Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-892 GIANT X SWR/WATTMETER, 1.5-200MHZ, 200W

  • MFJ-892 GIANT X SWR/WATTMETER, 1.5-200MHZ, 200W
    • MFJ-892 GIANT X SWR/WATTMETER, 1.5-200MHZ, 200W

Productomschrijving

Deze nieuwe serie MFJ Giant SWR / Watt-meters hebben grote 3 ⅝ "Cross-Needle SWR / Watt-meters met een driekleuren schaal voor betere leesbaarheid.
Deze wattmeters geven tegelijkertijd voorwaarts / gereflecteerd vermogen en SWR allemaal in één oogopslag weer! Ze hebben elk een individuele meterschaal voor elk vermogensbereik die de leesnauwkeurigheid verhogen.
Een True ™ Active piekafleescircuit is inbegrepen voor SSB-werking (alleen MFJ-891). LED-achtergrondverlichting zorgt voor een soepele en gelijkmatige verlichting voor een gemakkelijke nachtweergave.
Lage bias Schottky-diodedetectoren verhogen de lineariteit van laag vermogen tot hoge vermogensaflezingen.
Een echte directionele koppeling voor verhoogde nauwkeurigheid geeft solide metingen over het gehele frequentiebereik, HF tot UHF. DC-geaarde antenneconnectoren voorkomen elektrostatische opbouw.
SWR minder dan 1,2: 1. De nauwkeurigheid van de meter is +/- 10% van de volledige schaal of beter. Heeft verlichte meter aan / uit schakelaar.
Deze wattmeters zijn extra stevig met grote rubberen voetjes en een robuust metaal en een design-vormgegeven kunststof spuitgegoten voorpaneel. De mooie zwarte gespikkelde afwerking en het grijze voorpaneel vormen een esthetische aanvulling op de moderne transceivers van vandaag. Kwaliteit SO-239-connectoren.

MFJ-892 GIANT X SWR/WATTMETER,...
Merk: MFJ
Categorie: Meetapparatuur
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-892
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier