Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

FT-3DE

  • FT-3DE
    • FT-3DE
    • FT-3DE

Productomschrijving

De Yaesu FT-3DE V2 is een compacte 2 Mtr/70cm Dualband Portofoon. We hebben het hier over de opvolger van de Yaesu FT-2D. Net als zijn voorganger is ook dit model ontworpen om de gebruiker een zo gebruiksvriendelijk mogelijke portofoon te bieden. Deze dualband portofoon heeft als grote toevoeging ten opzichte van zijn voorganger(s) Bluetooth.

Daarnaast is het model voorzien van een kleuren TFT-LCD scherm met een resolutie van 320 x 240. Op het scherm is hierdoor een duidelijke en zeer heldere vertoning van de frequenties van de geselecteerde banden en de band scope zichtbaar. Het scherm is touchscreen waardoor het makkelijk is om de frequentie te wijzigen of andere instellingen te bewerken.

De CAM functie is een van de nieuwe functies van de FT3DE. Cam staat voor Club Channel Activity Monitor. Er kunnen maximaal 10 groepen van 5 kanalen worden opgenomen en de ontvangst van elk kanaal kan naar het huidige kanaal worden geschakeld. De ingebouwde 66-kanaals GPS ontvanger zorgt voor een zeer nauwkeurige positiebepaling en bij C4FM bediening kunnen onder andere richting- en positiegegevens realtime worden bepaald.

De FT-3 wordt geleverd met een 2200 Mah Li-ion Accu. Is in te stellen van 0,3 Watt tot 5 Watt zendvermogen. Is te gebruiken via Digital V/D mode, Voice FR Mode, Data FR mode en traditionele FM mode.

Specificaties Yaesu FT-3DE V2:
- 7,2V 2200 Mah Li-ion Accu
- 320 x240 TFT-LCD kleurenscherm
- 4 vermogensniveaus: 0,3 Watt / 1 Watt / 2,5 Watt / 5 Watt
- Dekking: 0,5 Mhz - 999,99 Mhz (A-band) / 108 Mhz - 580 Mhz (B-Band)
- Digitale V/D Mode, Voice FR Mode, Data FR Mode, Traditonele FM Mode
- 700 Mw audiopower
- Dualband simultane ontvangst
- Bluetooth
- Band Scope Functie
- CAM functie
- AMS (Automatic Mode Select)
- Digital Group ID
- Smart Navigation
- Wires X compatible
- 66 CH High Sensitivity GPS Receiver
- Snapshot Feature
- Automatic Power off
- Time Out Timer
- Micro SD card slot (tot 32 GB)
- IPX5 waterrating
- Formaat 62 x 100 x 32,5 mm

Inhoud van het pakket:
1x Yaesu FT-3DE V2 Portofoon, 1x antenne, 1x 2200 Mah Li-ion Accu, 1x Oplader, 1x broekriemclip, 1x usb-kabel, 1x handleiding

FT-3DE
Merk: Yaesu
Categorie: Portabel
Gewicht: 1 kg
Product code: YAFT3DE
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier