Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.

IC-7700 Zender HF/6m

 • IC-7700 Zender HF/6m
  • IC-7700 Zender HF/6m
  • IC-7700 Zender HF/6m
  • IC-7700 Zender HF/6m
  • IC-7700 Zender HF/6m
  • IC-7700 Zender HF/6m

Productomschrijving

HF / 6m zender met een MOSFET PA levert 200W vermogen bij volle duty cycle
Een top of the line transceiver met de uiteindelijke ontvanger prestaties


De nieuwe IC-7700 is een op zichzelf staande, top-performance HF / 6m transceiver die nauw verwant aan zijn "grote broer", de IC-7800. De belangrijkste kenmerken zijn:

+ 40dBm ultra high interceptpunt
Door niet te besparen doorheen de signaal keten, heeft Icom een amateur rig dat de prestaties van een "Militaire Grade" transceiver daagt ontwikkeld. U zult genieten van een + 40dBm * 3e orde intercept point en ultra breed dynamisch bereik dat , net als zijn IC-7800 "grote broer", de beste is voor radio amaterus. De IC-7700setting van het bench mark voor HF transceivers van Icom blijft. Voorbeelden omvatten het gebruik van mechanische relais in plaats van niet-lineaire halfgeleiders en hoge DMOS mixers prestaties met hoge aandrijving Local Oscillator. Met behulp van slechts twee IF podia en Icom's spiegelonderdrukking-technologie, kan de IC-7700 zowel zeer zwakke signalen als zeer sterke signalen duidelijk reproduceren zonder vervorming. * HF banden.

3 kHz dakbedekking filter
Naast de 6 kHz en 15 kHz dakbedekking filters heeft de IC-7700 een 3kHz dakbedekking filter voor 1 versterker. Het biedt superieure blocking van het dynamische bereik en stelt u in staat een zwak signaal uit te trekken terwijl het een sterke aangrenzend signaal blokkeert.

DIGI-SEL (Digital pre-selector) functie
De DIGI-SEL functie verwerpt ongewenste onderdrukking door out-of-band pass storing op de primaire fase van de signaalverwerking. Het is nuttig om ongewenste buiten de band inmenging af te wijzen van multi-multi-operatie of sterke zenders. In de HF-banden Digi-SEL volgt automatisch het beoogde signaal op minimaal 2 kHz steps houden bandbreedte van de pre-selector gecentreerd op de werkfrequentie. De DIGI-SEL heeft een puntig zeer smal piek kenmerk in de doorlaatband. Samen met de band passfilter verzwakt het sterk uit de doorlaatband. Deze combinatie vermindert de 2e, 3e en zelfs hogere orde IMD componenten enorm. De centrale frequentie van de pre-selector is handmatig instelbaar vanaf de DIGI-SEL tuning knop op het voorpaneel.

Voorversterkers
De de IC-7700 beschikt over in totaal 4 pre-versterkers, twee voor de HF-banden en twee voor de 50MHz band. Het doel van de voorversterkers is ontvangstgevoeligheid verbeteren; voor de voortzetting van hogere gain en een noise cijfer. De de IC-7700 maakt gebruik van een geruisloos feedback ontwerp met push-pull versterkers. Met behulp van feedback transformatoren, de pre-versterkers bieden een hoge IP3 met terwijl een laag cijferig geluidsniveau.

Hoge stabiliteit OCXO eenheid
De frequentieregeling van deze systemen wordt uitgevoerd door de hoge stabiliteit Oven Controlled Crystal Oscillator unit. Dit OCXO toestel heeft ± 0,05 ppm hoge stabiliteit op basis van temperatuur. Dat betekent dat binnen het opgegeven temperatuurbereik, de frequentie enkel 5Hz zal wijken uit elke 100 miljoen Hz! Deze specificatie is gelijk aan dat van gespecialiseerde meetapparatuur. Ook kan een 10MHz referentiefrequentie de input / output voor externe apparatuur zijn.

4 antenne-aansluitingen
De de IC-7700 heeft 4 antenne-aansluitingen (ANT1 naar ANT4) met een automatische antenne selector. Zodra u de actieve band aan programmeert aan het antenne geheugen, selecteert het antenne geheugen automatisch de antenne wanneer u van band verandert. Elke antenne kan worden ingesteld op de antenne gebruik type zoals voor Tx / Rx gebruik, alleen Rx * gebruik en off-line. Met de antenne switch knop kunt u operationele antenne tijdelijk wijzigen. * Rx instelling is alleen beschikbaar voor ANT4.

Digitale IF-filter
Bij ontvangst van een zwak signaal begraven tussen aangrenzende kanalen, toont de DSP-gebaseerde digitale IF-filter zijn superieure filtering prestaties. Afhankelijk van de situatie, bijvoorbeeld het hanteren van een pile-up, of het ontvangen van een zeer zwak signaal, kan je de scherpe en zachte filter aanpassen of de filter breedte versmallen of verschuiven, zelfs terwijl u een signaal ontvangt.

ruisonderdrukking
De 32-bit floating point DSP heeft uitstekende prestatieberekening, die complexe en geavanceerde algoritmen verwerkt. Hierdoor kan de DSP ruis verminderen, zonder vertraging, en hij onttrekt geluidsniveau signalen. Het is mogelijk om het onderdrukkingsniveau aan te passen in 16 variërende stappen.

Variabele noise blanker
De Noise blanker biedt aanzienlijke vermindering van pulsruis. De Noise blanker laat de operater de drempel, evenals lege tijdsparameter en de demping wijzigen.

S/P DIF-interface
De de IC-7700 heeft de S / P DIF optisch digitale interface voor audio-uitgang en modulatie-ingang. Door een extern apparaat * aan te sluiten via een aansluitkabel, wordt flexibele audio-tuning mogelijk , terwijl je een goede geluidskwaliteit behoudt.
* Derde partij aansluitkabel, PC met S / P DIF ondersteund klankbord en software nodig.

Twee 32-bit floating point units
Twee onafhankelijke DSP eenheden (van hetzelfde type dat in de de IC-7800) zijn ingebouwd: Een voor de zender en ontvanger; en een voor het spectrum scope. De de IC-7700 gaat dieper in op de fenomenale prestaties van de 32-bits DSP dat Icom geïntroduceerd heeft in de amateur wereld.

Automatisch volgen pre-selector
Als uw eerste verdedigingslinie tegen storende signalen, verwerpt de pre-selector ongewenste out-of-band interferentie van multi-multi-operatie of sterke zenders. De 7700 pre-selector volgt automatisch het beoogde signaal en behoudt de bandbreedte van de pre-selector gecentreerd op de frequentie.

200W vermogen bij volle belasting
De push-pull eindversterkers gebruiken MOS-FET's vermogen die werkt op 48V DC. Ze bieden een krachtige 200W vermogen bij volle duty cycle en lage zend intermodulatie. Een effectief koelsysteem onderhoudt interne temperaturen binnen een veilig bereik en voorkomt oververhitting.

Ultra hoge frequentie stabiliteit
Uw IC-7700 deelt de IC-7800 standaard stabiliteit van ± 0,05 ppm! Zelfs op 6m band, die minder dan 3 Hz fout heeft van de oven Controlled Crystal Oscillator! Ook kan een 10MHz referentie-frequentie-ingang / uitgang voor externe apparatuur.

7-inch kleuren TFT LCD
Contesting is vaak een marathon sport. Wees lief voor je ogen! Het grote 7-inch breed (800 × 480 pixels) kleurenscherm moet worden gezien om het te geloven! Een hoge lineariteit naald S-meter, zijn multifunctionele spectrum scope en de RTTY / PSK31 berichten worden weergegeven in levendige kleuren. Daarnaast is de IC-7700 is voorzien van een VGA-connector zodat u een externe monitor kan aansluiten.

Multi-functie spectrum scope
Met de speciale DSP-eenheid, biedt het spectrum scope lineariteit, nauwkeurigheid en resolutie. Door het aanpassen van de reikwijdte van selectiviteit, laat het spectrum scope je zwakke signalen vinden direct naast  sterke! Met deze baanbrekende scope, kun je zelfs vervorming of breedte monitoren van de ontvangen signalen. Bovendien kan het bereik van de scope  onafhankelijk worden ingesteld van de ontvangstfrequentie. U kunt de bandstaat monitoren tussen de geselecteerde sweep randen, evenals een geselecteerde bandbreedte swepen die gecentreerd op de ontvangstfrequentie in het bereik scherm zit.

RTTY / PSK31 bedrijf zonder pc-aansluiting
Het IC-7700 is voorzien van een modulator en demodulator voor de 2 grote HF amateur digitale modes. Het kan PSK31 coderen en decoderen evenals baudot RTTY signalen door simpelweg een USB toetsenbord op de IC-7700 aan te sluiten. U hoeft niet langer op een pc aan te sluiten voor RTTY / PSK31 operatie. Daarnaast kunnen verzonden en ontvangen berichten worden opgeslagen op een USB-stick en overgebracht worden naar uw PC.

IF notch filter met instelbare notch filter kenmerken
DSP de manueel gecontroleerde notch filter shape van de IC-7700 kan worden ingesteld in 3-stappen voor de verschillende ontvangstomstandigheden. De filter vorm van de handmatige inkeping kan worden aangepast in drie steps, met meer dan 70dB demping!

Professionele 6m ontvanger
Terwijl de meeste HF / 50MHz-transceivers de voorversterker delen tussen de HF-banden en 50MHz band, maakt de IC-7700 gebruik van een exclusieve voorversterker en mixer speciaal voor 50MHz. Deze voorversterker en mixer zijn afgestemd op de 50MHz band en verbeteren kruismodulatie kenmerken, met name van belang bij het oppakken van een zeer zwak signaal in de buurt van een sterke zender.

Digital Voice Recorder
Digital Voice Recorder (DVR) is een handige functie voor wedstrijden, DXpedities, velddagen en zelfs de normale werking. Noteer je roepnaam, CQ, of andere zender informatie in een geheugen. Onafhankelijke "Rec" en "Play" knoppen zitten op het voorpaneel.

USB-poorten op het voorpaneel:
1 poort voor USB-stick
1 poort voor USB-toetsenbord

Microfoon equalizer en verstelbare zend-bandbreedte
De ingebouwde audio-equalizer heeft een aparte bass en treble aanpassing voor een totaal van 121 combinaties, zodat u u uw stem kan omhoog of omlaag tunen als u dat wilt. Bovendien, is de zend-bandbreedte selecteerbaar van 100, 200, 300, 500 Hz op de laagdoorlaat- rand en 2500, 2700, 2800, 2900Hz op hoogdoorlaat edge respectievelijk. 3 soorten van hoge en lage combinaties kunnen worden opgeslagen in het geheugen van favoriete instellingen. Met deze flexibiliteit van DSP gebaseerde golfvorm vormgeven, is de te verzenden audiokwaliteit instelbaar naar uw voorkeur.

memory keyer
De IC-7700 memory keyer heeft 4 kanalen met 55 tekens voor CW, 8 kanalen met 70 tekens voor RTTY en 8 kanalen met 70 tekens voor PSK31 operatie. De geheugen keyer is handig voor het programmeren zender informatie, belt CQ en roepnaam voor een DX-peditie of wedstrijd. Ook de CW geheugen keyer heeft andere tijdbesparende functies zoals automatische herhaling, serial wedstrijd aantal auto-teller, en morse cut aantal functies.

andere kenmerken
[Antenne lijn]
* BNC het type RX IN / OUT-aansluitingen voor de ontvanger antenne of externe verzwakker

[Ontvanger]
* Algemeen dekking receiver dekt van 30kHz tot 60MHz
* (Sommige frequentiebanden zijn niet gegarandeerd, afhankelijk van de versie)
* 4-stap verzwakker (6/12 / 18dB en UIT)
* Twin peak audio filter voor RTTYoperatie

[Zender]
* Lage vervorming RF toespraak compressor
* Tx-monitor
* 50 CTCSS toon encoder en decoder
* Alle mode power control
* VOX functie (Voice bediende transmissie)

[CW]
* Multifunctionele elektronische keyer met instelbare intoetssnelheid, streep-ratio en paddle polariteit en bug key functie
* DSP gecontroleerde CW keying golfvorm vormgeven
* Frequentie lock-functie voor split operatie
* De normale (standaard) CW carrier point geselecteerd wordt vanaf USB en LSB
* APF (audio peak-filter) functie met zachte / scherpe filter vorm
* Dubbele sleutel jack systeem
* Volledige break-in functie
* CW pitch control van 300 tot 900Hz
* CW / AM automatische tuning-functie

[Operation]
* Set mode functie voor flexibele en snelle instelling
* Geheugen pad slaat tot 10 (of 5) bedrijfsfrequenties op
* Snelle split functie kunt split bediening met een enkele actie
* SSB / CW synchrone tuning / li>
* Single-knop controle van squelch volume aan RF-gain
* RIT en ∂Tx variabele tot 9.999kHz ±
* Quick RIT / ∂TX duidelijke functie
* UTC / lokale klok en timer-functie
* 1Hz toonhoogteafstemming en 1Hz indicatie
* 101 geheugen kanalen met 10-karakter reactie
* Ingebouwde voice synthesizer kondigt operationele frequentie, mode en ontvangen signaalsterkte
* Geprogrammeerde scan, het geheugen scannen, selecteren het geheugen scannen, VSC scan en ∂f scan
* Auto tuning stap functie
* Band rand piep
* Hoofd spanningsknop controle en dial lock
* CI-V-interface mogelijkheden en RS-232C-connector voor aansluiting op een PC
* BNC soort transverter connector
* Triple band stacking register
* FFT reikwijdte wave middelingsfunctie
* Screensaver functie

Options

* CT-17 CI-V converter
* HM-36 HAND MICROPHONE
* SM-20 DESKTOP MICROPHONE
Unidirectional, electret microphone for base station operation. [UP/DOWN] switches and a low cut function are available.
* SM-50 DESKTOP DYNAMIC MICROPHONE. [UP/DOWN] switches, low cut switch
* SP-21 Base-station loudspeaker 5W
* Optional IC-PW1/EURO 1kW linear amplifi er available

Specificaties

Weight: 22.5 kg
Frequency stability: Less than ±0.05ppm (0°C to +50°C, after warm up)
Receiver gevoeligheid: Double conversion superheterodyne system
Selectivity: SSB, RTTY (BW: 2.4 kHz) : More than 2.4 kHz/-3dB Less than 3.6 kHz/-60dB // CW (BW: 500 Hz) : More than 500 Hz/-3dB Less than 700 Hz/-60dB // AM (BW: 6 kHz) : More than 6.0 kHz/-3dB Less than 15.0 kHz/-60dB // FM (BW: 15 kHz) : More than 12.0
Antenna connector: SO-239×4 and BNC×1
Power supply requirement: 85–265V AC
Output power: USB, LSB, CW, RTTY, FM, FM 5-200 W / AM 5-50 W
Modulation system: SSB DPSN modulation AM Digital Low power modulation FM Digital Phase modulation
Spurious emission: More than 60dB (HF bands) More than 70dB (50MHz band)
Carrier suppression: More than 63 dB
Unwanted sideband suppression: More than 80 dB
Intermediate frequencies: 1st 64.455 MHz (for all modes) 2nd 36 kHz (for all modes)
Spurious and image rejection ratio: More than 70 dB
Ext sp connector: 2-pin connector 3.5 (d) mm (1/4") /8 Ω

Accessoires

Heil HSTA-IC8 adapter kabel Voor de Heil Traveler Headsets Voor Icom Pro series 1,2,3, 746Pro, IC-7600, IC-7700, IC-7800

Afstandbediening Icom transceivers via een IP-netwerk De RS-BA1 kunt u de radio in een andere kamer geïnstalleerd m...

Vervangen door HM-219 Praten en luisteren zonder vasthouden radio / transceiver 8 pins Ronde Plug Speaker Mic voor Radio...

Deze nieuwe SM-30 is een desktop microfoon met gebogen hals die over een 8-pins metalen connector, PTT / PTT lock schake...

De SP-33 is een nieuwe compacte, externe luidspreker ontworpen voor Icom's assortiment HF basisstations. De nieuwe l...

ICOM CI-V niveau Converters zijn ontworpen zodat één of meer ICOM transceivers kunnen aangesloten worden o...

sterke punten Met de RC-28 IP Remote Control System kunt u de radio gebruiken in een andere kamer met behulp van uw thui...

IC-7700 Zender HF/6m
Merk: Icom
Categorie: Basis
Gewicht: 24 kg
Product code: IC7700
Archief (Niet meer verkrijgbaar)
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier