Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-894 GIANT X SWR/WATTMETER, 1.6-525MHZ

  • MFJ-894 GIANT X SWR/WATTMETER, 1.6-525MHZ
    • MFJ-894 GIANT X SWR/WATTMETER, 1.6-525MHZ

Productomschrijving

Deze nieuwe serie MFJ Giant SWR / wattmeters heeft grote 3 ⅝ "Cross-Needle SWR / wattmeters met een driekleurenschaal voor betere leesbaarheid.

Deze wattmeters geven tegelijkertijd voorwaarts / gereflecteerd vermogen en SWR allemaal in één oogopslag weer! Ze hebben elk een individuele meterschaal voor elk vermogensbereik die de leesnauwkeurigheid verhogen.

Een True ™ Active piekafleescircuit is inbegrepen voor SSB-werking (alleen MFJ-891). LED-achtergrondverlichting zorgt voor een soepele en gelijkmatige verlichting voor een gemakkelijke nachtweergave.

Lage bias Schottky-diodedetectoren verhogen de lineariteit van laag vermogen tot hoge vermogensaflezingen.

Een echte directionele koppeling voor verhoogde nauwkeurigheid geeft solide metingen over het gehele frequentiebereik, HF tot UHF. DC-geaarde antenneconnectoren voorkomen elektrostatische opbouw.

SWR minder dan 1,2: 1. De nauwkeurigheid van de meter is +/- 10% van de volledige schaal of beter. Heeft verlichte meter aan / uit schakelaar.

Deze wattmeters zijn extra stevig met grote rubberen voetjes en een robuust metaal en een design-vormgegeven kunststof spuitgegoten voorpaneel. De mooie zwarte gespikkelde afwerking en het grijze voorpaneel vormen een esthetische aanvulling op de moderne transceivers van vandaag. Kwaliteit SO-239-connectoren.

Twee ingangssensoren. Omvat 1,6 - 60 MHz en 125 - 525 MHz. Gebruik twee RF-sensoren voor HF- of VHF / UHF-werking. Verwerkt 200 watt in drie bereiken: 2/20/200 watt.

MFJ-894 GIANT X SWR/WATTMETER,...
Merk: MFJ
Categorie: Meetapparatuur
Prijs: € 205,00
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-894
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier