Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

ID-51E DUBBELE BAND D-STAR DRAAGBARE ZENDONTVANGER

  • ID51E
    • ID51E

Productomschrijving

D-STAR VHF / UHF Dual Band Transceiver (niet meer leverbaar)

Voortkomend uit Icom's populaire ID-31E D-STAR draagbaar, beschikt de ID-51E Dual Band D-STAR met de hand over nieuwe functies, waaronder dualwatch, 500 extra geheugenkanalen (voor in totaal 1.752 kanalen), automatisch positieantwoord (DV), repeater zoeken functies en AM / FM-ontvangers.

Compacte dubbele bander
De 26,4 mm slanke behuizing heeft een uitgangsvermogen van 5 W, VHF / UHF dual-bands, een rijke D-STAR en geïntegreerde functies voor GPS-ontvangers.
Lichtgewicht en compacte body
De ID-51E heeft een compacte behuizing van 58 × 105,4 × 26,4 mm en weegt slechts 255 g (ongeveer) met batterij en antenne. In deze slanke behuizing bevat de ID-51E 5 W uitgangsvermogen, VHF / UHF dual-band, D-STAR en geïntegreerde functies voor GPS-ontvangers.

V / V, U / U, V / U Dualwatch
De ID-51E ontvangt twee banden tegelijk, inclusief twee frequenties in dezelfde band *.
* De ID-51E kan niet tegelijkertijd twee banden ontvangen in de volgende combinaties: DV / DV, AM / AM, FM-N / FM-N en DV / FM-N-modi,

D-STAR DV-modus (Digital Voice + Data)
De ID-51E is compatibel met het JARL D-STAR-formaat. De D-STAR DV-modus heeft veel voordelen ten opzichte van de analoge FM-modus: digitaal gemoduleerde heldere stem, stille stand-by, individueel bellen via een roepnaam en toegang tot het wereldwijde repeaternetwerk dat is verbonden met internet.

DR (D-STAR Repeater) -modus
De DR-modus (D-STAR-repeater) werkt D-STAR-gebruikers moeiteloos met elkaar in contact. In deze modus kunt u de voorgeprogrammeerde repeater selecteren in het FROM-item en de gewenste roepnaam in het TO-item. Slechts twee eenvoudige stappen nodig.

Automatische Repeater List-up-functie
Met behulp van de GPS-positie-informatie toont de automatische repeater-lijstfunctie de lijst met nabijgelegen D-STAR-repeaters uit het geheugen * en helpt het u toegang te krijgen tot de nabijgelegen D-STAR-repeater.
* Om de automatische repeater-lijstfunctie te gebruiken, zijn de positiegegevens van de repeater vereist. De ID-51E wordt geleverd met voorgeprogrammeerde D-STAR-repeatergeheugens, maar de positiegegevens van sommige D-STAR-repeaters zijn mogelijk niet beschikbaar.

Geïntegreerde GPS-ontvanger
De geïntegreerde GPS-ontvanger zorgt voor een snelle opstarttijd en een nauwkeurige positie. Uw huidige positie en hoogte worden weergegeven op het display en biedt een functie voor positierapportage in DV-modus. De GPS-A-modus helpt bij het eenvoudig bedienen van de D-PRS-modus.

Automatische antwoordfunctie (DV-modus)
Bij het ontvangen van een oproep gericht aan uw roepnaam, kan de ID-51E automatisch uw huidige positie-informatie beantwoorden. Tussen de communicatie van ID-51E kan informatie over de beantwoorde positie op het scherm van de beller verschijnen. Het automatische antwoordbericht kan worden geselecteerd uit roepnaam, spraakbericht en positie-informatie.

GPS Log-functie
De GPS-logfunctie registreert uw positie-informatie met regelmatige tussenpozen (1 seconde - 60 seconden, afhankelijk van de instelling) en onthoudt deze op de microSD-kaart om naar uw pc te exporteren. In de modus alleen GPS-logger wordt de GPS-loggerfunctie ingeschakeld terwijl de radio in de slaapmodus staat.
Volledig dot-matrix display en menugestuurde interface
Dubbele banden betekenen dubbele weergave om ze weer te geven. Het grote full-dot-matrix-display met gemakkelijk te lezen karakters vergroot de hoeveelheid informatie die voor u beschikbaar is.

Onafhankelijke AM / FM-ontvanger
FM- en AM-zenders kunnen worden beluisterd, terwijl de dualwatch-functie wordt gebruikt voor het monitoren van hambands. Wanneer een hambandsignaal wordt ontvangen, wordt de zender automatisch gedempt. Een koptelefoonsnoer kan worden gebruikt voor een FM-uitzendantenne.

IPX7 onderwaterconstructie
De ID-51E heeft superieure IPX7 waterdichte bescherming (1 meter water gedurende 30 minuten). Het kan worden gebruikt in ruwe buitenomgevingen, bij wandelen, mountainbiken, toeren en bergsporten.

Voice Memory-functie
De QSO-recorderfunctie neemt inkomende en uitgaande gesprekken op. De voicerecorderfunctie kan een offline gesprek opnemen.

microSD-kaartsleuf
Bij gebruik met een microSD-kaart (tot 32 GB) kan de microSD-kaart verschillende inhoud opslaan, waaronder spraakgeheugen, automatisch DV-antwoordbericht, TX-spraakbericht, QSO-log, RX-geschiedenislog en GPS-loggegevens. Geheugenkanalen, D-STAR-repeatergeheugens en andere persoonlijke instellingen kunnen worden opgeslagen op de microSD-kaart en worden geladen in de ID-51E-transceiver.

Totaal 1304 geheugenkanalen
De ID-51E heeft in totaal 1304 geheugenkanalen (inclusief 500 reguliere kanalen, 700 D-STAR repeater (DR) geheugens, 100 scanranden en 4 oproepkanalen) met 26 geheugenbanken. Alle geheugenkanalen, programmascanranden en geheugenbanken kunnen een naam krijgen met kanaalcommentaar van 8 tekens.

5W uitgangsvermogen
Met behulp van een zeer efficiënte PA-versterker genereert de ID-51E 5 W aan RF-uitgangsvermogen van deze compacte behuizing. De meegeleverde BP-271 biedt tot 4,5 uur * gebruikstijd en de optionele batterij met grote capaciteit, BP-272 biedt tot 7,5 uur * gebruikstijd. Wanneer u niet op volledig vermogen hoeft te werken, kunt u het uitgangsvermogen verlagen tot 2,5 / 1,0 / 0,5 / 0,1 W om batterijverbruik te besparen.
* Typische werking met 1: 1: 8 inschakelduur in DV-modus. (Spaarstand AAN.)
Meerdere scanfuncties
De ID-51E ondersteunt verschillende scantypen voor maximale ontvangst en gebruiksgemak. • Volledige scan • Geprogrammeerde scan • Duplex scan • Geheugenscan • Modus geheugenscan • Alle bankscan • Geselecteerde bankscan • Toonscan • Banklink-scan (DMS) • Programmascan-link • Skip-scan • Tijdelijk overslaan

CS-51 kloon-software Geleverd met ID-51E
De CS-51-kloon-software * wordt geleverd met de ID-51E (meegeleverd met de applicatie-cd). Met deze software kunnen verschillende instellingen, waaronder de geheugenkanalen, D-STAR-repeatergeheugens en andere instellingen vanaf een pc worden gemaakt. De nieuwste versie van de CS-51 is beschikbaar op de Icom Inc.-website.
* Er is een optionele OPC-2218LU USB-kloonkabel of een microSD-kaart vereist om de gegevens over te dragen.

Externe DC-voedingsaansluiting
Een externe DC-voedingsaansluiting maakt snel opladen naar de aangesloten accu mogelijk. Bij gebruik met een externe gelijkstroomvoeding kan de BP-271 in ongeveer 3 uur worden opgeladen.

Andere digitale functies
• One-touch antwoordfunctie
• Digitale squelch-functies: digitale code squelch en digitale roepnaam squelch

Andere mogelijkheden
• Analoge FM-modus met CTCSS / DTCS-code squelch
• 16 DTMF-geheugenkanalen (24 cijfers)
• Automatische energiebesparing
• Automatische uitschakeling
• Klokfunctie
• Prioriteitswacht
• Sleutelvergrendelingsfunctie
• CI-V-niveau-omzetter voor radiobesturing op afstand
• Squelch release-functie om een ​​zwak signaal te controleren.
• SPEECH-functie kondigt ontvangen roepnaam en werkfrequentie en modus aan
• LCD en toetsenbordverlichting

ID-51E DUBBELE BAND D-STAR...
Merk: Acom
Categorie: Portabel
Gewicht: 0.2 kg
Product code: ID-51E
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier