Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

SMΩRF - RF Vector Signal Meter

 • Smorf front
  • Smorf front
  • Smorf back
  • Smorf side

Productomschrijving

SMΩRF™ is de meest krachtige en nauwkeurige, in-line RF Vector Signal Meter-to-date met een nauwkeurigheid rivaliserende professionele instrumenten. Heeft veel extra functies, en zeer hoog niveau van aanpassingsmogelijkheden voor de gebruiker om elke hamshack, de wensen van elke bestuurder past.

SMΩRF™ wordt aangesloten op de macht RF-signaal door de sensor, verkrijgbaar in verschillende modellen voor vermogens tot 15KW en frequenties van 1.8MHz tot 500MHz. De SMΩRF™ kan gelijktijdig meten van twee onafhankelijke signalen van twee sensoren en toont de meetresultaten op het frontpaneel of computer.

HF + 6m sensoren worden geleverd in drie modellen voor 3KW, 6KW (1.8-54MHz) en 15KW (1.8-30MHz) maximaal vermogen.
VHF / UHF sensors (70-500MHz) zijn voorzien in twee modellen voor 2KW en 4kW maximaal vermogen.
Vector metingen worden voorzien van alle sensors.

SMΩRF™ is niet alleen desktop meter, maar Internet-apparaat ook. Met behulp van inheemse IEEE 802.3 Ethernet-poort biedt alle meetresultaten direct op de externe computer, tablet of telefoon via LAN of het internet. Heeft de lokale computer nodig. Voor remote connectivity biedt gratis, open TCP-protocol gebaseerde, high speed Remote Control applicatie voor de Windows en OS-X, evenals interne HTTP en VNC-server voor onderhoud toegang vanuit de webbrowser en VNC-viewer (Windows, OS-X, Linux , Android, iOS).

Elke SMΩRF™ meter, elke sensor, en elke sensor kabel van de sensor verbinden wordt individueel gekalibreerd op regelmatig gekalibreerde instrumenten (ISO / IEC17025, NIST traceerbaar) met behulp van gespecialiseerde, computergestuurde setup in ons lab. De SMΩRF ™ en de sensor te houden kalibratiegegevens in hun geheugen en elke sensor kabel is voorzien van de unieke kalibratie certificaat met ijktabel. Wijzigen of toevoegen van nieuwe Sensor geen fabriek of gebruiker herijking nodig. Daarnaast is de SMΩRF™ biedt ingebouwde kalibratie-proces voor aangepaste sensor kabels als meegeleverde kabels niet lang genoeg zijn voor de toepassing van de gebruiker, zonder enige vereiste voor externe meetapparatuur. U bent altijd op de beste nauwkeurigheid.

SMΩRF - RF Vector Signal Meter
Merk: Microham
Categorie: Meetapparatuur
Gewicht: 2 kg
Product code: SMORFW
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier