Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-801 COMPACTE VELDSTERKTEMETER

  • MFJ-801 COMPACTE VELDSTERKTEMETER
    • MFJ-801 COMPACTE VELDSTERKTEMETER

Productomschrijving

Deze gebruiksvriendelijke MFJ-antennemeters tonen de sterkte van het daadwerkelijke veld dat door uw antenne wordt uitgestraald.
U kunt het gebruiken om het basisstralingpatroon van uw antenne te bepalen en te zien in welke richting uw signaal het sterkst is. U kunt uw antenne wijzigen en meteen weten of deze beter of slechter straalt. U kunt de ene antenne met de andere vergelijken om erachter te komen welke HT-antenne het sterkste signaal uitzendt?
Meet nu uw HF-antenne en vergelijk deze later om ervoor te zorgen dat de prestaties nog steeds op peil zijn. Pas een aardingsdraad, kunstmatige grond, tegenwicht aan of stem uw zender of antennetuner af voor maximale veldsterkte. U kunt controleren of er RF rond de hut zweeft die kan worden veroorzaakt door defecte antennes of slecht afgeschermde apparatuur. Demonstreer het concept van versterking of antennepolarisatie. Vind verborgen zenderbugs op kantoor of thuis. Bruikbaar van 100 KHz tot 500 Mhz.

MFJ-801 COMPACTE VELDSTERKTEMETER
Merk: MFJ
Categorie: Meetapparatuur
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-801
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier