Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

RSPDX

  • RSPDX
    • RSPDX

Productomschrijving

De SDRplay RSPdx is een single-tuner wideband volledig uitgeruste 14-bit SDR die het volledige RF-spectrum bestrijkt van 1 kHz tot 2 GHz en tot 10 MHz spectrumzichtbaarheid geeft. Het bevat drie antennepoorten, waarvan er twee SMA-connectoren gebruiken en over het volledige bereik van 1 kHz tot 2 GHz werken en de derde gebruikt een BNC-connector die tot 200 MHz werkt.

De RSPdx is een vervanging voor de zeer succesvolle RSP2- en RSP2pro SDR-ontvangers, die uitgebreid opnieuw zijn ontworpen om verbeterde prestaties te bieden met aanvullende en verbeterde voorselectiefilters, verbeterde intermodulatieprestaties, de toevoeging van een door de gebruiker selecteerbaar DAB-notch-filter en meer software selecteerbaar verzwakkingsstappen. De RSPdx introduceert, in combinatie met de eigen SDRuno-software van SDRplay, een speciale HDR-modus (High Dynamic Range) voor ontvangst binnen geselecteerde banden onder 2 MHz. HDR-modus levert verbeterde intermodulatieprestaties en minder valse reacties voor die uitdagende bands.

Klik hier voor de huidige software-ondersteuning voor de RSPdx

RSPDX
Merk: SDRplay
Categorie: SDR
Gewicht: 0.5 kg
Product code: RSPDX
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier