Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

FT-70DE C4FM FDMA / FM 144/430 MHz Dual Band 5W Handheld Transceiver

  • FT-70DE
    • FT-70DE

Productomschrijving

De nieuwe FT-70DE is een compacte en zeer aantrekkelijk geprijsde YAESU System Fusion-transceiver die zowel conventionele analoge FM-bediening als de geavanceerde C4FM Digital-modus biedt.
De FT-70DE biedt tot 5 W aan betrouwbare RF-voeding en de grote front-luidspreker levert 700 mW aan luide audio-output.

Omdat C4FM betere BER (Bit Error Rate) -karakteristieken heeft dan andere digitale modulaties, kan de gebruiker een uitzonderlijke audiokwaliteit verwachten.
De nieuwe digitale FT-70DE omvat onze unieke Automatic Mode Select (AMS) -functie. AMS detecteert de bedieningsmodus van het ontvangen signaal als C4FM digitale of analoge FM, en schakelt vervolgens automatisch en onmiddellijk de ontvanger naar de juiste modus.
Gebruikers hoeven niet handmatig tussen modi te schakelen. De meerkleurige LED-modusindicator aan de voorzijde geeft de gebruiker eenvoudig inzicht in de modus waarin de FT-70DE zich op een bepaald moment bevindt.
LED-modusindicator toont duidelijk en zichtbaar de zend / ontvangstmodus door de kleur ervan te veranderen, zodat de bedieningsmodus van de zendontvanger gemakkelijk in een oogopslag wordt herkend.

Een van de andere onderscheidende kenmerken van de FT-70DE is Digital Group Monitor (GM) met DG-ID (Digital Group Identification) en DP-ID (Digital Personal Identification), nu opgenomen in de FT-70DE, om de GM-bediening te vereenvoudigen. Simpel gezegd, de transceivers die dezelfde DG-ID of DP-ID selecteren, kunnen met elkaar communiceren. Tussen 00 en 99 zijn DG-ID en DP-ID selecteerbaar, wat veel flexibiliteit biedt zodat gebruikers kunnen genieten van groepscommunicatie met vrienden in GM-modus in overeenstemming met hun individuele operationele behoeften.Commerciële kwaliteit VHF / UHF
De FT-70DE is gebouwd volgens commerciële normen, inclusief de IP54-classificatie voor stof- en waterbescherming, waardoor deze radio geschikt is voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen.


Breedband ontvangst dekking
108 MHz - 580 MHz, continue ontvangst voor vliegtuigbands, kanalen voor openbare diensten, enz.

Veelzijdige scanmogelijkheden
Programmeerbare VFO-scan, scant alle kanalen in het gewenste frequentiebereik, Geheugenscan maakt het scannen van door de gebruiker selecteerbare frequenties mogelijk, Priority Channel Scan kan worden gebruikt om geheugenkanalen te scannen, terwijl het één kanaal een prioriteit maakt. Weather Alert-scan waarschuwt de gebruiker wanneer er zwaar weer aankomt.

Automatische modus selecteren (AMS)
De functie Automatische modus selecteren detecteert de ontvangstsignaalmodus
De transceiver selecteert automatisch een van de vier communicatiemodi overeenkomstig het ontvangen signaal. Dit is uiterst handig bij het luisteren naar communicatie, omdat u zich niet bewust hoeft te zijn van de communicatiemodus van de andere partij. De transceiver kan ook in een vaste communicatiemodus worden gebruikt.

Meer geavanceerde functies
Andere geavanceerde functies zijn onder meer: externe DC-aansluiting voor DC Supply-bediening en om de batterij op te laden, Mini USB
poort voor gemakkelijke programmering en software-updates, CTCSS / DCS-bediening, Automatic Power Off (APO)
functie, RF Squelch, Zender Time Out Timer (TOT) en Busy Channel Lock-Out (BCLO).

Specificaties

Frequency coverage: RX 108 – 137 MHz (Air Band)
137 – 174 MHz (144 MHz)
174 – 222 MHz (VHF1)
222 – 420 MHz (VHF2)
420 – 470 MHz (430 MHz)
470 – 579.995 MHz (UHF band)
TX 144 – 146 MHz
430 – 440 MHz
Output power: 5 W/2 W/0.5 W (@7.4 V or EXT DC)
Afmetingen: 60 x 98 x 33 mm without Knob and Antenna
Weight: 255 g with SBR-24LI and Antenna
Audiovermogen: 700 mW (@16 ohms 10 % THD: Internal speaker)
Modulation Mode: F2D, F3E, F7W

Accessoires

HT Speaker Mic voor FT-10/40/50 & VX-1R / 2R / 3R / 60R

De Yaesu CT44 twee-pins microfoon adapter maakt de aansluiting van oudere Yaesu speakers microfoons (en zelfs TNC's)...

Yaesu SAD-11C AC Charger EU Type

VERTEX YAESU Externe DC-kabel E-DC-6 VX-6R VX-7R VX-8R

FT-70DE C4FM FDMA / FM 144/430...
Merk: Yaesu
Categorie: Portabel
Gewicht: 0.5 kg
Product code: YAFT70DE
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier