Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ 492 Menugestuurde memory Curtis keyer

  • MFJ 492 Menu driven memory Curtis keyer
    • MFJ 492 Menu driven memory Curtis keyer

Productomschrijving

U hoeft geen handleiding te lezen - selecteer gewoon een menu door op een knop te drukken. Een LED licht op om u te laten zien welk menu actief is. U selecteert een functie door op een knop te drukken. Het is net zo eenvoudig als het gebruik van een touchscreen van een computer! menu's zijn duidelijk gedrukt op het voorpaneel.
Vanuit het menu kun je berichten opslaan en afspelen, serienummers verlagen, snelheid instellen, gewicht, zijtoon, iambic, semi-auto, handkey, berichtenwachtrij, paddle-opdrachtmodi invoeren, in- / uitschakelen, iambic A / B selecteren, paddle omkeren , Code trainer en start serienummer opslaan.
Omzeil het menu door een paar eenvoudige opdrachten van twee letters in te voeren. Wanneer u een functie selecteert, vertelt de keyer u de status ervan in CW.
Geheugen is uitbreidbaar tot meer dan 8000 tekens. U kunt de MFJ-492 standaard 192 tekens in vier geheugens met zachte sector uitbreiden tot meer dan 8000 tekens in acht berichtgeheugens door simpelweg de MFJ-80, $ 19,95, geheugenuitbreidingskit in te pluggen, herinneringen worden ondersteund door een lithiumbatterij.
U kunt de CW-snelheid aanpassen van 5 tot 100 WPM door soepel op de punt of het dashboard te drukken of door aan een knop te draaien. Met een krachtige morse-trainer kunt u code oefenen of lesgeven in Farnsworth of normale modus. U kunt letters, cijfers, leestekens of prosigns of elke combinatie selecteren om te oefenen met standaard 5-tekengroepen, meer realistische 1 tot 8-tekengroepen of specifieke zes-tekensets selecteren om aan te werken.
Hier is wat u kunt doen met Message Memories ... 1. Message Repeat. Herhaal berichten continu. U kunt ook pauzes in een bericht invoegen. Bel CQ, luister naar een antwoord en hervat het bellen door op een knop te drukken - het is een perfect automatisch baken. 2. Berichtoproep. u kunt QTH, rig, weer en andere informatie opslaan in afzonderlijke berichtgeheugens en in elke gewenste volgorde afspelen. 3. Bericht bewerken. Corrigeer fouten tijdens het opnemen van een bericht - u hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen omdat u een fout heeft gemaakt.
Er is zoveel meer! U krijgt wedstrijdnummering (0-9999) met automatische verhoging, ingebouwde zijtoon, luidspreker, volumeregeling op het voorpaneel en instelbare 300-3000 Hz toon. U kunt automatische, semi-automatische bug- of handkey-modi gebruiken, omgekeerde dot / dash-paddles, het gewicht aanpassen van 5 tot 95% en compenseren voor vervorming van de zender, direct en grid blocking keying, solid-state sleutels en tube rigs. Speciale MARS-karakters worden herkend.
gebruikt 9 Volt batterij (niet inbegrepen)

MFJ 492 Menugestuurde memory...
Merk: MFJ
Categorie: Randapparatuur
Gewicht: 1 kg
Product code: MFJ-492
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier