Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

1000 HF Lineair 1000W

 • Acom 1000
  • Acom 1000
  • Acom 1000
  • Acom 1000

Productomschrijving

KENMERKEN
De ACOM 1000 HF lineaire versterker is de beste waarde van de wereld in een amateur HF versterker. De ACOM 1000 geeft u een comfortabele 1000 watt vermogen op alle amateur-bands van 160 tot en met 6 meter.

Eenvoudig te bedienen
De plaat-load True Resistance Indicator (TRI) is een krachtige tuning ondersteuning die, samen met de automatisch geregelde ingangsverzwakker, de operator helpt met het snel en nauwkeurig matchen van antennes (5-10 seconden meestal). De automatisch-werking (indien actief) handhaaft de versterker in de werkstand voor u, dus een besparing van handmatige handelingen en tijd.

Geen antenne tuners
De versterker functies van een antenne tuner worden uitgevoerd voor VSWR tot 3:1, waardoor u antennes sneller verandert ze over een breder frequentiebereik kan gebruiken (besparing afstemtijd).

Gebruikersvriendelijk
Een versterker die zowel gebruiksvriendelijk, en dat zorgt voor zichzelf. Ontworpen om veilig tot 500W gereflecteerde vermogen te weerstaan, tot 100 milliseconden duur van aandrijving spikes, aandrijving RF "tails" na een PTT of toets release, onopzettelijke tuning fouten exploitant enz. Het zal ook niet ophouden te functioneren met een "zachte "AC lijn en zal meer dan de helft van vermogen leveren bij slechts 75% van de nominale netspanning. Weerstaat tot 10 milliseconden (tot nul) spanningsdaling, en tot + 15% lijn spanningspieken - vooral van belang bij gebruik tijdens uitstappen, DXpedities, etc.

LCD-display reactie
Tekstberichten, 12 parameters, alsmede strip piek-reading PEP meter weergegeven op een dot-matrix, verlichte LCD. LED-indicatoren zijn bedoeld voor OPERATE, attenuator-on, en ON / OFF condities.

Eenvoudig onderhoud
Handtekeningen van de versterkers interne status zijn opgeslagen in een geheugen voor de 7 meest recente automatische beschermings rondes. Deze informatie wordt gebruikt voor diagnoses.

Vrijwel geruisloze QSK
De input omzeiling en het vacuüm antenne relais zijn erg stil, zelfs in de CW-modus als gevolg van hun speciale montage.

Breedband-ingang matching
Wat resulteert in zeer goede lading op de zendontvanger over het gehele spectrum 1.8-54MHz.

Single 4CX800A (GU74B)
Een Svetlana hoge prestaties keramiek-metaal Tetrode met plaat dissipatie van 800W wordt gebruikt (geforceerde luchtkoeling, grid-driven).

Bescherming lamp
Permanente bewaking en bescherming van de plaat en grid spanningen en stromen, evenals van de uitlaattemperatuur.

1000 HF Lineair 1000W
Merk: Acom
Categorie: Linear Amplifiers
Gewicht: 24 kg
Product code: ACOM1000
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier