Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

AL-811XCE Lineaire Verserker HF - 600W - 220V

 • HF AMP, 600W, CE,(3)811A TUBES, EXPORT, 240VAC
  • HF AMP, 600W, CE,(3)811A TUBES, EXPORT, 240VAC

Productomschrijving

Ameritron Al-811 lineaire versterker geeft je genoeg kracht om door QRM te gaan.

U krijgt een stille lineaire desktop die zo compact is dat hij zonder probleem in je werkpost past. Je zal amper merken dat hij er is, tot dat de QRM start.
Steek hem in uw dichtstbijzijnde 120 V stopcontact - geen speciale bedrading nodig en dus zeer handig.
Drie zware 811A transmissiiebuizen, extra zware voeding, dekking van volledige HF-band, hydrofoor, ventilatie, getunede ingang, dubbele verlichte meter, verstelbare ALC & meer.
 

 • De AL-811 geeft je 600 watt PEP-uitgang - dat is bijna 2 volle S-eenheden over je 'barefoot rig' (zonder versterker). Zo kan je het verschil horen tussen, "You're Q-5 armchair copy" en "Sorry can't copy u, too much QRM." Nu hoef je niet meer opzij te staan ​​terwijl de "grote kanonnen" uw DX stelen. Je zal in staat zijn om een ​​aantal van die stations eerst te loggen. Gaan van 600 watt tot de volledige wettelijke limiet geeft u toename van minder dan één S-eenheid. Maar is die fractie van een S-eenheid je 3 of 4 keer meer geld waard? AL-811 geeft je een krachtige stoot tegen een zeer budgetvriendelijke prijs.
 • De AL-811 dekt alle HF banden. Er is geen compromis op de WARC en de meeste MARS banden.
  Je krijgt 100% nominaal vermogen.
  Je kan met de AL-811 werken op alle modi.
  Je krijgt 600 Watt uitgangsvermogen PEP SSB en 500 Watt uitgangsvermogen CW.
  Je krijgt zelfs 400 watt op veeleisende continue modi zoals RTTY, SSTV, FM en AM.
 • Ten eerste: ze werden gebouwd met ver uit elkaar liggende elementen om zo de kans tot aanraking en dus ook kortsluiting te minimaliseren, zelfs wanneer de plaat warm genoeg is om te smelten.
  Ten tweede gebruiken ze een direct verhitte getordeerde wolfraamkathode die voorkomt dat de elektronen-emitterende laag onmiddellijk afstript, zelfs wanneer mistuning een plotse en zware overbelasting veroorzaakt. De Ameritron AL-811 is uitstekend geschikt voor de nieuwkomer in het wereldje omdat hij sterk genoeg is om weerstand te bieden tijdens kortstondig verkeerd afstemmen. De buizen zijn zo goedkoop dat je één kan vervangen voor wat kleingeld.
 • Het hart van de AL-811 voeding is haar zware transformator met hoge silicium stalen kern goed voor een gewicht van wel 7.80 kilogram. Een volledige golf brug die 52,5 ufd van de totale capaciteit gebruikt(vier 210 ufd, 470 volt condensatoren) produceert 1500 volt onder volle belasting en 1700 volt onbelast. Dat is een uitstekende hoogspanning regeling! Over de volledige hoogte worden computergraad filtercondensatoren met schroefklemmen, lichte in gesoldeerde "high technology" condensatoren die de hitte aankunnen die veroorzaakt wordt door hoge stroom. Gelijkricht diodes zijn geschikt voor een enorme piekstroom van 200 ampère. Ze zullen niet opblazen, zelfs wanneer je per ongeluk de hoogspanning toevoer afsluit. Draadgewonden, 7 watt, 50 K ohm gelijkmakende weerstanden beschermen elke filtercondensator in tegenstelling tot 2 watt, 100 K ohm weerstanden met koolsamenstelling die kunnen openen en ertoe leiden dat uw filtercondensatoren ontploffen of falen. De Ameritron AL-811 voeding is stevig gebouwd, zodat je jaar na jaar topprestaties krijgt.
 • Een Pi-netwerk afgestemde ingang biedt een 50 ohm load voor uw rig. Zelfs kieskeurige solid state rigs kunnen hun volledige prestaties leveren aan AL-811. Gering verlies slug tuned coils, regelbaar van het achterpaneel, laat u de prestaties te optimaliseren. Zilveren mica-condensatoren met hoge kwaliteit en low drift behouden de juiste afstemming.
 • De low loss pi-netwerk output tank van de AL-811 werd zorgvuldig gekozen voor een optimale Q op elke band en werd gebouwd met de kwaliteits RF-componenten. Het resultaat is maximale prestaties over elke band, breed impedantie bereik en een uitzonderlijk soepele afstemming met rendementen bijna 70%. Zelfs een 3:1 SWR-belasting zal de buizen of tank componenten niet beschadigen.Een kogelgelagerde schuifmaat voor verlaging van aandrijving maakt plate tuning nauwkeurig en gemakkelijk.
 • Een stille blazer zet de behuizing onder druk met een groot volume van luchtstroom. Het houdt de 811A buistemperatuur ver onder de fabrikanten rating, zelfs met een keydown carrier op 400 Watt uitgangsvermogen, zonder het overweldigende geluid van de oversized fans.
 • Twee verlichte meters geven u een duidelijk beeld van uw AL-811 operatingsomstandigheden zodat je meteen kunt zien of er iets mis is. De Grid Current meter controleert continue op verkeerde loading. De andere meter schakelt tussen hoogspanning en plate stroom om te waarschuwen voor abnormale omstandigheden.
 • Te hoge netspanning belast de componenten en zorgt ervoor dat ze slijten en falen. Te lage netspanning veroorzaakt een "soft-tube" effect, lage output en vervorming van het signaal. Ameritrons exclusieve Adapt-A-volt transformator heeft een speciale buck-boost kronkel die je toelaat de belasting van hoge netspanning en prestatierovende lage netspanning te compenseren. Dit zorgt ervoor dat uw onderdelen langer mee gaan en geeft u maximale prestaties, ongeacht uw netspanning.
 • Voor razendsnelle QSK werking gebruik van de optionele externe QSK-5, elektronische PIN-diode schakelaar.
 • Een Operate/Standby-knop laat je op 'barefoot' werken, maar kunt u direct overschakelen op vol vermogen als dat nodig is.
 • Een transmissie LED geeft aan wanneer uw rig aansluit met uw AL-811.
 • Een 12 VDC keying relais maakt het compatibel met solid state en tube rigs. Een ingebouwde back-pulse-cancelling diode beschermt uw rigs keying circuit.

Accessoires

Vervangbuis voor de ameritron 811XCE (1 stuk)

AL-811XCE Lineaire Verserker HF...
Merk: Ameritron
Categorie: Linear Amplifiers
Gewicht: 10 kg
Product code: AL811XCE
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier