Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.

BlueStack micro+ for DV-Mega

  • Blue Stack Micro +
    • Blue Stack Micro +

Productomschrijving

Bluestack-board, ondersteunt DVMEGA raspberrypi-boards (niet inbegrepen), zowel dual als singleband. Met de BlueDV-app hebt u toegang tot DMR, D-ster (REF, XRF, DCS), Yaesu System Fusion (C4FM).
Firmware die voor deze modus moet worden gebruikt, is versie 3.14

- schakel geactiveerde (in), seriële modus in voor Jonathan Naylor (G4KLX-modus), MMDVM, BlueDV voor Windows of DVMEGA-upgrademodus voor firmware via X-loader tool. (Http: dvmega.auria.nl)
opmerking: nieuwe eenheden schakelen de programmeermodus na 1 minuut uit. Dit is voor de MMDVM-modus. Oudere eenheden; koppel de draad op radioboard los na de upgrade. Download de benodigde firmware voor het DVMegaboard HIER!

- schakel gedeactiveerd (uit), BlueDV-modus, verbinden met BlueDV-app. BlueDV is een Android-app, dus perfect om te gebruiken als mobiele hotspot !!

Het apparaat wordt altijd gevoed via de micro-usb, dus gebruik een adapter of een battery-pack om op te laden, of gewoon via de pc / USB-hub.

Handleiding is te vinden op www.pe1msz.nl en info over de BlueSpot-app op http://www.pa7lim.nl/bluespot, en instructievideo hier!


Bluetooth verbinden, apparaat BlueStack selecteren en pin 1234 gebruiken

Accessoires

Plexibox voor Bluestack Montage instructievideo DVMega of BlueStack NIET inbegrepen

Accessoire voor

DVMEGA RPI radio is a radio module that fits without a modem or node adapter directly on the Raspberry PI. The combinati...

DVMEGA RPI-radio is een radiomodule die zonder modem of knooppuntadapter rechtstreeks op de Raspberry PI past. De combin...

BlueStack micro+ for DV-Mega
Merk: Dooren Electronics Solutions
Categorie: Randapparatuur
Prijs: € 40
Gewicht: 0.1 kg
Product code: BLUESTACKMICROPLUS
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
  4. Piraatvriendelijk (Der Feind hört mit)
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier