Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-805 Meter & RFI & Noise Detector

  • METER, RFI/NOISE DETECTOR
    • METER, RFI/NOISE DETECTOR

Productomschrijving

Gebruik deze ultragevoelige detector in zakformaat om RFI op te sporen en te elimineren veroorzaakt door het uitstralen van kabels en draden.
Het zal u precies vertellen welke kabel dat RFI straalt, zodat je het kunt voorkomen met een eenvoudige ringkern of clamp-on RFI-filter.
Gebruik het om RFI te vinden die wordt gegenereerd door consumentenapparatuur, computers en high-tech kantoorapparatuur
Wanneer u de bron elimeneert verdwijnen hash, vogeltjes, fluitjes en voorbijgaande ruis op wonderbaarlijke wijze uit je communicatie-ontvanger.
MFJ-805 werkt ook met mobiele installaties. Ferreting dynamo, ontstekings impulsen en het microprocessor ruis op voedingslijnen en stroomkabels.
Uw MFJ detector in zakformaat om RFI isoleert kabels die RFI oppakken en geeft aan wanneer u het probleem hebt onderdrukt.
Met een signaal generator kunt u de stralende stroomverdeling van de antennes, radialen, toevoerlijnen, ground systemen en controle lijnen profileren.
Makkelijk te gebruiken. Gewoon de stroomtransformator vastklemmen op een  verdachte kabel of draad om RFI op te sporen die veroorzaakt wordt door vaak voorkomende stromen.
Zo compact (6 cm x 12 cm x 3,5 cm), dat het in je broekzak past.
Gebruik 9 Volt batterij.
Bruikbaar van VLF naar VHF.
Gain instelbaar over 50dB bereik.

MFJ-805 Meter & RFI & Noise...
Merk: MFJ
Categorie: Meetapparatuur
Gewicht: 2 kg
Product code: MFJ805
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier