Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-407D ELECTRONIC KEYER DELUXE

  • MFJ-407D
    • MFJ-407D

Productomschrijving

MFJ 407D Curtis Deluxe elektronische keyers zijn microprocessorgestuurde keyers die een jambische toetsbediening en dot-and-dash-geheugen bieden om het verzenden van perfecte code gemakkelijker te maken.

Ze hebben afstembare codesnelheid, codegewicht, zijtoonfrequentie en ze ondersteunen zowel directe als rasterblokkerende uitgangen. Als u een dubbele paddlesleutel aansluit, kunt u de jambische modus gebruiken. In deze modus kunt u een punt invoegen voordat een streepje eindigt of een streepje invoegen voordat een punt eindigt. Als u beide peddels indrukt, worden er automatisch stippen gegenereerd en worden er handmatig streepjes weergegeven. Of u kunt een rechte toets gebruiken en handmatig uw eigen stippen en streepjes genereren.

Gebruik de automatische modus met een enkele of dubbele peddel en genereer automatisch stippen en streepjes door op de peddel te drukken. U kunt overschakelen naar een semi-automatische bugmodus om automatisch punten en streepjes handmatig te genereren, of u kunt een rechte toets gebruiken en handmatig uw eigen punten en streepjes genereren. U krijgt ook dot-dash-geheugen, zelfaanvullende dots en streepjes, storingsbestendige spatiëring en direct starten van toetsen. Selecteer type A of type B keying om te passen bij uw verzendstijl.

Met gewichtsregeling kunt u uw dot-dash-ruimteverhouding aanpassen om uw signaal onderscheidend te maken voor het doorbreken van stapels, en u kunt ook de inschakelvertraging van uw zender compenseren. De MFJ 407D Curtis deluxe elektronische keyers hebben een afstemschakelaar voor het aanpassen van uw zender of antennetuner. Ze zijn RF-bestendig, hebben een ingebouwde luidspreker voor zijtoon en belangrijke solid-state en buisvormige zenders.

MFJ-407D ELECTRONIC KEYER DELUXE
Merk: MFJ
Categorie: Randapparatuur
Prijs: € 109,00
Gewicht: 0.5 kg
Product code: MFJ-407D
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier