Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-266 HF VHF UHF Antenne Analyzer - 1.5/185MHz plus 300/490 MHz

 • HF/VHF/UHF digital SWR analyser with digital reado
  • HF/VHF/UHF digital SWR analyser with digital reado

Productomschrijving

HF VHF UHF Antenne Analyzer 1,5-185 * MHz plus 300-490 MHz
De MFJ-266 dekt HF, VHF, plus UHF amateur en commerciële frequenties met digitale precisie. Hij toont ook SWR, complexe impedantie en impedantie magnitude tegelijk.
Gebruik het om capaciteit, inductie, veldsterkte, frequentie te meten, plus het genereren van testsignalen. U kunt ook stubs fine-tunen, coax analyseren, baluns en RF transformatoren testen, etc.
Als het gaat om de eenvoud en het gemak, is de MFJ-266 een duidelijke winnaar. Niet alleen is hij gemakkelijk te gebruiken, maar hij past comfortabel in één hand voor on-the-fly metingen op de bank of in het veld.

 • De MFJ-266 dekt alle bases - van 160 meter tot 6 meter, de FM-omroepband, Airband, 2 meter, 70 cm, plus VHF / UHF commerciële 2-weg frequenties:

  Band A : 1.5 tot 2.7 MHz
  Band B : 2.5 tot 4.8 MHz
  Band C : 4.6 tot 9.6 MHz
  Band D : 8.5 tot 18.7 MHz
  Band E : 17.3 tot 39 MHz
  Band F : 33.7 tot 65 MHz
  * = Gap 
  Band V : 85 tot 185 MHz
  Band U : 300 - 490 MHz
   
 • De fluweelgladde 10:1 vernier drive en solid state varicap maakt van fine tuning een koud kunstje, en een ingebouwde dial lock voorkomt onbedoelde ontstemming tijdens het maken van metingen. Geschakelde achtergrondverlichting maakt LCD scherm makkelijk af te lezen in elk licht.
 • In SWR modus, leest de MFJ-266 SWR 1-1 - 9,9:1, impedantiegrootte 10-500 Ohm en complexe impedantie (weerstand en reactantie). Hij toont ook alle drie parameters tegelijkertijd en de operationele frequentie in een snelle blik. Geen andere low-cost handheld analyser biedt dit! (Let op: Z-mag en R + jX niet weergegeven op UHF).
 • Vind waarden voor onbekende capaciteit in pF of onbekend inductantie in uH snel. Metingen zijn verricht bij RF-frequenties in plaats van op de lage frequenties die wordt gebruikt door veel handheld L/C meter.
 • In Frequentie-Counter Mode, wordt de MFJ-266 een nauwkeurige 500-MHz teller met een keuze uit 1-kHz of 100-Hz resolutie. De teller modus beschikt ook over een hoge resolutie digitale veldsterktemeter voor het meten van de relatieve intensiteit van de binnenkomende signalen. Samen zijn deze functies zeer nuttig voor het controleren van de werking van oscillatoren en zenders. Ook de sterkte van de uitgestraalde signalen van antenne-arrays worden beoordeeld.
 • In Frequentie-Counter-modus spoort de MFJ-266 krachtige lokale signalen op die de nauwkeurigheid van SWR metingen kunnen verstoren. Wanneer dit opgepikt wordt door een antenne tijdens het testen, kunnen deze signalen concurreren met de analysator's intern gegenereerde meetsignaal en verschijnen de SWR metingen kunstmatig hoog. Alle handheld antennebruggen zijn onderworpen aan additieve storingen, maar alleen de MFJ-266 kan de aanwezigheid van een overtredend signaal detecteren, de ernst ervan weergeven, en de werkfrequentie detecteren!
 • De MFJ-266 functioneert ook als een afstembare signaalbron, levert ongeveer 2 Volt piek tot piek in het gehele afstembereik. U kunt dit signaal gebruiken om mixers, low-power versterker fasen, of filters aan te drijven, en gebruik het als een bron voor het controleren van de antenne patronen op een bereik. Voeg een stap verzwakker, (MFJ-762), en het wordt een low-level signaal bron voor het testen van ontvangers en pre-amps.
 • MFJ-266 is ergonomisch, met de antenne N-connector geplaatst bovenaan de analyzer en de rest zorgvuldig gerangschikt met duidelijke markering op het frontpaneel
 • Compact B 95,3 x H 165 x D 70 mm 
 • Trekt 30 mA teller-modus en 140 mA in analyser-modus.
 • Inclusief N-male naar PL-F (SO 239) adapter.
MFJ-266 HF VHF UHF Antenne...
Merk: MFJ
Categorie: Meetapparatuur
Gewicht: 2.5 kg
Product code: MFJ266
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier