Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-441 KEYER, ECONO SLIMLINE

  •  MFJ-441 KEYER, ECONO SLIMLINE
    •  MFJ-441 KEYER, ECONO SLIMLINE

Productomschrijving

MFJ-441- ECONOMISCHE CW-KEYER MET GEHEUGEN VAN 500 KARAKTERS - SNELHEID VERSTELBAAR VAN 5 TOT 65 WPM

Ben je het zat om steeds dezelfde zin op CW te sturen? "QTH, naam ..." Maar je wilt niet de prijs van een geheugensleutel betalen, of ze zijn te verwarrend om te gebruiken. De MFJ Slimline keyers hebben het antwoord - een Slimline keyer en een jambic paddle zijn uw toegang tot echte CW, voor een prijs die niet veel hoger is dan een gewone keyer, met voldoende geheugen om de essentiële dagelijkse berichten op te slaan.

Met gewichtsregeling kunt u punten en streepjes verlengen of verkorten. Het compenseert uw zender voor een goede verhouding van 1: 3. Dot / dash lengtes zijn verstelbaar voor een onderscheidende "touch". Heeft ook Type A en B Keying. De slimlines hebben MFJ's niet-vluchtige MessageMemory met 500 tekens. U kunt na elke verzending de berichtlus, extra woordruimte, pauze en serienummer verhogen.

LED knippert tijdens programmeren en knippert sneller voor weinig geheugen. SlimLine-keyers hebben volume- en toonregeling voor zijtonen, CW-snelheid (5 tot 65 wpm) en gewichtscontrole. Met semi-automatisch kunt u handmatig streepjes maken voor een "bug" -bewerking. Gebruik een peddel met twee of één hendel. Positieve en negatieve keying.

Energiebehoeften:
9V batterij (door gebruiker geleverd) of 110VAC met MFJ-1315 of 220V met MFJ-1315X.

MFJ-441 KEYER, ECONO SLIMLINE
Merk: MFJ
Categorie: Randapparatuur
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-441
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier