Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

FT-DX10 HF Transceiver

  • FT-DX10 HF Transceiver
    • FT-DX10 HF Transceiver

Productomschrijving

Met trots introduceren we de FTDX10, een nieuwe langverwachte compacte HF / 50MHz 100W SDR Transceiver!

Hybride SDR-configuratie

Net als de FTDX101-serie maakt de nieuwe FTDX10 gebruik van de Yaesu Hybrid SDR-configuratie - Narrow Band SDR en Direct Sampling SDR. De smalband-SDR-ontvanger benadrukt uitstekende ontvangerprestaties, terwijl de Direct Sampling SDR een real-time spectrumscoop voor digitale verwerking biedt.

Smalband-SDR met 3 soorten dakfilters en fenomenale kenmerken voor multi-signaalontvangst

Net als de FTDX101-serie is de ontvangerconfiguratie van het type Down Conversion met de eerste IF op 9 MHz overgenomen. Het maakt het mogelijk om uitstekende kristallen dakfilters met een smalle bandbreedte op te nemen die de gewenste scherpe "cliff edge" -vormfactor hebben. Dankzij de Narrow Band SDR met de nieuwste circuitconfiguratie inclusief 500Hz, 3kHz en 12kHz dakfilters en geluidsarme oscillator bereikt de RMDR (Reciprocal Mixing Dynamic Range) 116dB of meer, de close-in BDR (Blocking Dynamic Range) 141dB of meer en 3e IMDR (derde orde intermodulatie dynamisch bereik) bereikt 109 dB of meer in de 14 MHz-band bij 2 kHz scheiding.

250 MHz HRDDS (High Resolution Direct Digital Synthesizer) zorgt voor een stille en duidelijke ontvangst

Het lokale circuit van de nieuwe FTDX10 maakt gebruik van de 250 MHz HRDDS-methode, hetzelfde als de FTDX101-serie. Dankzij de kenmerken die de C / N-verhouding (carrier to noise) verbeteren en de zorgvuldige selectie van componenten in het ontwerp, bereikt de faseruiskarakteristiek van het lokale signaal een uitstekende waarde van -145dB of minder in 14MHz bij 2kHz scheiding.

3DSS (3-dimensionale spectrumstroom) op het 5-inch TFT-kleurenscherm met aanraakschermfunctionaliteit

Het 5-inch full-colour paneel toont het 3DSS-display. Door het frequentiedisplay aan te raken, wordt het numerieke toetsenbord weergegeven en kunnen de actieve band en frequentieaanpassing worden ingesteld door directe invoer. Frequentie-instelling en -aanpassing kunnen ook worden uitgevoerd door aan de MAIN-knop te draaien of door het scoopdisplay aan te raken. Net als bij de FTDX101-serie zijn de MULTI-display, RX-bedieningsstatusweergave, Center, FIX en Cursor-modi beschikbaar.

Voorpaneel ontworpen voor superieure bedrijfsefficiëntie

MPVD (Multi-Purpose VFO Outer Dial), is een grote multifunctionele ring rond de buitenkant van de VFO-draaiknop waarmee je Clarifier, C / S (aangepaste selectiefunctie) en het oproepen van geheugenkanalen kunt bedienen.

Bediening op afstand met optionele LAN-eenheid (SCU-LAN10)

Bediening op afstand van de zendontvanger is mogelijk met de optionele SCU-LAN10 en SCU-LAN10 Network Remote Control Software. Naast het besturen van de basisbewerkingen van de zendontvanger, maken de veelzijdige scoopdisplays geavanceerde bewerkingen mogelijk, zoals het bewaken van de bandcondities op een groot scherm op een locatie buiten de ham shack door verbinding met een LAN-thuisnetwerk.

De kenmerken van de nieuwe FTDX10 zijn onder meer:

15 afzonderlijke banddoorlaatfilters
Effectieve QRM-afwijzing met de IF DSP (IF SHIFT / WIDTH, IF NOTCH DNF, DNR, COUNTOUR) Hoogwaardige en superstabiele eindversterker die gebruik maakt van de nieuwe push-pull MOSFET RD70HUP2 aluminium koellichaam met 80 mm geluidsarme axiale koelventilator
Snelle automatische antennetuner met een grote capaciteit van 100 kanalen
RF & AF-verzendmonitor
Microfoonversterker met parametrische equalizer in drie stadia (SSB / AM-modus)
QMB (Quick Memory Bank)
Band Stack-functie
Optionele luidspreker - SP-30 ontworpen voor de nieuwe FTDX10
Optioneel dakfilter (300Hz) - XF-130CN beschikbaar

FT-DX10 HF Transceiver
Merk: Yaesu
Categorie: Basis
Gewicht: 5.9 kg
Product code: YAFTDX10
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier