Cookies vereist: Cookies zijn niet geactiveerd op uw browser. Verander dit in uw veiligheidsvoorkeuren alvorens verder te gaan.
  • Onze winkel is momenteel gesloten.

Throwing Star LAN Tap

  • Throwing Star LAN Tap Pro
    • Throwing Star LAN Tap Pro
    • Throwing Star LAN Tap

Productomschrijving

De Throwing Star LAN Tap Pro is (elektrisch) gelijk aan de kit maar wordt volledig gemonteerd in een kunststof behuizing.

Download de open source ontwerp-bestanden (gemaakt met Kicad).

Lees meer over de geschiedenis (Site in het engels) van de Throwing Star LAN Tap.

 

Gebruik
Gebruik Ethernet-kabels om de Throwing Star LAN Tap (J1 en J2) aan te sluiten op een lijn met een doel netwerk te bewaken.
Gebruik Ethernet-kabels op één of beide van de monitoring-poorten (J3 en J4) naar poorten op een of twee meetstations (bv computer). Elke poort controleert het verkeer in slechts één richting.
Gebruik uw favoriete software (bijv., Tcpdump en Wireshark) op de monitor stations(s) om het netwerkverkeer te vangen.

 

Theorie van de Operatie
De Throwing Star LAN Tap is een passieve Ethernet tap, waarvoor geen voedingsbron nodig is voor de bediening. Er zijn actieve werkvormen van tikken Ethernet-verbindingen (bijvoorbeeld een mirror poort op een switch), maar niemand kan passieve taps verslaan voor draagbaarheid. Om het doel netwerk, de Throwing Star LAN Tap ziet er net als een deel van de kabel, maar de draden in de kabel uit te breiden tot het bewaken van havens in aanvulling op het aansluiten van één doelwit poort naar de andere.

De monitor poorten (J3 en J4) zijn alleen ontvangst-; ze verbinden met de ontvangstlijn van de monitor stations, maar maken geen verbinding met de transmit lijnen van het station. Dit maakt het onmogelijk voor de monitor stations om per ongeluk datapakketten te zenden op het doelnetwerk.

De Throwing Star LAN Tap is ontworpen om toezicht te houden op 10BaseT en 100BASETX netwerken. Het is niet mogelijk voor een ongevoede tap om de controle op 1000BASET (Gigabit Ethernet) netwerken uit te voeren, dus degradeert de Throwing Star LAN Tap de kwaliteit van het 1000BASET doel netwerk opzettelijk, door het te dwingen om te onderhandelen over een lagere snelheid (typisch 100BASETX) die passief kan worden gecontroleerd . Dit is het doel van de twee condensatoren (C1 en C2).

Net als alle passieve LAN Taps, de Throwing Star LAN Tap degradeert kwaliteit van het signaal tot op zekere hoogte. Behalve zoals hierboven beschreven voor Gigabit netwerken, veroorzaakt dit zelden problemen op het doelnetwerk. In situaties waar zeer lange kabels worden gebruikt, kan het signaalverlies netwerkprestaties verminderen. Het is een goede gewoonte om kabels die niet langer dan nodig zijn te gebruiken.

Throwing Star LAN Tap
Merk: Great Scott Gadgets
Categorie: Varia
Gewicht: 0.5 kg
Product code: TSLANTAPPRO
Waarom Maes Electronics?
  1. Dienst na verkoop
  2. Verzending mogelijk
  3. Radio Actief
Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Contactformulier