Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

ID-51PLUS - VHF UHF Digitale Transceiver

 • ID-51
  • ID-51
  • ID-51 Automatic Reply Function
  • ID-51 Broadcast RAdio
  • ID-51 DR Mode voorbeeld
  • ID-51 Dualwatch
  • ID-51 Mirco SD Kaart Ingang

Productomschrijving

NU Beschikbaar! 
De ID-51E PLUS Icom Digital Dualband portable.

D-STAR VHF / UHF Dual Band Transceiver
Geëvolueerd van de populaire ID-31E Icom D-Star Portable, de ID-51E Dual Band D-STAR PORTOFOON bezit nieuwe functies, waaronder dualwatch, 500 extra geheugen kanalen
(voor een totaal van 1.752 kanalen), automatische positie antwoord (DV), repeater zoek functies en AM / FM-ontvangers.

Compacte dual bander
De 26.4mm slanke behuizing bevat 5W output, VHF / UHF dual band, D-STAR en geïntegreerde GPS-ontvanger feature set.

Lichtgewicht & Compacte Body
De ID-51E heeft een compacte 58 × 105,4 × 26,4 mm body, en weegt slechts 255g (ongeveer) met batterij en antenne. In dit slank lichaam, de ID-51E bevat 5W uitgangsvermogen, VHF / UHF dual band, D-STAR en geïntegreerde GPS-ontvanger feature set.

V/V, U/U, V/U Dualwatch
De ID-51E ontvangt twee bands tegelijk, waaronder twee frequenties in dezelfde band *.
* De ID-51E niet kan ontvangen twee banden tegelijk in de volgende combinaties: DV/DV, AM/PM, FM-N/FM-N en DV/FM-N-modi,

D-STAR DV-modus (Digital Voice + Data)
De ID-51E is compatibel met de JARL D-STAR format. De D-STAR DV-modus heeft veel voordelen ten opzichte van analoge FM-modus: digitaal gemoduleerde heldere stem, rustige stand-by, individuele bellen met behulp van een roepnaam en de toegang tot het world wide repeater netwerk verbonden met het internet.

DR (D-STAR repeater) Mode Operation
De DR (D-STAR repeater) mode operation verbindt D-STAR gebruikers meer moeite. In deze modus kunt u de voorgeprogrammeerde repeater selecteren in FROM item en de gewenste oproep te melden bij item. Slechts twee eenvoudige stappen nodig.

Automatische Repeater Lijst-up-functie
Met behulp van de GPS-positie-informatie, de automatische repeater list-up-functie toont de lijst van de nabijgelegen D-STAR repeaters uit het geheugen * en helpt u toegang tot de nabijgelegen D-STAR repeater.
* Om de automatische repeater lijst-up functie te gebruiken, wordt de positie gegevens van de repeater vereist. De ID-51E wordt geleverd met D-STAR repeater herinneringen voorgeprogrammeerd, maar de positiegegevens van een aantal D-STAR repeaters mogelijk niet beschikbaar.

Geïntegreerde GPS-ontvanger
De geïntegreerde GPS-ontvanger zorgt voor een snelle opstarttijd en nauwkeurige positie. Uw huidige positie en hoogte worden weergegeven op het display en biedt een positie rapportage functie in DV-modus. De GPS-A-modus helpt bij gemakkelijke D-PRS modus.

Automatische reactie Function (DV-modus)
Bij het ontvangen van een oproep gericht aan uw roepnaam, kan de ID-51E automatisch beantwoorden uw huidige positie informatie. Tussen ID-51E's communicatie, antwoordde positie-informatie kan verschijnen op de bellers display. De automatische antwoordbericht kan worden geselecteerd uit roepnaam, voicemail en positie-informatie.

GPS Log-functie
De GPS-log-functie registreert uw positie op gezette tijdstippen (1 seconde-60 seconden, afhankelijk van de instelling) en onthoudt dit in de microSD-kaart om te exporteren naar uw PC. De GPS-logger modus alleen draait op de GPS-logger functie met de radio in de slaapstand.

Volledige dot-matrix display en menugestuurde interface
Verdubbel de banden betekenen dubbele het display om te laten zien om ze te lezen. De grote full dot-matrix-display met eenvoudig af te lezen tekens verhoogt de hoeveelheid informatie die voor u beschikbaar.

Onafhankelijke AM / FM-ontvanger
FM-en AM-zenders kunnen worden geluisterd tijdens het gebruik van de dualwatch voor de bewaking van ham bands. Wanneer een ham-band signaal wordt ontvangen, de zender wordt automatisch uitgeschakeld. Oortelefoon snoer kan worden gebruikt voor een FM zendantenne.

IPX7 waterdichte constructie
De ID-51E heeft een superieure IPX7 waterdichte bescherming (1 meter diepte onder water gedurende 30 minuten). Het kan gebruikt worden in ruwe outdoor omgevingen, bij het wandelen, mountainbiken, reizen en bergsporten.

Stem Geheugenfunctie
De QSO recorder functie neemt inkomende en uitgaande gesprekken. De voice recorder functie kan opnemen een off-line te converseren.

microSD-kaartsleuf
Bij gebruik met een microSD-kaart (tot 32 GB), kan de microSD-kaart op te slaan verschillende inhoud waaronder spraak-geheugen, DV Auto-antwoordbericht, TX spraakbericht, QSO log, RX logboek en GPS-loggegevens. Geheugenkanalen, D-STAR repeater herinneringen en andere persoonlijke instellingen kunnen worden opgeslagen op de microSD-kaart en kan worden geladen om de ID-51E transceiver.

Totaal 1304 geheugenkanalen
De ID-51E heeft een totaal 1304 geheugenkanalen (waaronder 500 reguliere kanalen, 700 D-STAR repeater (DR) herinneringen, 100 scan randen en 4 oproep kanalen) met 26 geheugenbanken. Alle geheugenkanalen, programma scan randen en geheugenbanken kan genoemd worden met 8-karakter kanaals commentaar.

5W Uitgangsvermogen
Met behulp van een zeer efficiënte PA versterker, de ID-51E genereert 5W van RF uitgangsvermogen van deze compacte body. De bijgeleverde BP-271 biedt tot 4,5 uur * van de operationele tijd, en de optionele accu met grote capaciteit, BP-272 biedt tot 7,5 uur * bedrijfstijd. Wanneer je niet volledig vermogen nodig hebt, kunt u verminderen uitgangsvermogen te 2.5/1.0/0.5/0.1W voor het opslaan van de batterij verbruik.
* Typische werking met 1:01:08 duty cycle in DV-modus. (Power Save op.)

Meerdere scanfuncties
De ID-51E ondersteunt diverse scan-typen voor maximale ontvangst en gebruiksgemak. • Volledige scan • Geprogrammeerde scan • Duplex scannen • Geheugen scan • Modus geheugen scan • Alle bank-scan • Geselecteerde bank scan • Toon scan • Bank koppeling scan (DMS) • Programma-scan koppeling • Sla scan • Tijdelijke overslaan

CS-51 Klonen software ingevoerd met ID-51E
De CS-51 kloonsoftware * wordt geleverd met de ID-51E (meegeleverd met de applicatie-CD). Gebruikt met deze software kunnen diverse instellingen, waaronder het geheugen kanalen, D-STAR repeater herinneringen en andere instellingen worden gemaakt van een pc. De nieuwste versie van de CS-51 zal beschikbaar zijn vanaf de Icom Inc website.
* Ofwel optionele OPC-2218LU USB-kabel of het klonen van een microSD-kaart is vereist voor de overdracht van de gegevens.

Externe DC Power Jack
Een externe DC power jack maakt een snelle opladen van de aangesloten accu. Bij gebruik met een externe DC-voeding, kan de BP-271 in rekening worden gebracht in 3 uur (circa).

Andere digitale functies
• One touch antwoord-functie
• Digitale ruisonderdrukking functies: digitale code squelch en digitale roepnaam squelch

Andere functies
• Analoge FM-modus met CTCSS / DTCS code squelch
• 16 DTMF-geheugenkanalen (24 cijfers)
• Auto power save
• Automatische uitschakeling
• Klok functie
• Prioriteit horloge
• Toetsvergrendelfunctie
• CI-V-niveau converter voor draadloze afstandsbediening
• Squelch vrijlating functie om een ​​zwak signaal te controleren.
• SPEECH functie kondigt ontvangen roepnaam en de exploitatie van de frequentie en de wijze
• LCD-scherm en toetsenbord achtergrondverlichting

Specificaties

Frequency coverage: Transmit Receiver (Working Range Broadcast
430–450*1 A Band: 137–174, 380–479 88–108
144–148, B Band: 108–174*2,380–479 0.52–1.710,
Memory: 1304 channels (including repeater, program scan edges and call channels)
Power supply: 7.4V DC (with BP-271, BP-272)
5.5V (with BP-273)
10–16V DC
Frequentiestabiliteit: ±2.5ppm (on the basis of 25˚C)
Operating Temperature: –20˚C to +60˚C

Accessoires

Je kan nu je radio programmeren vanaf je eigen pc. Geef de data in voor elk geheugen, sorteer ze en beheer ze naar uw ei...

Compacte constructie met een onopvallende microfoon ontwerp (voor discreet gebruik zonder merkbare uitsteeksels) Hoge ge...

Oorhaak headset met flexibele microfoonarm

Werkt handsvrij. Microfoonarm is verstelbaar voor maximale postionering en hoge verstaanbaarheid.

SigaretteN lader met ruisfilter

Sigarettenlader voor onder andere de ID-31E/IC-92E, etc..

Muurlader voor IC-92D en ID-31E 230VAC

Battery pack, AA x3 batterijen Voor ID-31E

Battery pack, Li-ion 7,4V 2000mAh Voor ID-31E

Battery pack, Li-ion 7,4V 1200mAh Voor ID-31E (standaard bijgeleverd)

Je kan nu je radio programmeren vanaf je eigen pc. Geef de data in voor elk geheugen, sorteer ze en beheer ze naar uw ei...

ICOM CI-V niveau Converters zijn ontworpen zodat één of meer ICOM transceivers kunnen aangesloten worden o...

ID-51PLUS - VHF UHF Digitale...
Merk: Icom
Categorie: Portabel
Gewicht: 0.5 kg
Product code: ID51PLUS
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier