Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
 • Onze winkel is momenteel gesloten.

GreatFET One

 • GreatFET One
  • GreatFET One

Productomschrijving

GreatFET One is de beste vriend van een hardware-hacker. Met een uitbreidbaar open source-ontwerp, twee USB-poorten en 100 uitbreidingspinnen is de GreatFET One uw essentiële gadget voor het hacken, maken en reverse-engineering. Door uitbreidingsborden met de naam "buren" toe te voegen, kunt u GreatFET One in een USB-randapparaat veranderen dat bijna alles doet.

 

Of je nu een interface nodig hebt voor een externe chip, een logic analyzer, een debugger, of gewoon een heleboel pins om te knallen, de veelzijdige GreatFET One is de tool voor jou. Met Hi-Speed ​​USB en een Python API kan GreatFET One uw aangepaste USB-interface worden voor de fysieke wereld.

 

 • programmeerbare digitale I / O
 • seriële protocollen waaronder SPI, I2C, UART en JTAG
 • logische analyse
 • analoge I / O (ADC / DAC)
 • data-acquisitie
 • debugging
 • veelzijdige USB-functies, waaronder Facedancer
 • high-throughput hardware-gestuurde streaming seriële engine
 • vier fantastische LED's!

 

technische informatie

GreatFET One is ook bekend onder de codenaam Azalea. Voor documentatie en open source software, bezoek de greatfet projectwiki. Zie de hardware git repository voor open source hardware ontwerpbestanden.

 

achtergrond

GreatFET is een GoodFET van de volgende generatie die bedoeld is om te dienen als je aangepaste Hi-Speed ​​USB-randapparaat door de toevoeging van uitbreidingskaarten die "buren" worden genoemd.

GreatFET is ontworpen om een ​​aanzienlijke verbetering van de mogelijkheden van GoodFET te bieden, terwijl het ontwerp tegen lagere kosten goedkoper kan worden gemaakt dan met GoodFET. Naast dat het is ontworpen voor automatische assemblage, kan het met de hand worden geassembleerd met een soldeerbout, hoewel het een meer gecompliceerde assemblage is dan GoodFET. Een belangrijke gelijkenis met GoodFET is dat GreatFET een USB-bootloader in ROM heeft, dus het is mogelijk om een ​​board met de hand te bouwen en er firmware op te installeren zonder de noodzaak van externe programmeerhardware.


doe met ons mee

Om je aan te melden bij het project, abonneer je op de GreatFET-mailinglijst. Dit is de geprefereerde plaats om vragen te stellen zodat anderen in de toekomst het antwoord op uw vraag in de lijstarchieven kunnen vinden. Bovendien wilt u misschien meedoen met het #greatfet IRC-kanaal op freenode.
GreatFET One wordt geleverd in een ESD-tas met een high-speed USB-kabel en een wiggler voor eenvoudige scheiding van "buren". Behuizingen en "buren" worden afzonderlijk verkocht.

GreatFET One
Merk: Great Scott Gadgets
Categorie: Varia
Gewicht: 0.1 kg
Product code: GREATFETONE
Waarom Maes Electronics?
 1. Dienst na verkoop
 2. Verzending mogelijk
 3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier