale controle van audio-eigenschappen van ontvange...

IC-7600 All Mode Transceiver -...
Merk: Icom
Categorie: Basis
Gewicht: 11 kg
Product code: IC7600
Archief (Niet meer verkrijgbaar)
Downloads
 1. Folder (1,62 MB)
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier