Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Nieuwe openingsuren! Vanaf 1 Maart open enkel op Zaterdag van 10-16u

YAESU FT-1DE Dual Band Digitale Draagbare Transceiver

 • YAESU FT-1DE DUAL BAND DIGITAL HANDHELD TRANSCEIVER
  • YAESU FT-1DE DUAL BAND DIGITAL HANDHELD TRANSCEIVER
  • YAESU FT-1DE DUAL BAND DIGITAL HANDHELD TRANSCEIVER
  • YAESU FT-1DE DUAL BAND DIGITAL HANDHELD TRANSCEIVER

Productomschrijving

De FT1D Digital Portable Transceiver is de eerste Dual Band Digitaal / Analoog Transceiver ontwikkeld met geavanceerde C4FM FDMA digitale technologie voor Amateur Radio, het levert vele unieke functies in digitale communicatie.
Een nieuw tijdperk van digitale communicatie in Amateur Radio is begonnen met de nieuwe Yaesu FT1D.

 • Water Spray Resistant (IPX5)
 • AF Dual Monitor
 • Grote Dot Matrix LCD
 • Ingebouwde GPS-antenne
 • GPS Logger functie
 • Trillen Alert Functie
 • Interne AM ferrietstaafantenne
 • wideband Receive

Belangrijkste kenmerken

Fast Data Communications
De Yaesu FT1D kan het bereiken van een data-overdrachtsnelheid van 9,6 kbps, benutting van de gegevens stand to the max!
Digitale Communicatie Technologie
De FT1D gebruikt C4FM FDMA (C4FM - 4-niveau FSK modulatie, FDMA - Frequency Division Multiple Access), die is ontwikkeld voor de professionele LMR communicatie. Het maakt gebruik van deze verbeterde technologie voor een lagere BER (bit error rate), wat resulteert in een stabiele communicatie zonder onderbrekingen tijdens mobiele activiteiten, zelfs in een snel bewegend voertuig.

Digitale en analoge modi
Het is mogelijk om tussen digitale en analoge communicatie schakelen door te drukken op een knop op de radio. Wanneer de digitale communicatie worden onderbroken als gevolg van een zwak signaal, kunt u overschakelen naar de analoge modus en verbonden te blijven met het station dat je communiceert.

Innovatieve digitale technologie
Digitale technologie de Yaesu FT1D's biedt nieuwe innovaties voor Amateur Radio communicatie door optimaal gebruik te maken van de voordelen van digitale communicatie.
GSM (Groep Short Message)
Een voordeel van Amateur Radio is de mogelijkheid om gelijktijdig communiceren met alle stations die zich bevinden in de communicatiedienst bereik. Met de nieuwe FT1D, de handige Kort bericht functie kan de bestuurder een kort bericht te sturen naar de leden van de groep simultaneously.In Daarnaast is de afzender van het bericht kan bevestigen dat een bericht is ontvangen, met behulp van de "bericht van ontvangst"-functie. Er kunnen maximaal 80 alfanumerieke tekens worden verzonden als een SMS-bericht.

Snapshot functie (Image Data Transfer)
Met de optionele MH-85A11U handmicrofoon, kan een digitaal beeld (foto) worden genomen en via de Yaesu FT1D transceiver. Dit is handig bij het bevestigen van de locatie of andere relevante informatie. Bovendien kan een waypoint bestand worden gecreëerd om te helpen bij terugkeer naar het aangewezen doel (en).
De beeldgegevens formaat is 320 x 240 pixels of 160 x 120 dots. Echter, kan het beeld niet worden weergegeven op het scherm van de FT1D's als gevolg van LCD-beperking.
De beeldgegevens bevat ook de tijd en de GPS-locatie van de momentopname, en deze informatie kan gemakkelijk worden bewerkt na het nemen van de foto.
Zendtijd voor de momentopname is ongeveer 20 seconden voor de 320 x 240 dot beeld, en 4 seconden voor de 160 x 120 dot afbeelding.
Ook kan een Micro SD-kaart worden geïnstalleerd in de radio voor extra dataopslag, het verhogen van de radio geheugencapaciteit. Het dataformaat is de zeer populaire PC JPG, gemakkelijk en eenvoudig worden bewerkt met 3rd party image software op een Personal Computer.

Ingebouwde GPS
Maak optimaal gebruik van de FT1D GPS-functies met de ingebouwde GPS-apparaat / antenne.
Dual Band AF Dual Monitor Functie
U kunt luisteren naar de AM-of FM-uitzending radio terwijl controle van twee HAM frequentie kanalen! Wanneer de radio een signaal ontvangt op ofwel de "A" of "B" Amateur Band, zal het geluid van de AM / FM-uitzending en schakel de werking van de Amateur Band dat de VX-8G ontvangt.

Trillen Alert Als er een bericht wordt ontvangen
Kies een trillen patroon van drie stijlen, om te waarschuwen voor bericht en klokkenluider receptie.

Digital Arts
De Yaesu Auto-Range Transponding System (ARTS PAT.) Is sterk verbeterd! Het kan gebruikers waarschuwen wanneer andere lid-stations binnen de communicatiing groep zijn in de communicatie range.In de FT1D digitale radio, de innovatieve nieuwe digitale kunst stuurt ook de GPS-locatiegegevens. Gebruikers kunnen vinden van de richting en de afstand van de andere stations die ze willen communiceren.

Data Back-Up
De micro SD-kaartsleuf is voorzien aan de zijkant van de radio. De GPS logger registreert de locatie en trackinformatie van het bewegende zender in het geheugen opnemen binnen de handheld radio. Het beeld beeldgegevens en andere nuttige informatie gegevens worden ook opgeslagen op de micro SD-card.By met behulp van de SD-kaart, is het ook mogelijk te klonen de radio gegevens op een ander FT1D handhelds.

USB-aansluiting
Een USB connector bevindt zich aan de zijkant van de radio en wordt gebruikt voor de optionele microfoon camera (MH-85A11U) en de interne firmware via een computer.

E2O (eenvoudig te bedienen)
Om de werking van de volledig functionele FT1D digitale radio vereenvoudiging alle bewerkingen gecontroleerd en volledig aangepast.
De vaak gebruikte functies en toetsen zijn ontworpen voor een comfortabele bediening. U zult blij zijn met de verbeterde operaties!
E-GPS, GPS-gegevens overdragen functie
In de Yaesu FT1D digitale / analoge portofoon heeft de E-GPS-functie is toegevoegd. Deze geavanceerde functie is vereenvoudigd om het mogelijk maken om de richting en de afstand tot het andere station weer te geven met One Touch.
De back-track functie is ook beschikbaar, de richting en de afstand die nodig is om terug te keren naar uw vorige locatie kan eenvoudig en duidelijk worden aangetoond (wanneer de locaties worden opgeslagen).

Accessoires

De MH-85A11U is een optionele luidspreker microfoon met een ingebouwde snapshot camera om te gebruiken met een FT-1DE of...

RT Systems ADMS-FT1D Programming software maakt het eenvoudig om het geheugen kanaal informatie en andere menu-instellin...

Data Cable - 2.5mm naar 2.5mm voor FT1DR

De Yaesu CT44 twee-pins microfoon adapter maakt de aansluiting van oudere Yaesu speakers microfoons (en zelfs TNC's)...

VERTEX YAESU Externe DC-kabel E-DC-6 VX-6R VX-7R VX-8R

Compatibel met alle Yaesu 2-way handheld radio. VX-150 / VX-170 / VX-177 / VX-5R / VX-6R / VX-7R / HX-470 / HX-471S / VX...

De Yaesu CD-41 is een snellader dat opladen van de FNB-101LI en FNB-102LI Lithium-Ion batterijen voor de VX-8G mogelijk ...

Gebruikt 3 reguliere 'AA' batterijen in plaats van het Regular Battery Pack. Voor VX-8DR, VX-8gr, FT-1DR, FT-1D,...

7.4V DC 1800 mAh Li-Ion Battery voor Inclusief riemclip. 1800ma Hi Capacity Lion. Oplaadbaar met radio meegeleverde...

HT Speaker Mic voor FT-10/40/50 & VX-1R / 2R / 3R / 60R

De headset kan worden omgeschakeld van conventionele PTT Push To Talk naar de VOX-functie. De VOX gevoeligheid is instel...

YAESU FT-1DE Dual Band Digitale...
Merk: Yaesu
Categorie: Portabel
Gewicht: 0.5 kg
Product code: YAFT1DE
Archief (Niet meer verkrijgbaar)
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier