Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

MFJ-902B Travel Tuner - 150W - 6/80M

  • TRAVEL TUNER, 6-80 METER, 150W
    • TRAVEL TUNER, 6-80 METER, 150W

Productomschrijving

MFJ kleine reistuner

De kleine 4 1/2 x 2 1/4 x 3 inch tuner kan volledig worden belast met 150 watt! Dekt 80-6 meter af, heeft een tuner bypass-schakelaar, stemt bijna alles af!

MFJ brengt je 's werelds kleinste full-power 150 Watt 80-6 Meter Antenne Tuner. Met het extra brede bereik kunt u vrijwel elke antenne afstemmen.

Het is geen speelgoed, het heeft lef! Gebouwd met variabele condensatoren in echte lucht (600 Volt, 322 pF) en drie gestapelde poedertoroïden voor de echte kracht - niet alleen QRP. Met de bypass-schakelaar kunt u de tuner omzeilen wanneer u deze niet nodig hebt.

Je kunt bijna elke transceiver op vol vermogen gebruiken met bijna elke coaxiale of willekeurige draadantenne voor draagbare, thuis- of mobiele bediening.

Het is perfect voor compacte boorinstallaties zoals Icom IC-706MKIIG, Yaesu FT-100D, Kenwood TS-50, QRPrigs en anderen met een ingebouwde SWR-meter.

Altijd en overal werken met een snelle, eenvoudige installatie! Stem SWR op uw mobiele zweep vanuit uw auto.

Werk in uw appartement met een kamerantenne of vanuit een motelkamer met een draad uit een raam of van een bergtop met een draad over een boomtak.

Het is perfect voor DXpeditions of velddag - pakt snel op en neemt weinig ruimte in. Helpt u voorbereid te zijn op noodsituaties - deze tuner en een draadantenne kunnen bijna overal worden ingepakt en opgesteld.

MFJ-902B is zo klein en handig dat u er overal op kunt vertrouwen - eenvoudig
inpakken in je koffer, koffer, rugzak, dashboardkastje of bureaulade.

MFJ-902B Travel Tuner - 150W -...
Merk: MFJ
Categorie: Tuners
Gewicht: 2.5 kg
Product code: MFJ902B
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier